אלרגיה וקעקועים

מורגאן

New member
אלרגיה וקעקועים

שלום, אני סובלת מאסטמה ומאלרגיות מרובות, ורוצה לעשות קעקוע. אני חוששת כי אמרו לי שיש אפשרות שאני אלרגית לחומרי הצבע. דיברתי עם מקעקע, והוא אמר שהוא יכול לתת לי רשימה מדוייקת של החומרים שיש בצבע. האם יש אפשרות לבדוק את הנושא? עשיתי בעבר פירסינג, ולא היו לי בעיות איתו, אבל בגלל שמדובר בהזרקה של צבע אני קצת מפחדת! ושאלה נוספת - האם ניתן לטפל בזריקות באלרגיות מרובות? והאם בכלל כדאי לקחת את הזריקות?

קעקוע

ששלום לא ידע לי על בדיקה לחומרי קעקוע זריקות חיסון לאלרגיה הן יעילות כשנתנות על ידי אלרגולוג פרופ´ קויתי

מורגאן

New member
אז במידה ואני רוצה קעקוע

מה אני יכולה לעשות? אני לא רוצה אותו אם הוא מסכן את בריאותי. איך אני יכולה לבדוק את הנושא? אצל המקעקע אמרו לי שהחומרים הם אורגניים, אבל עדיין הייתי רוצה להיות בטוחה שאני לא מבצעת התאבדות שלא מרצון
ואבישי, אשמח אם תפרט קצת על הטיפול. שמעתי כבר מספיק על כל מיני "טיפולים" כאלה, ואני דיי סקפטית. ספר י יותר על זה. אם זה יישמע לי אני מבטיחה לחשוב על זה. מורגאן

אלרגיות מרובות -

מורגן שלום לך, כל תרופה שתשתמשי בה (לרבות זריקות ע"י אלרגולוג) אם תועיל -תועיל רק כאשר את משתמשת... אם חלומך להפתר אחת ולתמיד מהתופעות האלרגיות שלך ולא חשוב למה את אלרגית,ממליץ לך בחום להתקשר למרפאת שאנן (03-6420699 )ולהתיעץ עם עדי שאנן, לקבוע איבחון ולהתחיל טיפול. זו השיטה היחידה לסילוק רגישויות ואלרגיות שלדעתי עושה את העבודה באופן יסודי ואמיתי.ללא תרופות וסיפורים.. אגב, באיבחון גם תוכלי לבדוק את מרכיבי הקעקועים והאם את רגישה להם. בהצלחה לך. אבישי

למעלה