אלעד

Lance_Armstrong

New member
אלעד ../images/Emo6.gif

אני מקווה שאתה מרוצה...
עכשיו יש לי הבדלים בצבעים בעור בכפות ידיים בגלל הכפפות וברגלים בגלל המכנס ובידיים בגלל החולצה ובכפות הרגליים בגלל הגרב למרות שאת זה יש לכל אחד כמעט.. אז אני רוכב מספיק?
חחח

Lance_Armstrong

New member
חחח ../images/Emo6.gif

דר"א קניתי תיק חדש ונצנץ לחושך ואני רק מתחיל להשתפר... חברי הפורום! בגלל שאתם בקטע של הטריאתלון אז אתם יודעים כמה עולה אירובר עם כריות כאלה... אז תנו את תווך המחירים בבקשה או שאתה תיתן אלעד.. כל מי שרוצה לומר לי רק שיאמר בבקשה!!! למה זאת הולכת להיות הקניה הבאה שלי (אירובר ומשאבה קטנה אלעד!!!
) להת´... איתי.

אל תתפוס אותי במילה אבל

במקרה הייתי היום אצל מצמן וראיתי אירובר ב 180 ש"ח ומשאבה בסביבות ה 100 אני עדיין לא מבין איך אתה רוכב בלי משאבה.... (זה שאבא זוחל אחריך ב 20 קמ"ש עם הרכב זה לא תרוץ!). אז תתחדש על התיק, זרוק בו שתי פנימיות פלאפון ואלן ובו לרכב

אל תלך על קטן ../images/Emo70.gif

כתבת משאבה קטנה, אז משאבות קטנות שנתפסות מתחת למתקן של הבקבוק מים מצויינות לאופני הרים, אבל לאופני כביש ואתה מן הסתם רוכב כביש, לאופני כביש עדיף שתהיה לך משאבה ארוכה (כמו שראית אצלי) שנתפסת מתחת לרמה ובזכות האורך שלה מאפשרת להגיע ללחץ ניפוח גבוה יותר מהמשאבות הקטנות. מבחינת המחיר מדובר באותו טווח מחירים בשביל שתי המשאבות. מקווה שעזרתי לך ותתחמק מפנצרים.

Lance_Armstrong

New member
עזוב... לא רוצה להיסחב עם דברים

גדולים מדי... לא יודע... אני אכנס לחנות לחנות ואני אראה מה הם מציעים....

Lance_Armstrong

New member
ב4.11 אני אהיה בן 15..

יום הולדת חרא כמו כל שנה.. נדפקתי קשות... יום אבל כידוע....

ומה עם עניבה ?

לא אמרת לי שיש לך גם עניבה לבנה על החזה! זה סימן שאתה עדיין לא רוכב מספיק :)

Lance_Armstrong

New member
נכון, אין לי עניבה אבל!!!

יש לי סימן שהריצ´רץ´ פתוח בחולצה... בגלל שהוא רוב הזמן פתוח אז יש וי כזה
סתם... אין ... אבל צפוי להיות אם זה עוזר

Lance_Armstrong

New member
חחח!!! אלעד!!! קבל!!! (חדש!)

השתזפתי היום שוב בזמן הרכיבה!!! והפעם יש לי גם סימנים מהמשקפיים!!! יזה קטעים!!! ובידיים מתחילים לראות יותר ויותר הדבל
גם ברגליים כמובן

לא נכון!

פסי השיזוף מהמשקפיים הם הנוראיים ביותר אתה לא נראה כמו מישהו שרכבת דרסה אותו נכון ? (זו אחת הסיבות שאני רוכב בלי משקפיים)

למעלה