אל על...

קו ישיר

New member
אל על...

בס``ד שלום, אני אחת מהקבועות פה בצ`אט ובפורום, מסיבות השמורות עימי אני כותבת תחת שם בדוי אבל אלוקים יודע מי אני, וזו בעצם פניה נרגשת אליו, שיעשה משהו בנידון הרווקיה הממוסדת כאן, אני מבטיחה לעשות הכל כדי שהוא יהיה מרוצה מהעסק, שיהיה לו נחת. ואני מציעה שכל אחד יעלה פה את תרומתו הרוחנית בשביל דחיפות העניין! שנשמע בשורות טובות, בקרוב!

התמ-ים

New member
``תרומתי הרוחנית``

זה שיר שנכתב באלף הקודם (למנינם, אם זה לא מספיק ברור) , אז עוד לא היו צ`אטים ופורומים. כשקראתי את בקשתה של קו ישיר, לא כ``כ הבנתי למה התכוונה המשוררת (וזה לא ניסיון לניחוש מי היא המבקשת :), אבל ישר חשבתי על השיר הזה, ורציתי לשתף אותכם בו. כולי תקווה שאתם מכירים ומפנימים אותו (בעיקר בצ`אט). הכל עוד אפשרי (משינה) אני יושב הרבה וקורא בעיתונים אולי אמצא אישה באחד המדורים אני רוצה אותה יפה וחכמה שתסדר לי בית ונחיה בחממה ביום שישי ישבתי וכתבתי מכתבים שלחתי גם תמונות עם כל מיני בגדים החזקתי אצבעות ולא אכלתי די כן, עד שהיא תבוא לחיות זה לא כדאי אישה אחת כתבה לי מכתב קצת מגונה אמרה שהיא אוהבת מין אבל קצת משונה וזוג אחד הציע שאבוא להיצטרף אבל זה לא נראה לי זה בטח מעייף לא מקבל את הדין אני לא מבין אני לא מבין ביום אחד אפור גשום וסגרירי את עוד תחכי לי הכל עוד אפשרי אני משער שהיום הוא היה נכתב קצת שונה, (אני יושב הרבה, מטייל בין הצ`אטים, אולי אמצא אישה באחד החדרים ...), וכל אחד רשאי לשנות אותו כאוות נפשו. קו ישיר - לזה התכוונת? ובמאמר מוסגר, קצת הרבה ``שחור``, את השיר אני רוצה להקדיש לאופיר רחום הי``ד, שגם הוא חיפש דרך האינטרנט, ומצא את מותו. הצ`אט יקום דמו.

חיוך

New member
על המוות המיותר ביותר בעולם

מאוד חשוב לי לומר את זה למרות שאולי זה מיותר. נראה לי (ואני מקווה) שכולנו אנשים בוגרים שלומדים מטעויות ונזהרים בדרך כלל לפני שהטעות מתרחשת. מאשימים את הצ`ט במותו של הנער (אופיר רחום). אומרים שזה נורא מסוכן. נראה לי שדברים הוצאו לגמרי מפרופורציות.... כללי זהירות בסיסיים. יש חיה כזאת... ומי שלא יודע מוזמן לקורס... בקריאה שנייה של מה שכתבתי, זה באמת קצת לא ברור. זה מחשבות בלי סדר שעוברות לי בראש ורציתי לשתף. זה הכל. למרות הכל ואולי דווקא בגלל הכל שיהיה לכם יום טוב עם המווווון חיוכים!!! :)

למעלה