אל הים...

dudusch

New member
אל הים...

נפגשנו על שפת הים בעת השקיעה.דמיינו לכם תמונה: השמש נושקת לים, צובעת שמיים בצבע הדם. עושה אהבה עם הגלים, ואנו חשים את רגשותינו עולים. אוחז אותה בידיי, מחבקה אליי חזק חזק. אומרת לי "אולי ניכנס למים?" ובעיניה ניצת ניצוץ זדוני. הורדנו את בגדינו ונכנסנו למים, חומם בערך כמו הטמפ´ בחוץ. מחובקים עומדים בתוך המים, מתנשקים לאט לאט, יש לנו את כל הזמן שבעולם... מלטפים ומתלטפים, נוגעים בכל נקודה בגוף. היא נצמדת אלי, כורכת רגליה סביב מותניי ומורידה עצמה על אברי המתוח. כבר לא אכפת לנו אם מישהו מהחוף יראה, אנחנו יותר מידי סחופים בתשוקתנו. התנועות נעשות מהירות יותר ויותר, כאשר אנו חשים ברגע השיא מתקרב... אני מלקק את פטמותיה המתקשות לעברי (אולי כי קריר מחוץ למים), והיא נאנחת, גונחת, מסובבת את אגנה על אברי, מרגיש את רגליי מתחילות לרעוד... עוד רגע ואני גומר, מרגיש את זרמתי עולה מעלה מעלה, מציפה את מערתה יחד עם הגלים. זהו האות שלה לגמור, והיא מחבקת אותי חזק חזק, רועדת כולה. רוצים המשך?

dudusch

New member
שתדעו לכם שמאוד נפגעתי

מחוסר התגובות... תגידו אם אהבתם, לא אהבתם, תגידו ללכת לחפש ת´חברים... לפחות תגידו משהו

sweeny

New member
אז אמרתי

משהו

היי למה ../images/Emo46.gif ??

זה פשוט כולנו היינו עסוקים אתמול ביישום הכתוב אז לא הספקנו לקרוא
הנה קראתי יופי! סינ דרלה ברגע של עידוד

stranger1

New member
יפה מצידך סינדרלה...../images/Emo3.gif

הרכות המתחשבת הזו... ממש לאכול אותך....

ozzlove

New member
שמע ... זה נורא נוגע ללב אבל...

חשבת מה המשמעות האמיתית שבדבר...? אחרי שקוראים את מה שכתבת ... ונכנסים לעולם הנפלא, זה די מאכזב להתעורר למציאות, ולגלות שאתה במשרד... מממ... האורות שבמשרד בכלל לא דומים לאורות של השקיעה, אבל זה טוב הדמיון... חזק ואמץ עוז.

*g99

New member
אךךךךךךך

שיגעת אותי עם הסיפור הזה!!! אני חושבת שהיום "ארד" לחוף הים... אממש עוד פנטזיה בים,אחת כזו עד שאתפוצץ!!! אהבתי!!! g99...

dudusch

New member
יש המשך...

יצאנו מהמים מחובקים, הרוח נושבת ואנו חשים בקור. מחפשים מחסה על החוף, מקום בו נוכל להסתתר ולהתייבש. מוצאים סוכת מציל, שלמרבה ההפתעה נותרה לא נעולה וממהרים במעלה המדרגות. אני רץ בעקבותיה, ובישורת הכניסה לסוכה אני מועד עליה, משטח אותה על הרצפה, אני מעליה. היא מתפתלת ומסתובבת עם פניה אליי, מדביקה לי נשיקה מדהימה. אני משיב לה נשיקה, חופר עם לשוני בתוך פיה, מנסה לתפוס את לשונה עם שלי. היא נושכת לי את השפה, יונקת אותה כמעט עד כאב. ידינו מקבלות אוטונומיה, משוטטות על גופו של השני. אני מועך את שדיה, מלטפם וצובט את פטמותיה. היא שורטת תא גבי עם ציפורניה, יורדת על גבי לעבר ישבני. היא מלטפת את ישבני, מועכת ולשה אותו, משגעת אותי עד בלי די. אני מוצא את החור שלה מוכן ומזומן, ובאבחה אחת חודר אליה, בחוזקה כזו המניבה אנחת הפתעה לא מבוטלת מפיה. אני חודר אליה בתנועות ארוכות, מגביר לאט לאט את הקצב, רואה את פניה מתעוותים תוך התרכזות בהנאה הצרופה מהזיון ומהמשחק שלי עם שדיה. היא מתנשמת בכבדות, אך עדיין לא גמרה, מה שמכניס אותי לאמביציה לגרום לה לגמור בצורה האולטימטיבית. אני נשכב על גבי כך שתרכבי עלי, כך אני יכול לשחק גם עם שדייך, וגם עם הדגדגן שלך. אני מוצא את כפתור העונג שלך תפוח ומזמין, לוחץ עליו ומקבל תגובה מיידית בצורה של הקשתת גבך ואנחה. קצב הרכיבה שלך מתגבר כשאת רוצה לחוש יותר ויותר את אצבעי על דגדגנך. את מלטפת - שורטת את חזי, מעבירה את שיערך הארוך והריחני על חזי, מדגדגת אותי. עוד קצת, עוד לחיצה ואני מתחיל לחוש את ההתכווצויות של שרירי הכוס שלך. תחושה זו מגובה מייד בשטף נוזלים שאין לי מושג מהיכן הגיע. מאחר ועדיין לא גמרתי את מחליטה לפנק אותי, יורדת מאברי, מוצצת ומלקקת את גופי אט אט בדרכך לכיוון אברי הנפוח הממתין לפורקן. את מלטפת את אשכיי, מעבירה את ידך על החריץ עד לאחורי וחזרה עד לראש האיבר, רואים כבר את תחילת הסוף, ואת לא מוכנה לוותר על אף טיפה. את עוטפת אותו בפיך, מחדירה אותו כל כך עמוק שאני בטוח שתיחנקי. את מחדירה ומוציאה אותו בתנועות עצלות משהו, ואני כבר מת לפורקן, אוחז בראשך ומגביר את הקצב. את נענית לצרכי, ומגבירה את הקצב. את משפשפת את אברי תוך כדי המציצה, ולא עובר זמן רב ואת מקבלת את התמורה בצורת נוזל לבן הניתז בשצף אל תוך פיך, חלקו בורח על פנייך. את בולעת הכל, מהמהממת מגרגרת בהנאה גלויה. אנחנו נשכבים זה לצד זו, מתלטפים ברוגע שלאחר התשוקה...

למעלה