יפה! לא הייתי מתייאש מכלל ביו. אם מדיוונד תצלח את משוכת הטיפול בפצעים סוכרתיים בנוסף על כוויות, היא יכולה להיות בוננזה גדולה.ככל הנראה עוד אקזיט נחמד אצל אלרון
אלרון מאשרת: מוכרת את החזקותיה בסיינריו לחברה הישראלית אקסוניוס | כלכליסט
אלרון מחזיקה חצי מ rdc, אשר מחזיקה כמעט 17% מסיינריו (כשהשקיעה בה לאורך השנים 8M$), ובערך 15% אחרי דילול (מן הסתם אופציות לעובדים וכאלה)
אלרון מוכיחה את עצמה כקרן הון סיכון הציבורית הכי מוצלחת בשוק המקומי. שאפו
לצערי מחזיק גם קצת כלל ביו ואלמדה. איפה אלרון ואיפה הן.
דסק"ש היתה כנראה לחוצה מדי כשמכרה אותה, במחיר נמוך מדי.
אלוהים כמה שאני מאוכזב מהם. כלל ביו זה אחד הלוזרים הכי גדולים אצלי בתיק (מחזיק לצערי כמה שנים טובות). השמדת ערך מוחלטת.יפה! לא הייתי מתייאש מכלל ביו. אם מדיוונד תצלח את משוכת הטיפול בפצעים סוכרתיים בנוסף על כוויות, היא יכולה להיות בוננזה גדולה.
מעניין. מישהו שכנע אותי להשקיע שם במפולת של 2008 סביב 120 נקודות, מכרתי סביב 1500 בשנת 2010 והצטערתי שהחמצתי שער 2000 שהגיע אחרי שנה. היא צנחה כל הדרך משם. כשראיתי את ההתקדמות במדיוונד החלטתי שהשקעה דרך כלל ביו זולה יותר. בינתיים זה לא מוכיח את עצמו, אבל אצלי חווית ההשקעה שם הייתה חיובית...יפה! לא הייתי מתייאש מכלל ביו. אם מדיוונד תצלח את משוכת הטיפול בפצעים סוכרתיים בנוסף על כוויות, היא יכולה להיות בוננזה גדולה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.