אל עצמי- פרק 3

YossihNew

Well-known member
אז איך יהיה לציון בבית הספר החדש עם המורה המוכרת?

איזה בלגן יהיה לו בלב?

ועם מי הוא מסתבך?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אה, עכשיו הבנת את זה? יופי. בחורה חדשה!

נועי? זאת את? זה כזה תומי. ריצת בוקר זה הספורט האהוב עליי! ציטטתי את תומי, אני לא אוהב ריצות. אני לא בוגד. לא אומרים אוכל על איכס.

זה מכוער רק על ניר. כן, אני דיברתי על הדימוי הזה כבר. יעלה המחנכת אחלה ואל לכם לדבר עליה רעות. וגם הילדה החמודה שם נהדרת. 11 גור? אבל עזוב, ציון, משפחה ענפה.

נדר. זה רציני. גבי היה מלך סדרות ליום. ואז אתמול הוא מת בחוליגנים, המסכן הזה. לא נשכח את רשע. לעולם.

בוודאי שאת רומי. את אחלה רומי. תמיד אהבתי אותך. איזה כיף. אני שומע עד לפה את הסלואו מושן. רומי לא המלכה של הכיתה? מדהים. רומי כזאת מלכה. שלום חברתי המורה הטובה שרואה איתי הצגות! איזה כיף לראות אותך. אגב, אני, היא ורומי עשינו בזמנו בילוי משותף אצל אבא של רומי. בילינו כולנו, חגגנו, אפילו שני קליין הייתה וראש העיר. רק למה דין... ככה? זאת הליבי עומר שלה? יש מצב שהילד הזה הופיע היום במלון הוטל?

כן, אבל אם הוא עונה פה לבריון, אז הוא לא עונה לבריון בבית שאן! תסתכלו איזו רומי חמודה. זה בסדר, ציון, גם אמא של רומי לא בבית. עסוקה. מדי. הילדה דומה לחברתי הטובה שמזהה אותי מהצגות. רק בקטן. לא בלשות וסליים, מדובר בילדה כוכבת, כמו אמא שלה. ואבא שלה. ואחיה? נניח. פטוצ'יני, נכון. זה מארש חתונה.

צריך מג"ב שלם נגד גבי. די עם הנשרים, די. אני לא יכול עם כל הנשרים. אני אוותר. רק הלל יקח דברים כאלה. זה עובד?! מטהר אוויר...

מלמדים. אבל לא בדיוק ככה. מפחיד הבחור.

כן, ליבי עומר יעלה שהיא לא גאיה. סבתא שלך אומרת? זה כבר ממש שכונה. אאוץ'. זה לא כדאי. היוגורט קצת התפזר.

שלום לך חברה שאני מאוד מאוד אוהב ומאוד מצחיקה והיא כן מפורסמת, ולא נחליף אותה! למה דין...?

זה בסדר, אל תדאגו, אלי ידבר עם רזיה. הוא מכיר אותה. חלבון זה הפרי האהוב עליי. אני חושב.

רשע. פשוט רשע.

מסכן ציון. נוטשים אותו ככה. אבל באמת עשה משהו טוב. זה מאוד לא יפה לשחק ככה בלב של חברה טובה שלי. ולשניהם יצאו ילדים ג'ינג'יים מדי.​

למעלה