אל דסאו - מה דעתכם?

דפנושית

New member
אל דסאו - מה דעתכם?

מי ראה אתמול אל דסאו?? חשבתי... שבתור פורום של נטליה... אולי אפשרי שנפתח פה שרשור חוויות/התרשמויות/תמונות על הטלנובלה... בכל אופן, אני ראיתי... ומהפרק הראשון מה שיש לי להגיד זה שהסדרה הזאת די מוזרה... די מאוד מוזרה אפשר לומר... אבל אין ספק שנטי היתה מהממת! והיא משחקת שם כלכך יפה! והיא עצמה היתה מהממת שם... וטוב שהפרק לא היה יותר משעה.. כמעט התחרפנתי! אני מקווה שזה רק הפרק הראשון ככה... בקיצור - הייתי שמחה להמשיך לראות את הסדרה אבל השעה לא ממש מאפשרת=( תגיבו!

לא ראיתי ../images/Emo10.gif ../images/Emo62.gif

אבל מהיום אני מתחיל לעקוב... שימו לב להיזהר מספויילרים ולהודיע בראש ההודעה

אממ..

יותר מדיי סקס לדעתי לא ממש הבנתי על מה זה מסופר? מישהו הבין? חוצמזה נטי באמת ניראתה מדהים ממש ממש רזה ובלונדינית
באמת זה היה ארוך ומוזר..אני מקווה שההמשך יהיה יותר נורמלי.. דרך אגב שמתם לב לאורוגוואי הזה? איזה חתיךך

דפנושית

New member
.....

זה באמת מוזר ולא מובן=S כל שנייה סיפור אחר.. למרות שאני דווקא כן הבנתי מה הולך שם... נראלי...והרבה סקס זה נכון... בגלל זה גם שמו את זה בשעות מאוחרות... ואיזה באסה! הסתכלתי בהוט בלוח שידורים של השבוע וכל יום כל פרק מ22:30 עד 23:40! טוב שלא!!! ונטי אכן רזה וחטובה ואין מהממת ממנה!!!!! וההוא באמת חתייךך=] אבל אנלא מכירה אותו
בקיצור..מה הבאסה? אין מצב שאם זה יהיה ככה ארוך אני אוכל לראות את זה כל יום, ובכלל-ההורים שלי לא רוצים שאני אתפוס להם תטלוויזיה אז גם להקליט אנלא אוכל..
ממש יופי.

elushfanatica1

New member
הבלונדי גם חתיכון

ונראה לי שבהמשך הפרקים ייתקצרו אני זוכרת גם מישהו שומר עלי הפרקים הראשונים היו הכי ארוכים

elushfanatica1

New member
שרשוריישן של "תשוקות באל דסאו"

ראיון לא רע בכלל! אבל כרגע אין לי זמן.. אני בטוחה שרובכם כבר ראיתם אבל בכל מקרה מי שמעוניין בספיישל מדהים מאתמול לקראת הפרק הראשון תיכנסו לפורום טלנובלות...

למעלה