אלרון מפרסמת דוח שנתי

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
ככל הנראה עוד אקזיט נחמד אצל אלרון
אלרון מאשרת: מוכרת את החזקותיה בסיינריו לחברה הישראלית אקסוניוס | כלכליסט

אלרון מחזיקה חצי מ rdc, אשר מחזיקה כמעט 17% מסיינריו (כשהשקיעה בה לאורך השנים 8M$), ובערך 15% אחרי דילול (מן הסתם אופציות לעובדים וכאלה)

אלרון מוכיחה את עצמה כקרן הון סיכון הציבורית הכי מוצלחת בשוק המקומי. שאפו |מצדיע|
לצערי מחזיק גם קצת כלל ביו ואלמדה. איפה אלרון ואיפה הן.

דסק"ש היתה כנראה לחוצה מדי כשמכרה אותה, במחיר נמוך מדי.

משקיע88

Well-known member
ככל הנראה עוד אקזיט נחמד אצל אלרון
אלרון מאשרת: מוכרת את החזקותיה בסיינריו לחברה הישראלית אקסוניוס | כלכליסט

אלרון מחזיקה חצי מ rdc, אשר מחזיקה כמעט 17% מסיינריו (כשהשקיעה בה לאורך השנים 8M$), ובערך 15% אחרי דילול (מן הסתם אופציות לעובדים וכאלה)

אלרון מוכיחה את עצמה כקרן הון סיכון הציבורית הכי מוצלחת בשוק המקומי. שאפו |מצדיע|
לצערי מחזיק גם קצת כלל ביו ואלמדה. איפה אלרון ואיפה הן.

דסק"ש היתה כנראה לחוצה מדי כשמכרה אותה, במחיר נמוך מדי.
יפה! לא הייתי מתייאש מכלל ביו. אם מדיוונד תצלח את משוכת הטיפול בפצעים סוכרתיים בנוסף על כוויות, היא יכולה להיות בוננזה גדולה.

dw

Well-known member
מנהל
יפה! לא הייתי מתייאש מכלל ביו. אם מדיוונד תצלח את משוכת הטיפול בפצעים סוכרתיים בנוסף על כוויות, היא יכולה להיות בוננזה גדולה.
אלוהים כמה שאני מאוכזב מהם. כלל ביו זה אחד הלוזרים הכי גדולים אצלי בתיק (מחזיק לצערי כמה שנים טובות). השמדת ערך מוחלטת.
מה שכן היום זה ניירונצ'יק בתיק, ומשווי בדיחה של 50 מלשח בשביל כל העסק אני מאמין שיוכלו לייצר תשואה.
אלרון פי אלף יותר טובים מהם (ולא שגם שם לא חווינו רכבת הרים).

כדי לסיים בחיוב - למה כלל ביו כן היתה טובה אצלי בתיק? כדי לבצע קיזוז רווחים :LOL:

משקיע88

Well-known member
מעניין. מישהו שכנע אותי להשקיע שם במפולת של 2008 סביב 120 נקודות, מכרתי סביב 1500 בשנת 2010 והצטערתי שהחמצתי שער 2000 שהגיע אחרי שנה. היא צנחה כל הדרך משם. כשראיתי את ההתקדמות במדיוונד החלטתי שהשקעה דרך כלל ביו זולה יותר. בינתיים זה לא מוכיח את עצמו, אבל אצלי חווית ההשקעה שם הייתה חיובית...

Reem88

Well-known member

• Like
Reactions: dw
למעלה