maayan2007
New member
אלרגיה מהנקה
שוב שלום
הקטנציק שלי עוד רגע בן חצי שנה.
ניזון מהנקה אבל כבר כמעט חודש שהוא אוכל מרקים ופירות לארוחת עשר, צהריים וחמש בערב (בוקר, לפני השינה ובלילה עדיין הנקה)
אכל עד עכשיו בננה, תפוח, אגס, אבוקדו, גזר, בטטה, תפו"א, קישוא, אפונה, בצל, טעם ברוקלי וסירב, טעם טחינה לבד ובשילוב עם סילאן וסירב והכל היה בסדר גמור.
ביום חמישי האחרון הוא התעורר עם פריחה אדומה על הצוואר והרגלים. הרופאה איבחנה אלרגיה ונתנה מרשם לאלקום קרם.
הפריחה עברה מעצמה במהלך היום (לא הספקנו להשתמש באלקום קרם) וחזרה בערב בעניין של שעתיים-שלוש כולל נפיחות בעין שהקפיצה אותי למיון.
במיון נתנו לו פנסטיל שעזר תוך כחצי שעה ושחררו הביתה.
בשישי הפריחה חזרה בצהריים והתגברה עד הערב אז היא מילאה ממש את כל הגוף, בטן, ידיים, רגליים, בתי שחי, צוואר, פנים הכל. הלכתי ל"טרם" שם נתנו פנסטיל ומרשם לבית.
אתמול אותו סיפור, קיבל פנסטיל שעזר לאחר כמה שעות והיום שוב.
כל פעם הפריחה מופיעה במקומות אחרים, לפעמים עם שלפוחיות ולפעמים בלי. כמו כן מנוזל ומחרחר מאז ראשון שעבר בערך.
במהלך הסופ"ש היינו אצל ההורים שלי, כלומר שהמיטה והמצעים היו שונים.
בגדים החלפנו כמה פעמים ביום וכיון שחשבתי שאולי פיג'מת פליז גרמה לזה, הלבשתי טריקו.
אני לא שיניתי שום דבר בתזונה.
אבל בשבוע שעבר אכלתי מתישהו תותים, וגם בשישי בצהריים.
ואחרי הסיפור הארוך, לשאלות:
1. יכול להיות שהתותים שאני אכלתי גורמים לאלרגיה שלו? האם יכול להיות שהחומרים שגורמים לאלרגיה נמצאים אצלי בחלב גם שלושה ימים אחרי האכילה? למרות ששאבתי והאכלתי אותו כמה פעמים מאז?
2. שכחתי את הפנסטיל בגן (
כן, אני יודעת, אני גרועה) רציתי למרוח לו מהאלקום קרם שהרופאה רשמה אבל בעלון רשום שלא מומלץ לילדים מתחת לגיל שנתיים. כיון שמדובר על איזורים נרחבים, אני קצת חוששת. האם להשתמש בזה למרות האזהרה?
3. האם יש תחליף לפנסטיל שניתן לקנות ללא מרשם?
אשמח לתשובה מהירה כי הקטנציק סובל (ואני סובלת מיסורי מצפון איומים)
תודה
שוב שלום
הקטנציק שלי עוד רגע בן חצי שנה.
ניזון מהנקה אבל כבר כמעט חודש שהוא אוכל מרקים ופירות לארוחת עשר, צהריים וחמש בערב (בוקר, לפני השינה ובלילה עדיין הנקה)
אכל עד עכשיו בננה, תפוח, אגס, אבוקדו, גזר, בטטה, תפו"א, קישוא, אפונה, בצל, טעם ברוקלי וסירב, טעם טחינה לבד ובשילוב עם סילאן וסירב והכל היה בסדר גמור.
ביום חמישי האחרון הוא התעורר עם פריחה אדומה על הצוואר והרגלים. הרופאה איבחנה אלרגיה ונתנה מרשם לאלקום קרם.
הפריחה עברה מעצמה במהלך היום (לא הספקנו להשתמש באלקום קרם) וחזרה בערב בעניין של שעתיים-שלוש כולל נפיחות בעין שהקפיצה אותי למיון.
במיון נתנו לו פנסטיל שעזר תוך כחצי שעה ושחררו הביתה.
בשישי הפריחה חזרה בצהריים והתגברה עד הערב אז היא מילאה ממש את כל הגוף, בטן, ידיים, רגליים, בתי שחי, צוואר, פנים הכל. הלכתי ל"טרם" שם נתנו פנסטיל ומרשם לבית.
אתמול אותו סיפור, קיבל פנסטיל שעזר לאחר כמה שעות והיום שוב.
כל פעם הפריחה מופיעה במקומות אחרים, לפעמים עם שלפוחיות ולפעמים בלי. כמו כן מנוזל ומחרחר מאז ראשון שעבר בערך.
במהלך הסופ"ש היינו אצל ההורים שלי, כלומר שהמיטה והמצעים היו שונים.
בגדים החלפנו כמה פעמים ביום וכיון שחשבתי שאולי פיג'מת פליז גרמה לזה, הלבשתי טריקו.
אני לא שיניתי שום דבר בתזונה.
אבל בשבוע שעבר אכלתי מתישהו תותים, וגם בשישי בצהריים.
ואחרי הסיפור הארוך, לשאלות:
1. יכול להיות שהתותים שאני אכלתי גורמים לאלרגיה שלו? האם יכול להיות שהחומרים שגורמים לאלרגיה נמצאים אצלי בחלב גם שלושה ימים אחרי האכילה? למרות ששאבתי והאכלתי אותו כמה פעמים מאז?
2. שכחתי את הפנסטיל בגן (
3. האם יש תחליף לפנסטיל שניתן לקנות ללא מרשם?
אשמח לתשובה מהירה כי הקטנציק סובל (ואני סובלת מיסורי מצפון איומים)
תודה