אלרגיה לקעקועים

ketrina

New member
אלרגיה לקעקועים

היי וחג שמח!
אני בדרכי לקעקוע הראשון שלי, בחרתי תמונה והכל וייאי...יש דרך לבצע טסט קטן לוודא שאני לא אלרגית לדיו ? אני אלרגית לחומר קוסמטי כלשהו ולא טרחתי לבדוק מה הוא, ועלה בדעתי שאם אני אלרגית ליו זה יהיה בעיה אז עדיף לגלות זאת לפני. גם רציתי לשאול אם זה בסדר שהאיזור לקעקוע מצולק בחלקו? זה יכול לפגום בקעקוע?
תודה רבה!

היויו

New member
היי

ניתן לבצע טסט קטן במקום בלתי נראה, כמו החלק האחורי של הברך או בתחתית הגב. עושים נקודה קטנטנה, במעט בלתי נראית, אבל מספיקה כדי לראות אם יש אלרגיה או לא.
שימי לב שאם את יודעת מה מרכיבי החומר שאליו את אלרגית (פחות או יותר), תוכלי לבדוק מה מרכיבי הדיו ולראות אם יש שם משהו משותף.

ketrina

New member
תודה על העצה

עשיתי היום נקודה קטנה בעורף ובינתיים הכל מצויין כך שאני כנראה לא אלרגית.יאיי.הייתי ממש מתבאסת אם הייתי אלרגית

AnandamiDemian

New member
יו גו גירל.

לא הזמן והמקום להרהר בעבר, אבל כיסוי צלקת על ידי קעקוע היה אחד הצעדים היותר טרנספורמטיביים שעשיתי בחיים שלי.

oikeroi

New member
קעקועים דיו וצלקות

1. אם יש לך זמן ואת לא מאוד ממהרת, הייתי קובע תור למרפאת אלרגיה. שם ניתן לבדוק אלרגיה לדיו. רוב האנשים אינם רגישים לדיו, אבל יש לא מעט אנשים שרגישים ליוד. אולי מכאן הבילבול.(אותן אותיות רק בסדר אחר).
2. כמו שהיויו אמר אם אין לך סיבה לחשוד באלרגיה לדיו, ואת "סתם" רוצה להיות בטוחה, ניתן לבקש נקודה קטנה של דיו במקום נסתר ולראות מה קורה.
3. צלקות. תלוי מה ואיזה גודל. לי אישית יש צלקת בגב ובכתף , הן יחסית קטנות, פחות מס"מ קוטר. לא היה בעיה לקעקע עליהם (אפילו היה "כיף" כי זה מקום ללא תחושה וההתקעקעות שם היתה הפוגה נעימה בתוך כל שעות הסבל האחרות). אבל אם מדובר על צלקת נרחבת, למשל כזו של כויה, יתכן ויש בעיה.

על כל פנים המקעקע יוכל לתת לך תשובה לגבי הצלקת שלך.

בהצלחה. את יכולה לעלות לכאן תמונה של הציור שאת רוצה להתקעקע, יש כאן אנשים יצירתיים (לא אני) שיכולים לתת לך רעיונות לשידרוג.

והכי חשוב, להעלות תמונה לכאן אחר כך.

ketrina

New member
לגבי הצלקות

ראשית תודה על התשובה

אחרי שקיעקעת רואים שהיו שם צלקות או שיש הבדלי צבע ? טני מתכוונת לקעקע על היד בעיקר כדי להסתיר את הצלקות.)צלקות קטנות ויחד עם זאת רבות..לצערי(
ואשמח לעלות תמונה .מקווה שיצא יפה

oikeroi

New member
הכי חשוב שאת כאן ועכשיו

צריך לראות את הצלקות. המקעקע יוכל לעזור לך הכי טוב

AnandamiDemian

New member
בנוגע לצלקות -

בטח כבר כתבו את זה, אבל בגדול די בטוח שאם תבחרי מקעקע שהזרימה שלו על עור נקי אחלה - הוא גם ידע מה ואיך לעשות עם הצלקת. אני עשיתי כיסוי לצלקת ענקית על הזרוע, וזה פשוט השתלב כל כך מדהים שאפילו הטקסטורה של הצלקת שבקושי רואים הוסיפה.

אם את רוצה שלחי לי מסרון כאן ואני אתן לך את השם של המקעקע, במידה והוא שמר את הזוועה שהייתה תמונת ה"לפני".

למעלה