אלרגיה מוזרה

nuke105

New member
אלרגיה מוזרה

שלום, משום מה כל פעם שאני יוצא מהמקלחת או יש חילופי מזג אוויר "קיצוניים" על אף שלא קר לי והכל בסדר אני מתחיל להתעטש ולהתנזל בצורה יוצאת דופן. ממש קצת לי לתפקד ככה והדבר משבית אותי למס' שעות. התופעה מלווה אותי כבר שנים. האם בעזרתכם ניתן לגשר על התופעה? תודה

אלרגיה היא חולשה וחוסר איזון מ-

חילופי טמפרטורות מבטאים את המצב האמתי של הגוף. חילופי עונות השנה ויציאה ממקלחת, כדברך - מלמדים שישנה חולשה בגופך, שאיננה מאפשרת לגוף להמשיך בשגרת חייו. ב"ה, שיש מצבים כאלו. כך, אנחנו יודעים מה האמת האמתית של גופנו ונפשנו - יציאה מהשגרה. גוף שמתנהל באיזון - נפשי, תזונתי, מחשבתי, רוחני - מסוגל לעבור ממצב למצב בקלות, ברוגע ומבלי לפול או למעוד, או לחלות. מחלה היא רצון של הגוף לתיקון. בזכות המחלה, ולפיה, נדע מה עלינו לתקן. לעודד את השמחה שבלב - לא רק כלפי חוץ. להפסיק לכעוס / לדאוג / לרגוז / לוותר מדי / ללחוץ מדי ועוד. לאכול מאוזן יותר. נזלת וליחה נוצרים מיותר מדי חלבונים, עמילנים, פחמימות - לגוף המסוים. התעטשות ושיעול הם מנגנון נהדר של הגוף לסלק את המיותר לו. הגוף חכם ומאוד מעוניין להיות בריא = מאוזן מבחינת חומרי-הבניה להתחדשותו. אכול יותר פרות וירקות טריים ורעננים, ובצורתם הטבעית כמה שיותר. למד מהם צרופי המזון הנכונים והשילובים הראויים לגוף. הרגלי אכילה נכונים - כמו, לעיסה מתאימה, שתייה לא בעת הארוחה והסעודה ועוד. הצב לך אתגר לתיקון ולאיזון - עד לכדי מצב שבו גם בחילופי עונות השנה וביציאתך מהמקלחת (של מים חמים/קרים/חמים - לסירוגין) - תרגיש נפלא ונהדר. לא רק שלא ישביתו אותך, מצבים אלו, לחודשים רבים - אלא, תזכה לאורך ימים ארוכים וטובים ובבריאות איתנה לחיים שמחים ומאושרים יותר. בהצלחה רבה שלומית

יש מספר צמחים מצוינים לנושא

שאמורים לאזן את התגובה החיסונית שאצלך קצת מגיבה בייתר. ולהפחית את הפרשת הליחה או הנזלת. זה זמן טוב לטפל בתופעות אלרגיה, גם אם השי חלף. בכל מקרה זכור להכין את עצמך לקראת הסתיו שוב לעונת מעבר וכך תוכל להקדים תרופה למכה. תבדוק גם אם יש עובשים במקלחת, זה מחמיר את המצב לפעמים. בריאות

נזלת ולחה מיותרים - שייצאו....

אני סבורה שהגוף צריך, מעוניין ורוצה וחפץ לשמור את הטוב ולסלק את המיותר והעודף לו. לכן, באיזון גופני נכון לא תצא נזלת ולחה מיותרים, היות ואין כאלה. אבל אם יוצאים, בדרך כלל, סימן שיש - אז, מדוע לצמצם את שחרורם ?? אם אינם יוצאים - אז מה? - סימן שהגוף בסדר???? אספקת חומרי התחדשות נכונים לגוף ולנפש , תביא לאיזון וכך, לא יצאו , כי לא יהיה לגוף מה לשחרר. אלא, בדרך ההפרשות הרגילות - מעיים וכליות. הפרשות אחרות נעלמות או מצטמצמות כשמערכת העיכול יכולה לעשות מלאכתה נאמנה. והביקורת תהיה - דווקא בשינויי טמפרטורות, כשעתה קשה לגוף. רצוי וראוי שהפחתת הליחה תקרה כשתיגמר, ממילא. ומדובר, כמובן, לא על לחות התקינות והרצויות שבגוף - דמעות, רוק, מיצי העיכול, הדם הלימפה ודומיהם - אלא, אותה לחה עודפת שהגוף פולט מתוכו כחומר מיותר, שמכביד ומעיק עליו.

hal767

New member
קשה לאבחן דרך האינטרנט, אבל

ע"פ התיאור שלך אני מניח שהגוף שלך נוטה להפריש החוצה חומרים שאינם טובים לו באמצעות מערכת הנשימה. אין לדכא תהליך זה באמצעות חומרים ותרופות מכל סוג, כי אז הפסולת המופרשת תאגר בגוף ותזיק. את הרגישות הזאת ניתן לפתור בדרך כלל, בין השאר ע"י תזונה טבעית מתאימה שתייצר תהליכי ניקוי הגוף מחומרי הפסולת, תחזק אותו באמצעות ההזנה הטובה, וסביר שישנם כמה דברים נוספים שיש לעשות, אלא שאני לא מכיר אותך כדי שאוכל לייעץ. יתכן שהינך חשוף לזיהומים חיצוניים שמקורם בעישון, חומרי ניקוי, כימיקלים תעשייתיים, תרופות מכל סוג, הימצאות במקומות לא מאווררים ועוד, שמגבירים את רגישותך.

יעל ND

New member
מה הלחץ דם שלך?

תעקוב אחרי לחץ דם שלך: תמדוד פעמים ביום במשך החודש. בימים, שיש לך נזלת - סמן בטבלת המדידות. ותחזור אלינו עם התוצאות.

רוח

לפי הרפואה הסינית הטחול והכבד הם המעורבים בתופעה. כדאי לחזק אותם. הטחול על ידי מאכלים כתומים, והכבד על ידי מאכלים ירוקים...אני לא מומחית בתזונה כך שעדיף להעמיק את הנושא אם מישהוא יותר מתמחה בנושא. ומכיוון אחר האם יש לך קושי עם מעברים ? כנרא שהם גורמים לגוף שלך לחוש בחוסר איזון שהגוף משלים עם הזמן. אני בכל זאת הייתי ממליצה לטפל בזה (דיקור, שיאצו, טווינה...) כי אתה מציין שזה משבית אותך. בהצלחה!

svetaash

New member
המשך מהודעה קודמת

תראה, קצת קשה להגיד לך דרך המחשב מה כדאי ומה לא כדאי דבר אחד אני יכולה להגיד לך שאם תגיע אלינו למרכז לאיכות החיים בראשון לציון, אחד האנשי מקצוע שלנו ימצא לך פתרון. ולמה אני כל כך בטוחה? כי יש לנו גם רופאים שמשלבים רפואה קונבנציונלית עם רפואה סינית גם מטפלים בענפים שונים של רפואה משלימה, גם נטורופטית, תזונאית קלינית וגם מגוון מוצרים שמאזנים את הגוף ומשפרים את המצב הבריאותי. אז אם אתה יכול להגיע לראשון, תגיד לי ונקבע המייל שלי - [email protected] שבוע טוב

למעלה