בדיוק שאלתי אם גם פה הוא יכתוב ביומן. כן, אצלנו בערי החוף זה גלים.
למה כולכם יוסי כהן? איש לא ראה, איש לא שמע. תודה השוטר יוסי כהן שהוא ללא ספק שוטר אמיתי ובכלל לא מזויף. אל עצמאי. אלי כן עוזר. אוי, עומר, שחקן כזה מושלם.
איזה חוף של ירושלים, ילדה הזויה?! תדעו שאתמול טלי אורן באה לפרמיירה לפרגן לרומי. קרטון זה טוב, שלא תזיקי לאף אחד. נכניס אותך ואת רייזי פנימה.
הו! השוטר יוסי כהן! מזמן לא ראינו אותך! חבר'ה, בחייאת, תתחילו לגוון בשוטרים. רוצים גיוון בבית המשפט. גיוון במשטרה עדיף. ולי זה עוד קל, רק צריך לשנות שם משפחה.
זה נחמד אבל מפחיד. מצד שני חשבתי שמכשפות לא יכולות להיכנס למים. לא, אושר, בחייאת. אני עצוב בים. אה, ההורים נורמליים.
חלום? אין מצב שזה אמיתי. אלי לא היה נותן להם לקנות צהריים וניר לא יכול לצאת לים.
בקריית חבצלות! הוא אומר את זה? אה, הם קבעו. רזיה! אהובתי! שלא מכוערת בכלל! והיא בעצם יועלת. שקט, מתן. רומי הכי עוזרת. הוא יכול להזמין אנשים בריתוק? רומי, בלי פאניקה.
זה עכו, לא ילך. מעניין איך זה לגור באילת. אני לא מתגעגע לדניה. יחסית למכשפה אושר די שזופה. אני חושב שנקודת החן סרטנית, אל תיגעי בה. השוטר יוסי כהן! איזה מהם?
שיט? זה הבנות. אלי צודק כמו תמיד. אז אפשר ל... זה? תודה, אלי. היי, רומי. ליהי גם את בסדר.
והנה אושר שוב נראית מדוכאת. אה, זה יוסי שקביט. אז אני צריך להתקבל למשטרה בעצם? בנוגע לנקודת החן ההיא... אז בעונה הבאה מכתבים לאושר? לא, לא, ציון, היא משתמשת בדם לדברים אחרים.
זה רמיקס איום ונורא. באמת. לא שוונץ. אני רק מזהיר אבל שהילדים יצאו ג'ינג'ים רצח. אבל חצי מוכשרים. רומי, היית צריכה להישאר.
אלי לא כועס. נכון אלי? אני יודע שהוא לא כועס.
כן, הלך כאן. חבר'ה, אני חושב שלהגיע מחיפה לאילת דרך עכו זה לא... לא הכי הגיוני. ואני חלש בגיאוגרפיה.
גבי מאבד כדורים? תפס תחת האח של משה. אתה מדבר יפה יחסית לאיש שמת בחוליגנים! גן מלכה? למה תמיד לקבב? למה לא לשנצל?
הסיפור? את יודעת את הסיפור, כתבת אותו. תראו כמה היא דומה פתאום לתהילה. בעיקר בעיניים. פתאום מבינים.
למה היא לא תולה במרפסת? אין מרפסת? לסבתא שלי היה. אוי לא.
אושר? פשוטה? נראה לך. אתם לא תיפרדו לעולם!