ה-מ-י-ל-י-ם..שיר גס משהו אבל בסדר..
"ושאף אחד לא יהיו לו את הזכות לשכנע אתכם,ואם כן אז תעשו לו-מוץ מוץ מוץ*"....אה! ואלף בנות דתיות,עם מבט מטורף בעיניים הן מחכות שהמשיח יבוא,להיתפלל להן בין הרגליים. וגם אני מקווה בשבילן,שהוא צעיר ועוד יש לו שיניים,וכמו בנאדם אמיתי,גם לו יש מוח מאחורי העינייים. כי בשביל אלף בנים דתיים הכל תלוי בתנועת הידיים,של חברים לספסל לימודים,הם חברים למקלחת בשניים. וגם אני כשאני שם משקפיים אז אי אפשר לראות לאן,הולכות העיניים...לאן הולכות העיניים... לאלף בנות דתיות,עכשיו זה שורף קצת מעל הברכיים,וכשחם,באמצע הקיץ-אז מה הן עושות?!- הולכות להרגיש את המים.. ואיזה כיף זה לחשוב שהכל משוחרר ושאפשר להגיד מה שיש על הלב.. אלף בנות דתיות,עכשיו הן חולמות שיותר לא כואב. בשביל אלף בנים דתיים הכל תלוי בתנועת הידיים של חברים לספסל לימודים-הם חברים למיקלחת בשניים.וגם אני כשאני שם משקפיים אז אי אפשר לראות לאן הולכות העיניים,לאן הולכות העיניים, כי באמצע הקיץ,כשחם,תגידו-לאן הולכות העיניים?!?!?!? כי בשביל אלף בנים דתיים,הכל תלוי בתנועת הידיים,של חברים לספסל לימודים-הם חברים למקלחת בשניים,וגם אני כשאני שם משקפיים כבר אי אפשר לראות לאן...בשביל אלף בנים דתיים הכל תלוי בתנועת הידיים של חברים לספסל לימודים-כי עכשיו זה אהבה וזה מספיק לבנתיים. וגם אני כשאני שם משקפיים אז אי אפשר לראות לאן....איך גם אני כשאני שם משקפיים אז מה אני שם אה?! יאללה שם זין... כי גם אני כשאני שם משקפיים כבר אי אפשר לראות לאן......לאן הולכות העיניים..... הערה*-זוהי כתיבה חובבנית,לא בטוח שאני הבנתי כל מה שהוא אמר,פשוט כתבתי מה ששמעתי. בהצלחה שיהיה לך!