אני אחזור לשיטה הישנה שאם הם ממחזרים סצנות אני ממחזר תגובות. מה ניש, מן? תן חמש! ציון, לא כולנו כאלה. תאמין לי. חוץ מאלי, אנחנו לגמרי רוצים להיות כמוהו. אוקיי, אנחנו ממש לא כאלה עם רימונים אבל זה תומי. זיהיתי, זיהיתי. אני מסכים עם אלי. זאת עסקה סיבובית משוחתת בין שתיהן. נכון גיתית וסוזי?
זה אותו חדר? זה חצי בית. כן, איך בדיוק הוא... חבר'ה, הייתי בדניה. אין שם בתי ספר. אין שם כלום חוץ מדירות מגורים ואוטובוס שבא פעם בחצי שעה. בגג יש שם הוסטל. למה זה כזה תומי?!
קרקרולדה זה הקינוח האהוב עליי מעכשיו. שים את זה פה, ציון. אני שוב חוזר שלא כולנו כאלה. אבל אלי מצוין. לפתן? ערמונים שמים במרק. זה הטוב, הרע והלא נורא. למה כולם משחקים את זה. שקט ניר! סליחה.
זה נראה כמו כלא.
איך מחלישים כדור? אתם יודעים, פעם קראנו לבית כזה דורי. מה הוא עושה? למה? מאיזו סיבה? אתם יודעים שציון על הבמות זה מאיר תמם? זאת בעיה במאיה. לא באלי, כוחו במותניו. פחיות לא חושבות מהר. הכל טוב, אלי. אאוץ'. עדיין גברי.
מתי יבוא אבא באמת?
לא, ציון, לא בועטים כדורים לבריכות שמעבר לחומה מעבר לגדר! מאיה תסביר לך. אוי! איזה קטע. היא תמיד הייתה מצחיקה. הו! איזו בת יפה יש לך, גברתי. בנוסף- אם היה לי שקל על כל פעם שבעטו כדורגל לבריכות שמעבר לחומה מעבר לגדר אצל אשת מועצה... זה היה... מעניין. למה כל ראשי העיר באים מדניה, למה?
איזה נוף יפה. הנוף האהוב עליי, בלי קשר לאלי. חבל שהוא לא אבא שלך. הכי חשוב שיהיה אבא שלך.
למה הם מנגנים שופן? למה? אופס.
קרא לי איך שתרצה. אי אפשר שבועת רוק? אוי, עומר. כזה מצחיק. כזה טוב. תרחיקי את הטלפון! נרקיס זה לא פה. וקניון המפרץ רחוק מדי.
הכי בטוח. לא, לא בטוח. תומי היה מסביר לו שהוא בריא לגמרי.
מהגלידות של המקדונלד'ס. חושב?
אוקיי, זה קורה לפעמים.
נו, די, הוא עדיין גברי. גברי וחזק. מה פתאום התעלפת? אתה גבר גבר. ולא בשיער. שיער זה יפה אצלך.
אני מאמין לאלי. אחי בביטוי. הפסדתם. ברור. תגיד, השתגעת? הקודנים זה דניה. בטוח.