אלף סיבות....

אלף סיבות....

בתוך אלף סיבות להישאר תמיד תחזור אותה סיבה לקום וללכת אך עדיין כאן נמצאת חבוקה בין זרועותיך ומולי פניך המוכרות... בין כל דמעותיי שכבר ניגבת קיימת עוד דמעה אחת שעדיין לא זלגה אולי אותה תוכל לאסוף עם לשונך בפעם הבאה כשנתאחד לגוף אחד.... את כל תשובותיי מצאתי בך ישנן תשובות לשאלות שלא עלו על דל שיפתי ולא תשובה אחת על השאלה שמתחבאת בלבי...... אני כאן לידך , עדיין אוהבת מנסה לשמר תאוות נגיעות שסוערות בשנינו ..... אלף סיבות להישאר.... ורק אחת לקום , וללכת הלאה.......

zooani

New member
../images/Emo140.gif פשוט אישה פשוט יפה

" בין כל דמעותיי שכבר ניגבת קיימת עוד דמעה אחת שעדיין לא זלגה" אוי זה כל יפה!!! מותר להשתמש בזה לפעמים? מאוד אהבתי! יש לך עוד?

אך מעל לכל הסיבות

תהיינה אשר תהיינה יש את המובילה על כולנה טעם החיים שלא בקוקה קקולה ישנו טעם החיים אשר לשמו אנו פה שהלא כל הסיבות באשר הן גם אם צודקות כנגד זרם החיים להועיל אינן יכולות אז מה היה קורה אילו לא הייתי בנמצא? אילו אני לפתע נגד רצוננו ושליטתנו מחוץ לתמונה אשר על כן עלינו לדעת ולהבין כי הכל ימשיך ויהיה כאשר היה פחות או יותר וכל השאלה היא אם אני הקורבן או אולי אחר להמשיך או לא , לא בסיבה תלוי הדבר כי אם הרצון לחיות תמיד כבמאסר םא לא טוב , פשוט לקום וללכת ואשר יקרה .לא את הגורמת אלו הם החיים ותהפוכותיהם... ואולי אפילו מי שנתן את הספקות בליבך כי הלא גם לך לא ק להתנתק מחיים זורמים כך או אחרת כי הלא גם את תחושי בצער ובקשיי ה"סיבות" להשארות מתמדת אז אם כל הכבוד והיחס לאותן סיבות כבודן במקומם נמצא ולא יותר

../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

פשוט... בוקר טוב אהבתי שוקולדה לא מרירה

למעלה