אלרגיה

אלרגיה

בחודשים האחרונים התחלתי לסבול מאלרגיה שמתבטאת באפצ'י ונזלת. טסטים שעשיתי הראו שזו אלרגיה לקרדית אבק הבית. באילו תחומים של הרפואה המשלימה הכי מתאים לטפל באלרגיות? האם למישהו מהמטפלים כאן יש נסיון בתחום? תודה!

שינויתזונה הוא בעיני צעד ראשון להקלה

(למשל המנעות ממלחלחים דוגמת מוצרי חלב) וכן ניתן לטפל בדיוקר, צמחי מרפא ושיטות נוספות.

הרבה תחומים

כמו שנכתב מעלי יש הרבה תחומים ברפואה המשלימה שיתנו מענה לבעיה שלך. לכל תחום יש איכויות שונות ותנאים טכניים שונים. למשל, עם מגע או בלי מגע, פגישה כל חודש או פעם בשבוע עם שינוי תזונתי או בלעדיו. אין דרך אחרת אלא ללמוד/לקרוא (אפילו קצת) על התחומים השונים עד שתרגישי ותביני מה יכול לעזור. ולכל תחום שתלכי כדאי לגשת בהתמדה וסבלנות. אני כהומאופתית כמובן ממליצה על הומאופתיה . ראיתי מקרים טובים מאד של שינוי והקלה על אלרגיה בתחום הזה. כל טוב עירית

nataly210

New member
חיזוק הגוף

תזונה היא בהחלט מהווה בסיס לחיזוק מערכת חיסונית ולכן אני מאד ממליצה לך לגשת לנטורופת לתשאול מעמיק על מנת לאבחן איפה את יכולה לשפר את תזונתך ובכלל את אורח חייך, ואף אולי לעבור תהליכי ניקוי כבד. אם את רוצה פירוט או עזרה נוספת את מוזמנת לכתוב בקומונה שלי (קישור למטה). בהצלחה

למעלה