אלת אהבה שלי ....

אלת אהבה שלי ....

אל תהיי עצובה . קשה לי לראות אותך ככה במצב רוח כזה . אני אוהבת אותך מאוד אחותי המקסימה . אני הולכת לישון חיפשתי אותך פה ולא מצאתיך אני אדבר איתך מחר ילדה יפה שלי ..... אל תהיי עצובה לילה טוב וקסום לך אהובה אוהבת ונשיקה .

הילדה הכי יפה בצ`אט

כשהיא מחייכת גם אני מחייך . וכשהיא עצובה אני לא במין איך אפשר להיות עצובה . שאת הילדה הכי יפה בצ`אט . --- כשאת בוכה את לא יפה ...

פטריה!!!משקפיים זה לא בושה!!!

מכל היופי שהקיף אותך במפגש ,מרי -לו,נשית,מאיה*,קלאודיה,אורנה 34,נסיכה $,ורבות אחרות אתה רק ראית והושפעת מהיופי הקר והמתנכר???!!!הגזמת,אלא עם אתה אוהב לרקוד עם השטן!!!פטריה מסכנה-איבדת כיוון!!!

לארבל היקר שלום רב .

לא ראיתי את אלת האהבה , לכן אני יכול לדמיין ממה שאמרו לי , שאלת האהבה היא יותר יפה אפילו מתותי המתוקה . וחוץ מזה , לאלת האהבה אני חב את היותי כאן . היא זאת שהזמינה אותי ליכתוב בפורום הזה . מקווה ליראות אותה במיפגש הבא בפורים . (מתי שיהיה לי יומולדת) . אני מקפץ בין השטן לבין האור . בין הרעם והברק . בין אלת האהבה לבין ארבל . לא אומר שהאור הוא ארבל או אלת האהבה . בכל אחד יש אור ושטן . ואני רואה שיש מאבק כאן עדיין בין ארבל לאלת האהבה. מה יהיה בסופו ? זאת לא אדע .

שרוני שלי...

נו,טוב של שי...וקצת שלי... אחות לי את,אחות בנפש אם לא בדם, נשמה מתוקה שנגעה והרטיטה, נשמה זכה שאותי הפתיעה, ברגע אחד אותי כבשת, בדקיק בשניה ליבי שלך. אוהבת אותך בכל רגע,בכל שניה, מתגעגעת אלייך כי את ממש רחוקה, רחוקה.....אך מאוד קרובה. נשיקה וחיבוק ממני אלייך, אוהבת המון המון, אלת האהבה.

למעלה