שביזות יום א' כל ראשון. לא?
היא רגילה לרגליים. ולכדורסלנים. זה נראה כמו מיקי מאוס. מישהו? אולי תמי? לא, לא, היא שלחה לטופינג של ה... קראמבל.
מי שלח אותך? סוזי? שקט. אני חושב שזאת אחת התסריטאיות. נראה לי. איזה קטע, גם הנשרים אמרו. אושר, אני לא מאמין בקלפים. אני מאמין בקוביות. שאושר תעביר ישר לציון.
לא, זה הטקטיקות. גול-גל. לא, לא עובד. גוגל, ג'ימייל... גם רומי יפה וחכמה. ניר מעאפן, אבל אלוהים, האיש יודע לכתוב. אז תביא לו לוכד חלומות!
גוגול. נכון. נכון. לא חשבתי נכון. אמרתי שליהי תהיה שחקנית נהדרת? אוקיי, ליהיא. ליהיא מבל. תהיה ותצליח. מי זה דוד שרמן? זנב די גדול. נראה לי.
אולי לא אבטיח? אוי לא. גם לציונובים? אה. יהיה צפוף בבית אני מבין. ברור שזה יפגע בציון. אם הוא יבעט הוא יחליף את ציון גם במשחק.
אז מה? שיבואו. שיבוא אלי. אבא שלך עסוק באבטחה של ראש הממשלה. ונשרים אחרים. מושיקו מממן אותם? גבי מדבר יפה יחסית לזה שמת בסדרה אחרת. איפה מושיקו באמת? מתן, אתה אוכל הכל. סתום.
ליהי, אני חושב שהוא ראה אותך. מעניין איך יפתר המשולש מרובע. נכון, רומי מבינה במושבים. אני ראיתי איתה הצגות. ועם יעלה. אלי צודק. אני גם אמרתי שנהוראי כליפה עומד להיות שחקן רציני? הוא כבר קצת. תינוקת כדי לאזן כמו בצפוף. פאול!
אוי לא, זה ישתבש. וגם נראה לי ישמעו את זה השאר. כן, הוא מוכשר. לא, הורסת משפחות זאת חברה של אמא של רומי. לא למתן! את נורמלית?! ואיך מעבירים ככה במגע?! אבל זה לא טוב.
אל תגידו דניה, זה נותן תחושה של דניה. רואים? כבר מדוכאים. וזה אח של משה. למה הוא צריך להוציא בפעם השנייה צהוב ואז את האדום? תוציא ישר אדום. כזה דבר לא היה מאז הספורטאים הצעירים. כשרפי ואלון נלחמו ו... תכל'ס, זאת יכולה להיות סדרה. וואו. מעניין מה יקרה במשחק הבא.
אתה נתת? לא יפה. ואני מזכיר שזה יצא 2-1. דווקא 1-0 היה יכול להיות יותר דרמטי. רק אומר.
יחסית לבוגד מתן פותח הרבה ג'ורה. אוי, כוס אמק. אמרתי לכם.
מסכן ציון.