אל מנהל הפורום

טלי1980

New member
אל מנהל הפורום

אני עורכת מחקר על ילדים בני 11-18 להורים חולי לב. הייתי רוצה לדעת אם אוכל לפרסם בפורום שלך על המחקר, על מנת שאוכל להגיע לילדים אלה לצורך מילוי שאלון בתשלום. תודה

magy

New member
צר לי טלי 1980

אבל תכני הפורום, למרות הנושא הכאוב......אינם רלוונטים לנושא שאת עוסקת בו. עם כל הכאב שיש בסירובי.....אני לא לבד בפורום, ואנשים מעדיפים לדבר בחדר הזה על נושאים אחרים. אנא פני לפורומים שזה עיסוקם. או לחלופין פני אל האנשים במסרים אישיים.......

טלי1980

New member
המחקר

המחקר נערך על ילדים בני 11-18 שאחד ההורים עבר אירוע לב... מן הסתם הורים לילדים אלה הם צעירים, ולכן ראיתי לנכון לפנות לפורום שלך כדי למצוא את ההורים בתור התחלה ולקבל את הסכמתם לראיין את ילדיהם. המחקר נערך ע"י בית הספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטת חיפה ע"י ד"ר רבקה יהב, מרצה בכירה באוניברסיטה. תוצאות המחקר יובילו לפיתוח טיפול מתאים לאותם ילדים אשר מתמודדים עם המצב בבית. אני מודה לך על הפתיחות והעזרה. שנה טובה

B T1

New member
חבל מאוד

שנושא המחקר לא מצחיק אחרת אפשר היה לצרפו לפינת הבדיחה היומית.

magy

New member
לא הבנתי את תגובתך

אבל אני בדרך כלל , לא מבינה אותן.

B T1

New member
הסבר - עבור מגי

הפורום שלנו קבוצת גיל 50+ לכן אין לנו ילדים בגיל11-18. מצחיק שהחוקרת פונה לקבוצת גיל שברור שלא יכול לספק לה את הנידרש, אבל אינני צוחק מזה, כי לפי המחקר ההורים ז"א אנו צריכים להיות חולה לב וזה כבר לא מצחיק. מגי יקרה! האם עכשיו זה ברור?

למעלה