אל מיכל מנדל - למה

Me-chal

New member
אל מיכל מנדל - למה

השם שלך, כמנהלת הפורום לא מופיע בצבע כחול? האם זה בגלל שיש לך מספר שמות משתמשים בפורום? ואם כבר שאלה טכנית, אז הנה עוד אחת: פעם היתה מופיעה בתחתית עמוד הפורום רשימת החברים בו, ודרך רשימה זו ניתן היה לקרוא במרוכז את ההודעות של חבר מסוים בפורום. מדוע זה נעלם?? תודה

היי me-chal ברוך בואך ../images/Emo24.gif

היי וברוכה הבאה!!! נכון השם שלי לא מופיע בכחול מכוון שיש לי הרבה שמות משתמש. השם שנקלט ראשון בצבע כחול היה מיכל. אני עצלנית מידי לתקן. חוץ מזה שמצאתי כנראה כוונה בעצלות שלי. מכוון שאני לא חושבת שמנהל פורום שונה מכל אדם באשר הוא אדם, בחרתי לא לבלוט. הבמה היא שלכם ואני מעדיפה להכנס לדיונים בדיוק כמוכם ללא איזה שהוא גינון של כבוד. לגבי השאלה הטכנית. התבצע כאן איזה שהוא שינוי מתכונת. את יכולה להקיש על שם שהופיע ליד הודעה ומיד יפתח לך הכרטיס האישי שלו עם כל ההודעות האחרונות שלו. תנסי. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל מנדל

feyDo

New member
מיכל את טועה ממש

אין כבר את 15 (10) ההודעות האחרונות זה ירד מייד אחרי שהורידו את רשימת חברי הפורום מיכל בדקתי את זה כמה פעמיים כבר

היי אלדר אולי אתה צודק ../images/Emo11.gif

היי אלדר!!! תראה כשאני לוחצת על שמי מופיע הכרטיס האישי שלי ועשר ההודעות האחרונות שלי. אם זה לא זה אז אני כנראה לא מבינה על מה אתם מדברים. הרבה אור ואהבה. מיכל

feyDo

New member
לי אישית זה לא ככה ולעוד הרבה

שמעתי שזה ככה כאילו מיכל רק השם הזה יש לי את ה10 ההודעותה אחרונות בכל שאר השמות שיש לי אין את זה בכלל ואולי זה רק מוגבל לפורום הזה אישית כי בפורומים אחרים לשם הזה שלי אין עוד את 10 ההודעותה אחרונות מוזר!

למעלה