אלרגיה לחתול אחד?

בירליה

New member
אלרגיה לחתול אחד?

שלום לכולם, בזמן האחרון פיתחתי אלרגיה (עיניים וגרון מעקצצים, זנלת ושאר מרעין ומבישין) - מה שלא היה לי מעולם. אני מודעת שזו תקופת הפריחה - וחושדת בה, אבל בגלל כל מיני עניינים התחלתי לחשוד שפיתחתי אלרגיה לצעיר חתוליי!! יש לי חתולים מגיל 0 ומעולם לא היתה לי תגובה אלרגית. כיום יש לי שלושה. עקב נסיעה הצעיר הועבר לבייביסיטר, ואחרי שבאתי לבקר אותו שוב התחילה לי התגובה האלרגית - בקיצור, זה נראה לכם הגיוני שיש אלרגיה לחתול אחד? ושהיא מופיעה פתאום??? (ונוכח ריבוי ההודעות כאן של אני מוסר את החתול בגלל אלרגיה - זו כמובן לא אופציה)

disnit30

New member
אלרגיה לחתול אחד

לצערי ולכאבי הרב, יש דבר כזה: אלרגיה לחתולים מסויימים ולעומתם חתולים שאין אליהם אלרגיה. אני מגדלת בביתי מספר חתולים, בנוסף להאכלה וטיפול בעשרות חתולי רחוב. לצערי, לשלושה חתולים פיתחתי אלרגיה קשה ביותר.כמובן שניסיתי סוגים שונים של כדורים אנטי- אלרגניים וזה לא עזר.הכדור היעיל ביותר, יחסית, היה aerius.שניים מהחתולים נאלצתי למסור תוך כאב איום, הם הצליחו לברוח מהבתים החדשים ונדרסו קרוב מאד לבית. הוזעקתי וקברנו אותם. החתול השלישי, שאינני רואה את עצמי בלעדיו, נמסר למשפחה חביבה, שקע בדיכאון נורא וניסה לנפץ שימשה של חלון ולברוח. לשימחתי החזרתי אותו ועברתי טיפול בחדר מלח . לאחר ששה טיפולים מצבי הוטב. יש לי מדי פעם אלרגיה אליו ואז אני לוקחת aerius. לעומת זאת, יש לי חתולים, וביניהם בעלי שיער ארוך מאד ונושר מאד, שאין לי בכלל אלרגיה אליהם. נראה לי שאצלי זה קשור לסוג הפרווה. פרווה קשה, זיפית, גורמת לי לאלרגיה בעוד שפרווה רכה, דמויית משי , לא גורמת לי לאלרגיה גם כשהיא נשירה מאד. הייתי ממליצה לך לנסות טיפול בחדר מלח וכדורי aerius.

למעלה