אל עצמי- פרק 10

YossihNew

Well-known member
אז איך יהיה לניר באימונים?

למה תמי צריכה את הילדים?

מה יצא מההתקרבות של ליהי לציון?

ואיזו עלילה מהבאר נקבל?​

YossihNew

Well-known member
רונאלדו?! לא מסי?! תתבייש לך. מעכשיו שכונת העוני מעבר לחומה, מעבר לגדר לא מוכנה לשתף איתך פעולה. זאת בגידה. נכון חבר'ה?

אני בעד תמי. קול, 100 זה יפה. רק תמי, בבקשה בלי חזירי בר, ראיתי שלושה מחוץ לבית שלי...

אחחחח איזה נוף. כן, זה קל. ליהי... עובדים, נשמה. זוממת הבחורה.

נכון, בית הצגה. גרתי פעם בכזה. חרא מקום. אתם יודעים שהדתי אח של בנג'י? אמרתי לכם, לא כולנו כמו ניר! אל תוציאו דיבה!

המתן הזה מעצבן אותי.

רומי לעומתו לא מעצבנת אותי. אבל אתה צריך לראות את אמא של רומי על הפסנתר, זה מטורף. איזה מזל שאמא של רומי לא בבית... אם אין תווים אני לא מוכן. רק שהילדים יצאו ג'ינג'יים מדי. לבנים מדי. ובמקרה שלו מטומטמים מדי.

וציון פועל, אה? פועלי ציון. נכון, תמי?

אתם יודעים, בנוגע לחטיפים, שאני לא היחיד שנזכר בצפוף? ואת בסך הכל... ילדה? יפה.

לא הבנתי אותה. בכלל. אושר, אנחנו מפחדים ממך. הייתי הופך לחבר שלה רק בגלל שהיא מפחידה ואני חושב שהיא יכולה להרוג אותי.

חביטופי? שמע, זה גאוני. אה, הפנקוטג' זאת הקללה? אבל זה פנקוטה או פנקייק? כןןןןןןןןןןן את רומי! יותר מחמודה. חבל, שיהיה לך משהו עם רומי. גם רומי השנייה. אז פנקייק!

לא שאלנו על שגרת הטיפוח שלך בבוקר. אף אחד לא שאל על שגרת הטיפוח שלך בבוקר. אוי, זה לא מחמיא. אולי זאת הייתה אושר. אבל לפחות גיוונו בוונדליזם. למה כתוב שם יואל טימור? מי זה יואל טימור? קשור לניצן? סבא רבא שלו? אה, הפסל. רזיה! אהובתי! ויעלה, חברתי שרואה איתי ועם רומי הצגות כי אנחנו אנשים תרבותיים ונעימים. רומי מתעטשת כמו אימא. זה הטושים, רומי.

ביאליק מנסה. לא מנסה, גברתי. כן, אני יודע שאת לא גברתי, את בשנות העשרה שלך ואני חצוף. אה, מתן. הבנתי. או שזאת את. נכון? תודה, רזיה. אני שמח.

רומי, אני לא מאמין שעשית את זה. ג'ון לה קארה כתב את בית רוסיה והחפרפרת. כן, חברתי התרבותית מההצגות. לא, לא, רזיה, את לא מעודכנת. מה עשית אתמול בין רבע לשלוש לשתיים ארבעים וחמש?! רזיה, תביאי את המלקחיים! היי, גם אני אוהב את אמא. למרות שלא פגשתי אותה מעלם. לעת ע... כן. רומי, את צודקת. הן לא בדקו. זה בגלל שרומי היא אחות של יעלה בסדרה אחרת והן רואות יחד הצגות.

מתן מקנא. מתן אוכל ממקררים, מה זה משנה.

אני לא מאמין! יונתן מאינפיניטי! אה. נכון. די, די, הן קורעות אותי. שלושתן.

השפם מחמיא לה. אושר? בחייך. היא העתיקה מזגורי.​

למעלה