אל הדרך...............

שקדי

New member
אל הדרך................./images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

אל הדרך שוב יצאנו דרך ארוכה בלי קץ דרך בה רק ילוו אותנו האבק האבן והעץ כן ממשיכה הדרך בסבל ובפרך כולנו בה נצעד לעדי עד את הבית לא שכחנו ואת כל האוהבים אם נרחק גם אלף קילומטר אל ביתנו אנו עוד קרובים כן ממשיכה הדרך........ נערה אל תבכי עלינו שאי עיניך נערה עת נראה אותך בחלומנו אנו כבר בדרך חזרה כן ממשיכה הדרך...... תם החורף והאביב קיץ על ראשנו תם מעולם לא תם הגעגוע ולעד הדרך לא תיתם כן ממשיכה הדרך מילים מיכאל דודין עברית יורם טהר לב לחן וסילי סלוביוב-סדוי והלואי שיהיה זה בקר של יציאה לדרכים חדשות ......נפלאות.....לכולנו

בוקר טוב../images/Emo42.gifאם תחליט-יהיה הבוקר

יציאה לדרכים חדשות. תם החורף, והאביב קיץ על ראשנו תם.. הכל עניין של בחירה והרשות נתונה בוקר טוב

החלטתי שיהיה לי יום נ-פ-ל-א../images/Emo9.gif

לקחתי חופש על יום ראשון !!!!! ולפני אני הולכת לעשות לעצמי פינוקים.. מאחלת לכולנו יום נעים ... תחשבו חיובי
נ.ב. הגיע לי הבוקר בדוא"ל... מי חושב ככה על גברים? מי????

אפי לוג

New member
בוקר נהדר

ולו רק בגלל שהשיר החזיר אותי לתקופה שהשתייכתי ללהקת מחול. הריקוד שחובר לשיר הזה היה אחד מהאהובים עלי. בוקר טוב.

magy

New member
תשירו, תרקדו............יופי חי

בשבע ורבע בבוקר, בדיוק כשעמדתי לצאת לקניות בניו - יורק..... אחרי כל הסידורים והבעיות הטכניות...... קטע לי את החלום, טלפון ... לא דיברו.פויייייייייה, סתם הפריעו לי .... לא הצלחתי לחלום הלאה על קניות... למי אין מה לעשות בשעות כאלו ומפריע לי לחלום???????????. קודם, לפני שעשיתי כוכבית 42 ולפתוח בסידרת קללות מבית מדרשו של דן בן אמוץ........ ראיתי שאני מזהה את "בן נעוות המרדות"....... האם לא יהיה זה מן הצדק לפצות אותי בנסיעה לניו יורק????? שאוכל להמשיך ולחלום שם????????.

למעלה