אלקסיס בלדל (רורי)

dalitush

New member
אלקסיס בלדל (רורי)

קצת על החקנית: שמה של השחקנית היא אלקסיסיס בלדל היא באה מטקסס היא בעלת ניסיון בעבודה מול מצלמות לא כשחקנית אלא כדוגמנית כשהייתה בת 8 הייתה ילדה מאוד מאוד ביישנית וכדי להתגבר על ביישנותה הוריה שלחו אותה לשיעורי דרמה..וככה התפתח הכישרון.. שלחו אותה כאשר הייתה ילדה להופיע בהפקות כגון : הקוסם בארץ עוץ, ואלאדין ולאחר מכן היא הותאמה כדוגמנית מקומית באיזשהו קניון.. היא התחילה את קריירת הדוגמנות שלה שעוד הייתה בתיכוןטיילה בכל העולם כמו טוקיו מילאנו ניו יורק ולוס אנג´לס אחרי שסיימה את הבגריות וכו´ היא התחילה ללמוד באונ´ של ניו יורק שם סיימה תקשורת באביב האחרון אלקסיס השיגה סוכן למשחק דרך סוכנות הדוגמנות שלה נסעה ללוס אנג´לס ניסתה להצליח.. ואת התוצאה אתם רואים היום.. כשאלקסיס לא עובדת היא נהנית לכתוב למגירה לקרוא לצלם כתחביב ללכת אל סרטים ובלות זמן עם משפחתה.. אנשים אני מבקשת אני תירגמתי את הכל לעברית אז בבקשה אל תקחו את הזכויות לעצמכם הקרבתי 10 דקות לכם! תודה..

swirrrly

New member
לתת את הלינק נשמע כמו רעיון יותר טו

ב, מאשר 10 דקות אבל בסדר נחמד מצדך מאוד.

dalitush

New member
זה ממש לא אותו הדבר..

אני חושבת שלא כולם פה מבינים כ"כ טוב אנגלית וגם אם הם מבינים לא עדיף שיהיה יותר כיף לקררוא בעברית?! אני מתנדבת כמנהלת הפורום הבאה לתרגם כל קטע ולהביא מאמרים על הדמויות ועל השחקנים

OrlyusH

New member
פש.. כל הכבוד! ../images/Emo98.gif

איזו משקיענית

dalitush

New member
תודה..

הכל בשביל בנות גילמור עיינו ערך ההודעה שאני מציעה את עצמי להיות מנהלת

swirrrly

New member
מועמדת שנייה- אני (SWIRRRLY)

זהו עוד מעט אכין כתבה עם המצע שלי לראשות הניהול אני מציעה לכל השאר גם כן לעשות כך!!!!! אני חושבת שכדאי שנכריז בזאת על תחילת התחרות אך קודם כל שתשרשרו פה את כל מי שרצונה להיות מועמדת, בכותרת ציינתי שגם אני מועמדת.

OrlyusH

New member
אבל..

איך אפשר להודיע את זה לתפוז?.. כאילו.. אם נבחר את המנהלת, איך נרשמים דרך תפוז?... בע

katykr

New member
גם אני מעוניינת לנהל את הפורום.

אבל במקום לריב או להפוך את זה לויכוח מעצבן..... אני מכונה לעשות את זה עם עוד מישהי..או אפילו עוד 2 בנות... לא אכפת לי לחלוק! מה דעתכן? מי בכלל רוצה לנהל חוץ משירלי? קטי

למעלה