אלפא 33 - כן או לא ?

Yaniv_r

New member
אלפא 33 - כן או לא ?

שלום לכולם , הייתי רוצה לשמוע את כל הדעות שיש לכם על האלפא 33 , מבחינת , מראה , ביצועים , נוחות , התנהגות כביש , דלק וכל מה שיש לכם לזרוק. נ.ב מתאים לצעירים ? תודה !

idane

New member
מתאים לצעירים עשירים

עם קרובי משפחה עובדי מוסך. אפשר להמשיך לתאר את התנהגות הכביש הקלוקלת ואת צליל המנוע המשובח, אבל המוסכניק שלך יזכה להרגיש אותם יותר ממך. מילא אם היה כיסוי כל שהוא לאמינות הרעועה, אבל חוץ מה"שיק" אין... בקיצור עזוב. מה התקציב שלך? מה אתה מחפש?

Yaniv_r

New member
התקציב הוא בערך 20K

אני רוצה משהו די ספורטיבי , כמו כן , אני רוצה אוטו די ארוך (כלומר , יותר ארוך מה 106 שבכלל לא אהוב עליי). תודה !

Yaniv3

New member
טוב תשמע אני ואתה בערך באותו מצב..

יש לך בעצם 3 אפשריות ב 20 אלף : אלפא 33 ,205 גי טי אי , וולקן לאלפא יש את המנוע והמראה הכי טוב אבל יש לה 2 בעיות : הראשונה היא בעית האמינות והשניה היא השלדה שנותת לתת היגוי ובעצם מחמיצה את הכיף הרציני ברכב ( הפניות ). הוולקן וה205 שניהם די דומות ביתרונות...לשניהם מנוע בינוני (205 1.6) בשניהם יש אפשרות להשתיל מנוע MI-16 שישפר את כל הקשור במנוע. לשניהם שילדה מצוינת והתנהגות כביש מהנה ביותר וגם אמינות די זהה. אני אישית בדרכי לרכוש וולקן (אם אני ימצא אחת בשנתון המתאים ובמצב סביר) אבל אני פותח את העניים גם לגבי ה 205 המצוינת ,שהיא לא פחות נדירה למציאה. דרך אגב לכל שלושת המכוניות יש אפשרות לשיפור שהרבה צורות ואפשר להגיע לתוצאות ממש מדהימות. מקווה שעזרתי ,בהצלחה בחיפוסים ואם תמצא איזה 205 או וולקן תרשום את המספר בפורום בבקשה

alfa33racer

New member
אלפא 33

כבעלים של 33 משופרת אם יורשה לי לומר אני יודע הכי הרבה כאן. נכון עניין האמינות אבל אני לא נוטה להאמין ש205 אמינה יותר(ע"ע הזרקה) או סיטרואן (ע"ע חלקים יקרים) במחיר הזה של ה33 אין הרבה מה ללכת ואיזה אשליה לקוות למצוא אותו מספר של 205 או וולקן אתה מבין? 33 יש די הרבה כך שתוכל לברור. יש המון שיפורים עדיין לאלפא עוד אפילו מעידן אשקלון! יורשה לי גם לתקן בנוגע להתנהגות הכביש - זה ניתן לתיקון ע"י בולמים טובים וחיזוקי שלדה וצמיגים ברמה אבל לומר לך את האמת? אני בכלל נטש ליפני או גרמני אז אולי תחשוב על גולף?

למעלה