אל אלון

ufomusic

New member
אל אלון

אלון מה נשמע בקשר לדמויות שדיברנו עליהם: הסט של ghost in a shell ושל trigun צירפתי כאן תמונה של ghost in a shell ובהודעה הבאה תהיה תמונה של trigun אני מקווה שזה ימצא חן בעיניך. מתן.

ufomusic

New member
הסט השני

זה הסט של טריגן, התמונה קצת לא בפוקוס אבל על זה מדובר

Wing Chan

New member
הולי פאק!

עמר לרצות זה. מוכר מוכר? :>~ איזה גודל כול פסלון?

alon3232

New member
תודה מתן וברוך הבא לפורום

מתן לכל מי שלא מכיר הוא מחנות UFO שבירושלים בירתנו המתמחה בסרטי ANIME מוזיקה ומוצרים נלווים כמו GASHAPONS. עוד טרם ביקרתי שם פיזית אבל מתן ושאר המוכרים שם יותר מנחמדים ומסבירי פנים בטלפון ובמיילים. יש להם כרגע מגוון GASHAPONS שהם דמויות צבועות בגודל 3 עד 3.5 אינטש המבוססות על סדרות אנימה וספרי מנגה וגם סרטים מערביים -- כמו למשל ה-ALINES שפירסמתי כאן בפורום. אז מתן המשך לעדכן אותנו לגבי מוצרים חדשים שצפויים להגיע. אגב מה דעתכם עם סידרה 3 של AKIRA הנ"ל:

ufomusic

New member
לגבי האקירה

את הדמויות של אקירה יש לי אישית בבית, הבאתי אותם מיפן, הם מדהימים. הפרטים מדוייקים להפליא, האיכות פשוט נפלאה. בכל מקרה שני הסטים המדוברים הם למכירה, כל סט ב-150 ש"ח, כרגע אין לנו את האופציה למכור בבודדים מכיוון שיש סט אחד מכל אחד. אני מקווה שתוך חודש חודשיים נוכל לספק באופן קבוע דמויות לאספנים של אנימה, ולא רק גשפון, זה כרגע בשלבי בירור אחרונים. ככל הנראה מתחילת שבוע הבא יהיו גם פוסטרים, קצת מחזיקי מפתחות ואולי עוד אקססוריס אבל זה כבר לפורום אחר. מי שמעוניין בסטים שכרגע הצגתי יכול ליצור קשר עם החנות בטלפון: 02-6234560 או להגיע לחנות. אנחנו נקים דוכן בפסח בכנס עולמות שיתקיים בסינמטק בת"א ובאשכול פייס הסמוך, על ידי "אייקון" שם נציג את כל הסחורה שלנו. האתר שלנו נבנה כרגע, אבל ניתן לראות בו עוד סטים של דמויות שיש בחנות- www.ufojerusalem.com מתן.

alon3232

New member
הדמויות של אקירה הוזמנו !!!

חכו להן ולהפתעה נוספת !!! בקרוב

ufomusic

New member
ה- movie realization של steamboy

הי אלון כמו שסיפרתי לך, זה מה שסחבתי איתי במשך שבועיים בנסיעה שלי. תסתכל על הפרטים ועל הגודל.

alon3232

New member
מדהים ! איזה פרוט ודיוק - מה הגודל

שלו ? וכמה עלה ביפן ?

GK_FF

New member
איזה תמונות מדהימות!!!!!!!!!!!!11

מה הייתי עושה בשביל כאלה של טוטו או נדג'ה!!!!!!!

Wing Chan

New member
יכול להיות שהוא

יעני הדמות "הסודית" ושקשה יותר להשיג וכ'ו. יש את העיניין הזה בהרבה גשאפונים :>

ufomusic

New member
סטימבוי

הסטימבוי עלה לי בערך 20$ אבל זה היה בתאילנד, ביפן זה יותר יקר. בקשר ל GITS אני לא יודע מה קרה לדמות של הטנק, ככה מכרו את בסט הזה ביפן. אני לא זוכר איזו חברה, אני צריך לבדוק. רוב הסטים הם של בנדאי, אבל זה לא שלהם. מתן.

MajorWinters

New member
שאלה צרכנית

האם אתם מתכוונים גם להביא דמויות לא של מנגה? מלחמת הכוכבים, באטמנים וכו'?

ufomusic

New member
לא כרגע

אנחנו מתרכזים כרגע בעיקר באנימה, מכיוון שזה תחום ההתמחות שלנו. יכול להיות שבעתיד נביא גם דמויות מסרטים אחרים, אבל לא כרגע שאנחנו בתחילת דרכנו עם דמויות האנימה. מתן.

ufomusic

New member
איזה סט

אתה מדבר על הסט של פול מטאל אלכמיסט, או שאני מתבלבל כאן? אם כן יש לנו את הסט הזה:

למעלה