אל מיכל- מנהלת הפורום

משמש

New member
אל מיכל- מנהלת הפורום

שלום מיכל, זו הפעם הראשונה שאני בכלל גולשת באינטרנט והגעתי לפורום שלך כמעט במקרה. קראתי את הכתבות שלך על ההריון, הלידה וכל השאר וממש הזלתי דמעת התרגשות מלווה בחיוך... עברתי לידה לפני ארבעה חודשים, והכינוי שלי הוא משמש, פשוט שם חיבה שבו אני משתמשת לקרוא לילד (מישמיש תפוס וכן שמי הפרטי ושם התינוק...) אשמח לקבל בפעם הראשונה תגובה דרך האינטרנט... וגם כיוון לגבי מה אנחנו עושות כאן. קראתי את השאלות והתגובות הקודמות בעיניין ואשמח לקחת חלק הלאה. להתראות!

michal haramati

New member
משמש - ברוכה הבאה

מזל טוב! יש לך בן בן 4 חודשים וודאי נפלא וכייף לך. אני שמחה שהזדמן לך להצטרף אלינו. אנחנו משתפים בפורום הזה, כפי שבטח כבר קראת, על כל מה שקשור בהריון שלנו, הלידה, התינוק החדש, החיים החדשים, ובכלל בהמשך - האוצרים שלנו. כל אחד ואחת מוזמנים לשתף אותנו ולכתוב על הרגעים הקטנים והגדולים - שכולם מרגשים ומעסיקים אותנו כל כך. נשמח שתשאלי שאלות, תתני עצות אישיות מנסיונך (כפי שכבר עשית בנושא התיק ללידה) ובכלל גם אם סתם בא לך לספר לנו משהו קטן ונחמד. אני שמחה להבין שהתאוששת לאחר הלידה שהסתיימה בניתוח, 40 שעות זה בהחלט המון זמן ואני מתארת לי מה הרגשת בחדר הלידה...כפי שקראת, גם אני ילדתי בשבוע ה - 42 - תום השבוע ה - 40 הגיע ושום דבר לא קרה!!! אבל בסוף יוצא אוצר, עם משקל מכובד שכייף להחזיק ולטפל בו. תמשיכי לכתוב לנו - ולספר על מה שעובר עליכם בימים אלו. גמר חתימה טובה. שלך מיכל.

למעלה