אלרגיה לקינמון

m_katzmann

New member
אלרגיה לקינמון

היי לכולם, על מה יכולה להצביעה אלרגיה לקינמון. לאחרונה התברר לי שאני אלרגית לקינמון ואני כל כך אוהבת את הריח והטעם של הקינמון. האם הקינמון קשור איכשהו למרידיאן הכליות? מה יכולה להיות הסיבה הפיזית לרגישות לקינמון? מאיה

../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

מאיה , מאיה , מאיה - פרטים... האם האלרגיה היא בלקיחה פנימית או גם בהרחה? כיצד מתבטאת האלרגיה ( באיזו מערכת - עיכול/עור /נשימה?) בעיקרון הקינמון נחשב חם ומתוק ולכן משתייך לאדמה - למע´ העיכול , ליציבות של האדם חולשה של האדמה קשורה לחרדות , בעיות ריכוז, אובססיביות, וכמובן תזונה לא נכונה. אחרי שתצייני כיצד זה מתבטא יהיה יותר קל לכוון האם האלרגיה היא מהאיבר או מהחמימות שגורמת להרבה אנשים להוציא חום החוצה ( בד"כ בצורת פריחה). בוקר חמים
ונעים
יעל

m_katzmann

New member
עכשיו הכל ברור

היי יעל, כן, זה עכשיו מאוד ברור ותודה. התוודעתי לאלרגיה בבדיקה קנסיולוגית שעשתה לי חברה. אני מאוד אוהבת קינמון בכל תבשיל כמעט אורז,גבינה, עוגה וגם את הריח אני מאוד אוהבת. פשוט לא ידעתי על מה זה מראה ואכן האדמה שלי רועדת קצת עכשיו לפני כל השינויים שאני עומדת לעבור. וכן זה בא לידי ביטוי בפריחה שיש לי בזמן האחרון שמתרכזת באמת באזור הירכיים צמוד לאגן קרוב מאוד לצקרת הבסיס. דרך אגב באותה הבדיקה התגלו עוד כמה רגישויות. חלק מהם לבטח על רקע רגשי. אבל אולי את תוכלי לראות כאן יותר הקשרים פיזיים. הקנמון על כל פנים הוא על רקע פיזי ולכן שאלתי דווקא עליו. המוצרים שלהם אני רגישה הם : אגוזי פקאן, אגוזי קוקוס, בשר עגל, נקניק פרנקפורטר, דג טרוטה, שמן דגים, קרישה, שמן קנולה, קטשופ ושוקולד חלב. תודה יעל
מאיה

להרבה מהמוצרים מכנה משותף..

בשר עגל, נקניק פרנקפורטר, דג טרוטה, שמן קנולה, קטשופ ושוקולד חלב הינם מאכלים חמים יחסית ( וכך גם הקינמון) יכול להיות שיש לך עודף חום בגוף , שמקורו יכול להיות מאיברים שונים: כליות חלשות / גיל המעבר , כבד סטגננטי ואגירת כעסים הם בד"כ 2 המקורות חום העיקריים , אולם כמובן יש מקום לאיבחון מדוייק. זהו על רגל אחת, יעל

למעלה