אל עצמי- פרק 8

YossihNew

Well-known member
אז איך יהיה לציון בקבוצת הכדורגל שאינה כובשת?

האם ניר יצליח להשתלב שם?

ומה יקרה כשציון וניר ישארו... בצורה שמזכירה סדרה מהחינוכית?

YossihNew

Well-known member
ככה יתחיל כל פרק מעכשיו? כתיבה ביומן? גם הנשרים בחממה הפסידו...

נכון, רומי. ש... תמיד תבדוק אם איש העסקים שקונה לך את האולם רוצה לעשות בו חניון עם חנייה. אה, הקשבה. רומי טובה בזה. יצא ככה. במקרה. אוי לא. שוב תרגיל מראה... אוי, לא, אושר. תדעו לכם שלפני שהיא באה, היו המון חתולים באזור.

ניר, כוון נמוך. דמי כיס זה היום האהוב עליי!!!!!!! בצורה אחראית כמובן. עלמה המגניבה, עלמה. את עלמה צריכים. כי הוא לא אוכל צ'יפס. כי זה מלא בשומן!

אה, ראיתי מגרשים שאמהות עיצבו יותר טוב. לנשרים, אפילו. ליד נתניה? נגה כל כך מצחיקה פה. בני דניה? איכס. עזבי אור, הכל סבבה, אני רוצה תמי טימור כדי שחזירים NO MORE. זה את יכולה? לא, אנחנו אומרים חַיְפָה. אין דבר יותר נורא מלתקן אותנו בזה...

אולי הוא מאוהב בעלמה. זה אפשרי. ואף הגיוני. בדמינטון זה ספורט כדור הנוצה האהוב עליי! אין לה עוד מטופלים?

כן, את צודקת. רואים. אני מסכים, שיתמקד במסע הבחירות.

בזה של הלחם חיפשתם? חיפשתם? לא. אה. גם זה. אז אל תגידו בכל הבית! אני אוהב פנטומימאים. הם תמיד נראים כמו אנשים שלא יכולים לצרוח את הכאב הפנימי בגלל חסכי הילדות שלהם. רומי כל כך חמודה פה. אז אתם תהיו... בבית לבד? אוקיי. אם היה לי שקל על כל פעם שראיתי השבוע את צירוף המילים הזה...

לא כולנו כאלה! אוקיי, יש לי זיכרון. פינוקית? סוויטי? שוקו קיד? אני לא אוהב פינוקית, יש לזה טעם לוואי. אני נשבע לכם שזה היה בצפוף. נשבע לכם. אלי לא נגע בזה. רצח שותף משאית ברינקס, אה? אה. צווארון לבן.

זה אפילו לא חרוז! ניצן, הם פשוט רוצים שמאיה תהיה ראש העיר. מסיבות מובנות. אבא שלו בבינג' השני שלי. ציון, סבתא שלך מכירה את יונינה מצליח? לא, את לא כתבת את זה, אושר. לא כתבת את זה בשלט.

מה זה השיר ההזוי הזה? בטח עלמה. אה, לא.

הכל באשמת עלמה. אבל אני לא מאשים אותה, החמודה.​

למעלה