אז אם אתה זוכר מה שהם עשו לך, אתה עורב. כי עורבים זוכרים. אבל ננה מדברת יפה.
איזה צלצול אינעל דינאק. גם הבת של הזמר נהדרת. חוץ מציון שטובח בזה כאילו היה קים הנדריקס, לא שיש קשר בין יעלה לקים. מה יעלה קשורה בכלל... המשקפיים הופכים אותה לאדם אחר. אני אשמח ללמוד עם רומי. חוג? חוג? מה, היא ילדה בת תשע? חוג? רומי לומדת מאמא כל כך יפה.
אבא שלך מעצבן וגם אתה. אל תפרצו בלילה לבית הספר. למה, זה עבד בשתי סדרות לפחות. גם הרחפן... ניצן ממש לא פתוח לרעיונות מסדרות.
היו זמרים מאוד מפורסמים שאכלו אנשובי אצלה. נכון, מאיה? לא זכור לי תפקיד של יעל שהיא כל כך נחמדה. חוץ מבמציאות. היא נראית נחמדה.
מה זה, בית עץ? שיר אהבה לרומי? לפי איזו מנגינה? מי כריאגרף, ליבי? רומי כזאת מוכשרת. זה טוב, זה טוב. מישהו יענש כי כל דבריו הם ש-ק-ר. רומי! בלי פאניקה, בלי פאניקה, רומי בלי בלי פאניקה! היא צורחת בגוון של אמא.
הוא אוהב להיות בבית עם התה... היא קצת בוטה. כן, לא מעיפים ככה... הבנתי... הייתה פה מטאפורה.
מייבש. מצוינת עלמה. נהדרת. אפשר שיעורים פרטיים עם עלמה ועם רומי? בין האצבעות של הרגליים? ריז, כמו במרשעת. את ילדה מגניבה. אוהב אותך.
אז זה עובד הדבר הזה. גם מאיה אישרה. מעניין איך השיג.
בסדר, הוצאה לפועל היה בשכונה. עם הבחור שתופתעו לדעת שהוא בריטי. וואו, כמה זמן לא ראיתי טרולים... ניר, נו... אני לא אתחיל בכלל.
מצחיק הקטע הזה. דין מדברת מצחיק. מה?! תשובה ארבע, ציון?! אה, תאריך. אוקיי. גם בחממה ראיתי...
טורקיה. טבריה? כמו בחממה? אני לא הייתי מתעקש עם רשע. חכו חכו, תכף נשמע שבטן זה צומח. פטמה זה חי ושקדי מרק זה צומח. לא, לא, גבי, אנחנו לא רוצים שגם כאן תמות. שקט צימוקי.
רומי חכמה מאוד. אבל איך בודקים מהר כל כך? זה פחות מקובל. וואו. מעליב. יש, אבא של ליהי! מקלל בפינית! אה, ברור. כמו בחממה.
צ'ונו זה בעצם ציון. כינוי כנראה... לקח לי זמן להבין שזה בא מציון.
זה תמיד ככה, נכון גברת שיינפלד? אה... מאיה. אלי מבין בהומור. חמודים כולם.
למה ארגז שלם אבל?
חברים בשם רועי הם אנשים בוגדניים. שמעתי.
פורץ או מושיקו? אה, מושיקו וירון עמרני שכבר כל סדרה מופיע. תגידו, מה הקטע שלו? אפשר כבר לעשות לו פינת דמויות מרוב דמויות. בחייאת.
בין האצבעות של הרגליים?
הם אף פעם לא משתיקים. נכון?
אה, ציון.