אל מנהל הפורום

• פותח הנושא mr-j
  • פורסם בתאריך

mr-j

New member
אל מנהל הפורום

שכחת לציין בהודעת הפתיחה שלך שגם הודעות שאינן תואמות את דעתו של מנהל הפורום ימחקו לאלתר-אלק דמוקרטיה אז אל תדאג ידידי אני לא אטריד את הפורום היפה והצבוע שלך תחיה בבועה שלך בה אין כניסה לאנשים שדעתם שונה משלך (הכל ורוד הכל יפה) ושהיה לך ולכל אנשי הפורום אחלה שבוע ובהצלחה עם הקיטוב אותו אתה ושכמותך מנסים להשריש בעם (תגובה תתקבל בשימחה במסר אישי מכיוון שאני לא מתכוון לחזור לפה) סלאמת וכל טוב לכולם J-חילוני שמנסה להבין את כולם-כמה מפתיע...

התלבטתי אם בכלל להגיב

היות וקראת לרצח של דתיים. אם זו דרכך "להבין את כולם" מקומך בהחלט לא כאן. אתה תמיד מוזמן לחזור בך מדרכך.....אבל כפי אמרתי מקודם: הסתה, השמצות וקללות הם מחוץ לתחומי הפורום.

mr-j

New member
על אירוניה שמעת?

כל בר דעת שהיה קורא את הודעתי היה מבין שכתבתי בלשון אירונית ותגובה לתגובתך: מצ"ב הודעה אחרת באותו דיון שלא נמחקה: "רגע רגעו Err0r ו√ אתה רוצה לומר שלהתגייס במקום איזה חרדי שמוק שלא שם קצוץ על המדינה שלנו זאת מצווה? בוש לך." ועוד אחת מדיון אחר: • שנהיה עניים מרודים כמוהם?ו אנדרי ז ו√ מה דעתך על פיתרון אחר: שנקצץ להם את כל קיצבאות הסחטנות והפרזיטיות ואז נראה כמה ילדים הם ימשיכו להמליט. אתה צודק: באמת גועל נפש הריבוי ה"טבעי" אצלהם. חברים-אני יכול להביא ציתותים נאציים עם התבטאויות מעודנות יותר... ולך מנהל פורום יקר: "השמצות וקללות מחוץ לתחום---צביעות תתקבל בברכה" יום טוב לכולם J

אנדרי ז

New member
ואת זה אתה משווה להסתה לרצח???

ודרך אגב צביעות - לא אמרת בהודעתך הראשונה שאתה לא חוזר לכאן?

Err0r

New member
לרצוח? יהודים?

איך יהודי, בן לעם שסבל הכי הרבה(ועדיין סובל) בהיסטוריה, יכול לקרוא לרצח יהודי אחר על רקע חילוקי דעות? תחשוב על זה.

אנדרי ז

New member
בקלות מופלאה

אני חושב שאסתפק להפעם בדוגמא של הרבנים המטורפים שקראו לרצח רבין בזמנו.

Err0r

New member
אמרתי ש...?

החרדים הם יהודים? הם מכחישים את השואה ועושים מנגל ביום השואה גוד דאמיט! מלבד זאת, כתוב בתורה שלהם "אל תרצח" ואם הם קראו לרצח יהודי, "אלוהים ישלם להם".

למעלה