אלקסיס!!!! בערוץ 3!!!

Sweet Misery

New member
בגלל זה ראיתי.

היא נראתה מהממת, אבל היא נראתה די עצובה. חוץ מזה, נראה לי שהיא ואלישיה קות'ברט חברות די טובות.

dht160

New member
פליז

תביאו עוד תמונות מהטקס היא נראתה מדהים

ראיתי ראיתי ראיתי../images/Emo70.gif

איזה יפיופית אלקסיס שלנו....
וגבוההההה! וחשבתי על זה... אם היא כל כך גבוהה, עד כמה מין בין גבוה
כי הרי הוא גבוה ממנה באיזה ראש וחצי.. אז, איך
The been is a fuckig monster

maria18

New member
ארררגג..

המדהימה הזאת, יאא , **** (מילת קללה שאני לא בטוחה שמותר לי לשים פה...), היא 1.73 שכן, זה גבוה, אבל ממש לא גבוווהההההה. אפילו אני כמעט 1.75.. ואני נחשבת די גבוהה. ודין , הוא.. רגע, קשה לי קצת לכתוב את זה כי אני מתרגשת.. אני כל כך כל כך אוהבת גבוהים.. ארררר... 1.89! ווווהההוו.. איזה חמודי הוא..:) ואת כל זה למדתי, בנותיי היקרות (וגיל!) מהמאמרים בפורום.. נו, אין לי מה לעשות אז אני קוראת את השטויות האלו.. וזוכרת..:) ופספסתי אותה בטקס! אוף. יום טוב.

Wonder goat

New member
שמרית זה דין

חחח... איזה פורום עלוב בנות גילמור כאילו מה אפשר לכתוב אליהם

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

ראיתי
וזה היה טקס פרסי איגוד השחקנים... [ללמוד שמרית, ללמוד
] והיא גבוהה מידי!
בסדרה עושים אותה כזאת נמוכהההה!
ראיתי עם אמא שלי את הטקס ואז כשאלקסיס באה אז אמא שלי כזה מסתכלת עליה כאילו היא איזה חייזר שבא מעולם 'היוולד וגבה'
אה וזה היה נורא מוזר איך שביטאו את השם שלה- בלדל
[כאילו, איפה ששמו את הדגש...] תמיד חשבתי שזה בלדל- שאין דגש ב-ד'
או וול...

אוי, היא כזאת...|מכשפופי|../images/Emo34.gif

מהממת, מושלמת, חמודה, וואו
גבוהה
תשואות... אוי, והיא רק בת 21. איזה מאתוקה היא
ואיזה קול מאתוק
אני
אלכסיס

ניצולוש..|מכשפופי|../images/Emo34.gif

אם אפשר. אולי תפתחו איזה שרשור חמוד של משחק או משו (ברשות המנהלות) למישהו יש רעיון

Sweet Misery

New member
הילדונת בת 20, אני חושייבת.

כן, בת 20. היא תחגוג 21 בספטמבר. ראיתם ת'עקבים שלה? היא הייתה לפחות 1.80 איתן. אבל היא עדיין מהמיימת.

Sweet Misery

New member
אכן. ../images/Emo6.gif

היא ילידת ה-16 לספטמבר 1982. היא חגגה 20 בספטמבר 2002. היא תחגוג 21 בספטמבר 2003.

PURPLE CHICKEN

New member
ראיתי!!../images/Emo9.gif

אני רואה לי להנאתי את הטקס ופתאום אני שומעת "אלקסיס בלדל" (ד"א- נכון שיש לי שם של כוכבת?
), אז כן, היא נראתה מאוד גבוהה, ומאוד יפה.
אבל האמת היא שהיא לא כל כך גבוהה, אני חושבת שזה פשוט בגלל שהיא הייתה עם עקבים מאוד גבוהים, היא רזה- מה שגורם לה להראות עוד יותר גבוהה,ואולי זאת שעמדה לידה הייתה נמוכה...
שמתי לב, שחוץ מבטקס הזה, זאת אומרת- בעיקר בפרמיירות וכו', לאלקסיס הדוגמנית אין טעם כל כך טוב בבגדים, או שזאת רק אני?

למעלה