אלצהיימר

ליטל022

New member
אלצהיימר

שלום לכולם.. יש לי שאלה.. סבא שלי חולה אלצהיימר,, גילו לו את המחלה לפני שלוש שנים הוא בערך בן 75 הוא לוקח סרוקל seroquel 25 מ"ג היה לוקח 2 כדורים בבוקר ו-2 כדורים בערב. כעת הרופאה הפסיקה את הכדור למשך יומיים ואז החזירו את הכדור, לאחר מכן שוב פעם הפסיקו ושוב החזירו אחרי יומיים. בעקבות זאת המצב החמיר הוא רואה דמויות ויש לו התקפי זעם. הוא הופנה לבית החולים אתמול, בבית החולים המליצו לעלות את המינון ל- 25 מ"ג בבוקר ו50 מג בערב. רציתי לדעת האם מזה שהפסיקו את הסרוקל כמה פעמים זה גורם להתקפי זעם כגע? וכמו כן כמה זמן יקח עד שתרופה תתחיל להשפיע שוב? יש לציין שההתקפי זעם מתעוררים כאשר את מעורר משינה מה אתה ממליץ לעשות?

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום ליטל

את שאלתך עלייך להפנות לרופא המטפל בסבא שלך. אנחנו לא רופאים ואין לנו סמכות להמליץ על תרופות ומינון. כידוע לך כלך גוף מגיב אחרת לתרופות. לכן עדיף להתעייץ עם הרופא המטפל ואם את רוצה את יכולה לפנות לרופא אחר ולקבל חוות דעת נוספת. זהבה

hregev10

New member
ליטל יקרה

צר לנו על שגם את הצטרפת לפורום העצוב שלנו , זהו פורום של המטפלים ביקיריהם החולים במחלה הארורה הקרויה אלצהיימר. לשאלתך בנוגע להזיות ולראית דמויות דמיוניות ולאלימות - זהו אכן חלק מהמחלה והסרוקואל אמור למתן את התופעות הלא נעימות הללו, כבעלת נסיון באלצהיימר עם אמי ז"ל ועם בעלי גם הוא ז"ל אין לי במה לעודד אותך אלא באיחולי סבלנות מרובה כי אחרת אין מה לעשות , בעלי הגיע בהדרגה עד 450 מ"ג סרוקואל ולקראת הסוף המינון ירד קצת אבל זה באמת היה הסוף. הרבה אורך רוח חני

למעלה