אל מנהל הפורום

שאגי

New member
אל מנהל הפורום

הלכתי לראות את התמונות של החיפושיט פשוט מדהים איך הצלחת לתקן אותה בלי לדעת אנגלית

© DrorZi

New member
אז יש לי שגיעוט קטיב - so what ?

אם יש לך מה לתקן, שלח לי ואני מבטיח לתקן. אני אף פעם לא טענתי שאני מושלם, ואף פעם אין לי כוח לעשות הגהה, אני מודה, לכל אחד יש את הדברים שהוא לא מושלם בהם.
דרור זי ואפסילון, מודים על המחמאות.

שאגי

New member
הממ עוד דבר אחד קטן....

סתם אולי אני באמת אשלח לך תיקון טעויות עד אז.. תהיתי.... מה כתוב ברישיון של החיפושיט? באיזה צבע האוטו?

SpeedMaster

New member
דרור, איך עושים את זה?

ואני לא מתכוון לצביעה, אלא- איך הצלחת לשכנע את משרד הרישוי שהרכב שלך הוא רב גווני? (ונזכרתי בסיפור מהעיתון על מישהו שקנה פולו ארלקין וקיבל דו"ח משוטר על הצבע שלה)

© DrorZi

New member
אז ככה :

בזמנו זה היה מלחמה כי הם לא רצו לאשר, ואחרי ש"הזכרתי" להם שהם אישרו בסופו של דבר את הפולו הם הסכימו לשנות לי את הצבע, בעקרון אם משנים צבע, נכנסים לטסט, ושמה מבקשים מהבוחן לעדכן את משרד הרישוי ואת הרשיון לצבע החדש, אני לא יודע מה קורה אם נכנסים עם רכב כמו שלי לטסט, אולי הם עדיין עושים צרות, אם כן צריך להתכתב אם משרד הרישוי כמו שאני עשיתי.
דרור זי, צבע "רב-גוני", יענו כל יום אני יכול לצבוע אחרת

אילן די

New member
מסתבר שיש גם גולף ארלקינו

ראיתי פה אחת. לא חדשה, בדיוק אותם צבעים כמו בפולו (כחול, צהוב, אדום וירוק).

שאגי

New member
אולי אפשר לסדר גם....?

אולי הם יעשו גם וי 6 4על4 ארלקינו? או אולי גם חברות אחרות יכנסו לתחום נראה על הכבישים איסוזו טרופר ארלקינו

אילן די

New member
תגיד, מה היה כתוב ברשיון של ה

חיפושיות מעריב האלו שהסתובבו בארץ לפני כמה שנים ?

idane

New member
../images/Emo6.gif

ינקת ציניות משד אימך, או שזו תערובת מיוחדת של מטרנה?

neta s

New member
ואיך יקראו לרכבים של ניוגייט?

אלה הלבנים עם כתמים שחורים של פרות עליהם?

הנסיך.

New member
ניוגייט.?? אלה לא המחשבים של

GATEWAY.... עם הפרות?.... אני די חשב שכן...

© DrorZi

New member
../images/Emo32.gif שני אנשים צינים שנפגשים

יוצרים יותר מפי שתיים ציניות ? משהו כמו שני אנשים עושים יחד יותר עבודה משל שני אנשים שעובדים לבד ?
דרור זי, כבר לא מצליח להבין מתי הוא ציני ומתי לא...הכל מתערבב...

למעלה