אלרגיה לחתולים

שלגיה73

New member
אלרגיה לחתולים

יש לנו חתולה מהממת, בת 3 חודשים חברה שמגיעה אליי הרבה התגלתה כבעלת אלרגיה לחתולים (היא ידעה את זה מזמן, ואני לא, ובכל מקרה זה לא היה משנה את ההחלטה להביא את החתולה) לפני שהיא באה אני שואבת את הרצפה והספות, מאווררת את הבית, אבל זה לא מספיק והיא ממש סובלת יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להקל עליה? (אני רוצה שהיא תוכל להמשיך להגיע אליי הביתה, רק לא רוצה שתסבול מזה)

N o k i

New member
תמליצי לה לקחת זילרג'י

אפשר לקנות בבית מרקחת ללא מרשם, לקחת חצי שעה לפני הביקור- אצלי זה עבד מצויין.

שמפו

ישנם חומרים, הטוב ביותר הוא שמפו מיוחד שאיתו רוחצים את החתול והוא מפחית את האלרגיה. יש צורך לבצע את הפעולה פעם בחודש. עלות השמפו בערך 200 ש"ח, והוא מחזיק להרבה זמן. מצרף מידע נוסף בלינק

dimitrygo

Active member
מנהל
אם כבר מדובר על משהו שמיישמים על החתול אז

ניראה לי עדיף כבר PETAL CLEANSE, לא?

כן ולא...

איש הקשר שלי בחברה שמייבאת את ה- petal cleans הציע לי בשבוע שעבר מוצר שהוא טוען שאפילו יותר טוב ממנו שמפו שנקרא allersearch pet הוא אומר שזה יותר מוצלח ומצריך שימוש פעם בחודש.

dimitrygo

Active member
מנהל
יכול להיות שזה יותר יעיל אבל מדובר גם על

הרגשות של חתול ושימוש בשמפו יותר פוגע בחתול לדעתי.

שלגיה73

New member
תודה וסליחה שלא הגבתי קודם

לא נראה לי ריאלי שחברה תיקח כדור כל פעם כשבאה אליי... מעדיפה טיפול שבאחריותי, לא באחריותה השמפו נשמע מסורבל לשימוש כי חתולים לא ממש חובבי מקלחת לגבי ה PetalCleans האם מספיק למרוח כמה שעות לפני שהיא מגיעה אליי? לכמה שימושים מספיק בקבוק כזה (חתולה קטנה עדיין)? אני לא רוצה למרוח על החתולה חומרים מיותרים, מעדיפה נקודתית כשצריך

dimitrygo

Active member
מנהל
זה לא כ"כ פשוט. לגבי ה-PETAL CLEANSE -

צריך לשים אותן כל שבועיים אם אני לא טועה וצריך להתמיד איתו. אחרת הוא לא עוזר. אני חושב שכדור לחברה שלך זה דווקא פתרון הכי ריאלי.

למעלה