אלרגיות ובריאות הציבור בקדימה-צורן

shavitmass

New member
אלרגיות ובריאות הציבור בקדימה-צורן

בשבוע האחרון החלה נשירה של פרחים צהובים מהעצים הפזורים ברחבי הישוב. יש מספר ילדים (ואולי גם מבוגרים ) שאלרגים לפריחה הזו! (תופעות הלוואי הידוע לי התנפחות). ראש המועצה המקומית יודע על הבעיה ונתבקש לשלוח בדחיפות גנן למוסדות החינוך לשם גזימת העצים על מנת להקטין את החשיפה של הילדים לאלרגיה. עד לרגע זה לא נתבצע כלום! גולברי,, לאחר שהתקשרתי אליך הבוקר לטלפון -ומסיבותיך החלטת לנתק את השיחה ששמעת את קולי, ולאחר שהתקשרתי גם לבני בן חיים שהטלפון שלו לא זמין אני מקווה שיהיו עוד אנשים יקרים שיטפלו בבעיה באופן מיידי! כי בריאות הציבור חשובה יותר מהפוליטיקה!! אנא הורה לגנן לפעול באופן מיידי לטיפול בברכה שביט מס לשם השקיפות אני מספר 2 ברשימת אופק בראשות אבי קולמן למועצה המקומית קדימה-צורן.

Master Stav

New member
צילצלתי לאוסנת טל מנהלת הלישכה של גולברי

קיבלתי הנחיה להפנות אליה את הבקשה במיל .... עשיתי זאת : אסנת שלום בהמשך לשיחתינו ולפנייה של שביט מס אל גולברי ואל בני בן חים בכל היישוב ישנם עצים עם פריחה צהובה , עצי מימוסה אם זכורוני אינו מטעה אותי אנשים רבים אינם מודעים אפילו לרגישות ( אלרגיה שיש להם לפריחה זו ) פניות שלי אישית בעבר נוכח עץ כזה שצומח לא רחוק מביתי לא הושבו כלל הפעם אני פונה בשם כול תושבי היישוב ובעיקר בשם הילדים שלא צריכים לקחת אנטיהיסטמינים מסוג כלשהו אנא שיחו גננים ויגזמו וינקו את המטיפגע הבריאותי הזה תודה סתיו אדם תושב צורן קדימה ומנהל פורום צורן קדימה בתפוז |http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=2062סלינק| קיבלתי הבטחה לשהיא תעביר זאת לגורמים הרלוונטים ...

Master Stav

New member
עידכון ...

ממש ברגעים אלו התקשר גולברי אל שביט מס והבטיח לטפל בנושא .... עכיש לא נותר אלא לראות שאכן ...ההבטחה מקויימת תודה לאוסנת על הטיפול המהיר בפנייתי

Master Stav

New member
עידכון נוסף...../images/Emo13.gif

הקרדיט כמובן כולו לשביט מס על הפנייה עולה כי גולברי פנה אליו טלפונית לפני פנייתי אל אוסנת שביט חזק ואמץ ....תודה על העשייה והדאגה לתושביי היישוב

GIDIB53

New member
לקיחת קרדיט

זה מעניין אם אין עשיה על ידי המועצה, אז האשם הוא ראש המועצה אם יש עשיה על ידי המועצה אז הקרדיט הוא למי שמודיע..... זה נראה מאד הגיוני (בהנחה שאתה לא תומך בראש המועצה) זה מה שנקרא הגינות ציבורית.. גידי בלייכר מספר 5 ברשימתו של גולברי

Master Stav

New member
איזה יופי גידי אתה גם לא טורח לקרוא

העידכון היה מאחר וכתבתי תודה לאוסנת על פניתי אליה והתסבר לי שגולרי פנה אל שביט מס לפני פניתי אליה כלומר הקרדיט לשביט מס ולא לי ... אכן הגינות .....ציבורית גידי ... מה לגבי הגינות אישית שלך בנדון .... תתנצל ?

GIDIB53

New member
הבנת הנקרא

על דבריך כגון דבריך נאמרו כמה משפטים על מי שקופץ בראש, או מי שעל ראשו בוער הכובע אל תקח את זה אישית, אבל לא חשבתי שבפורום ניתן לך הקרדיט אלא לשביט הכוונה שבמקרה של אי העשיה (אם היתה) הייתם מאשימים את גולברי ובמקרה הזה של עשיה מהירה לאחר הפניה, לא נתנו לגולברי את הקרדיט אלא למי שהודיע לו - שביט. אבל לא נורא, אם אין אין דברים נכונים לתקוף עליהם, נתקוף על דברים לא נכונים.... סתיו, אם הייתי צריך להתנצל הייתי עושה זאת בהדגשה. גידי בלייכר מקום 5 ברשימתו של גולברי

Master Stav

New member
הבנת הנקרא(ע)

איש יקר ...קודם שמח שהועלת והחלטת לכתוב בפורום .....חזק ואמץ לעינינינו .... הקרדיט המדובר אינו על עשייה או אי עשייה אלא על מי פנה אל הלישכה חשבתי אוסנת טיפלה בפנייתי והיתי מוקסם שהרי זו הפעם הראשונה שהלישכה .....עושה משהו עבורי אבל הסתבר שגולברי פנה אל שביט מס עוד לפני פנייתי כך שהקרדיט על הטיפול ( בפנייה לא בעץ ) הינו לשביט ואסיים ב אי אה ...

shavitmass

New member
גידי שלום

עובדות: בשבוע האחרון ארעו 4 מקרים של ילדים שנעקצו על ידי דבורים בבית הספר ניצני השרון. מקרה אחד של אלרגיה לאותו עץ - צהוב הפרחים. מכיוון שיצא פקס למועצה מבית הספר, וכלום לא נעשה, אני הרמתי טלפון לאיציק שהודיע שהנושא יטופל וגם הוסיף "לראשונה אני יודע מזה".... הנושא עד כמה שידוע לי לא טופל עד ליציאת התלמידים לחופשה....מקווה שיטופל בחופשה! אני מוכיר את איציק ועובד איתו אבל למרות זאת חושב (ועושה) על מנת שיוחלף בבחירות הקרבות , והסיבה העיקרית הינה חוסר היכולת שלו לנהל את הישוב (את התוצאות ניתן לראות בשטח! כמעט בכל תחום - לצערי). כפעיל (מאד) בישוב אני נדהם מחלק מהאנשים שתומכים בהמשך המצב הקיים!! מאד מעניינת אותי הסיבה מדוע אתה ברשימת גל? כמו ידידי אורן- מספר 3 ברשימת גל, שיודעים שאתם ברשימה כעלה תאנה / קישוט!!! שלא יגידו שאין אנשים מצורן ברשימה....לא יותר פשוט היה לחבור לאחת מהרשימות הצורניות , או להלחם על המקום הריאלי (2)?? או שהמקום הריאלי היה תפוס מידי?? אשמח לקבל תשובה בברכה, שביט מס - מס.2 ברשימת אופק, רשימתו של אבי קולמן.

GIDIB53

New member
למה אני עם גולברי

שלום שביט סתיו צירף באחד הפוסטים מסמך שלי שמסביר למה אני עם גולברי, תוכל למצוא אותו אם תרצה לקבל ממני מיילים נוספים (אני מודה שסתיו פירסם את השניים ששלחתי, אבל תוכל לקבל מהמקור.....) אז שלח לי את המייל שלך אל [email protected] אין לי כלל בעיה עם הטיפול שלך בבעיה שהצגת, נהפוך הוא, אני רק התייחסתי לנושא הקרדיטים (להצלחה אבות רבים , הכשלון יתום) גם קולמן רצה אותי (צילצל אלי וניסה לשכנע אותי להצטרף אליו) - כנראה שהקישוט יפה.... הצטרפתי אל איציק רק לאחר שהייתי בחוגי בית של מיקי, צ'וך, גולברי, ולאחר שיחה עם קולמן. לא מכיר את מנדי, יש התייחסויות שלי גם אליו בפורום. למה אתה לא נאבקת על מקום ריאלי אצל קולמן? (אני יודע שאתה 2)

Master Stav

New member
מכל מלמדי השכלתי - אילן המל

השיטה המכחילה (שם מטעה פריחיה צהובים) היא גם נזק סביבתי אפילו בויקיפדיה מציינים את הבעייתיות שלה http://en.wikipedia.org/wiki/Acacia_saligna באם רוצים כתבה בעברית יש בעיתון הארץ http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/906731.html אני מציעה שלכול מי שמתעניין בצמחים בעייתים מסמך משרד לאיכות הסביבה: http://www.sviva.gov.il/Enviroment/Static/Binaries/index_pirsumim/p0351_1.pdf מתאר את כל המכות של צמח זה. דרך אגב יובא מאוסטרליה אני מאוד ממליץ לצורך זיהוי מצחים להתחיל באתר של האוניברסיטה העברית אתר צמחיית ישראל ברשת מכיל מאגר מידע נרחב על צמחי ישראל: תכונות הצמחים, מפות תפוצה, מאמרים, מצגות וצילומים רבים. http://flora.huji.ac.il חג שמח לכולם אילן המל

Master Stav

New member
האמת היא איש יקר שתגובתו הגיעה אלי במיל

כמכותב ואכן של פורום הכפר קדימה ...

למעלה