אלעד הגמד

אילנה153

Well-known member
אלעד הגמד

שמעתם אותו?גקי פחדן?איפה אלעד היה בריב???במיטה???????????????????????????????????

גברי 22

New member
אלעד המטרה שלו זה לשרוף את ג'קי

וכמו שהמשפט אומר שאת החברים אפשר לשמור רחוק ואת האוייבים לשמור קרוב. אלעד עובד רק בשביל עמיר במשחק הזה והם נכנסו ביחד וכל אחד ידע שהשני יכנס .

אילנה153

Well-known member
לגברי 22

בדיוק !!!!מקווה שאנשים מבינים ורואים את זה.אלעד כל הזמן מחפש את גקי ועושה הכל כדי להפילוווווווווווו הכללללל! כי הוא יודע שהוא פופולרי בחוץ וזה הוא וגקי ולכן הוא יעשה הכל בשביל זה!

shenhav13

New member
איזה שטויות

ג'קי לא אומר את הדעה שלו בכלום ואחרי זה הולך ואומר לאלעד נופר וליעוז מה הוא חושב אלעד אמר לו מלא פעמים וכבר הוא התעצבן עליו גמני הייתי מתעצבנת עליו במקומו. אתם מעריצים את ג'קי בעיניים עיוורות ולא רואים כלום חוץ מאשר את זה שג'קי צודק וחמוד וטוב

ליאורי79

New member
שנהב מתי

אלעד התערב באיזה ויכוח או ריב. מתי הוא הביע את דעתו בסיטואציות כאלה? אלעד יותר פחדן מג'קי ג'קי אמר שהוא לא אוהב לריב ובא לשמח למה ג'קי צריך להילחם מלחמות של אחרים ושיפנו עליו את האש? כולם אוהבים אותו והוא אוהב את כולם

shenhav13

New member
אלעד אומר לאנשים מה שהוא חושב

והוא כן מתווכח הוא לא צועק אבל ראיתי אותו מיליון פעמים מתווכח עם פרידה עם נופר עם ג'קי לא בצעקות בדיבור הוא עושה את זה הכי יפה שיש והשיחות שלו הכי אמיתיות והכי מרגשות כי הוא לא בא במטרה לפגוע הוא בא במטרה לכוון להגיד לך פה טעית. ג'קי לא אוהב את כולם אבל הוא מראה לכולם כאילו הוא כן אוהב אותם סבבה אז זה בא מטוב לב ואני לא מזלזלת אני גם אוהבת את ג'קי אבל לפעמים צריך להביע עמדה וכן לריב ותמיד שיש ריבים הוא מתחבא כי הריב שלו עם יגאל אם נופר לא הייתה מגנה עליו הוא היה נותן ליגאל להגיד מה שבא לו הוא היה יוצא מושפל.

ליאורי79

New member
הוא יודע שג'קי פייבוריט ומנסה להפיל אותו אני

חיבבתי את אלעד אבל הוא התגלה ככפוי טובה אחרי כל מה שג'קי עושה בשבילו אף אחד לא עשה לו מה שג'קי עשה את הנשמה נתן לו,שיבח אותו בספרד הצהיר עליו כחבר הכי טוב שלו כל יום מכין לו לאכול ןלשתות ככה אתה מחזיר לו? מלכלך עליו מאחורי הגב? זהו הבן אדם מחוק אצלי

יש נקודה משותפת בין אלעד לג'קי........

על פניו- שניהם נפלו בסמרטוטה נופר. שזה מאוד מוזר, אם חושבים על זה. שני פירושים יש לזה. א. יתכן ששניהם עד כדי כך טיפשים ועיוורים? המממ... לא ממש. הם נכנסו עם מחשבה לעלות אחרונים במדרגות, כל אחד מהכיוון שלו. אף אחד מהם לא הקדיש אפילו רגע מחשבה לשאלה מי היא ומה היא. ובכל זאת שניהם מתפעלים ממנה, משום מה. לשניהם כביכול לא מפריע שבמדובר בעלובת נפש מסכנה ואגרסיבית. ושוב - למה? נכון שאלעד מכיר אותה קודם. נכון שג'קי התביית עליה קודם. השאלה היא למה בעצם. אפשרות ב היא שהם יודעים משהו. משהו ששווה להם לסבול אותה בשבילו. משהו שמחייב אותם לא להעביר עליה ביקורת, גם כשברור שמשהו כאן ממש ממש אבל ממש לא בסדר.

ליאורי79

New member
דווקא שניהם העבירו עליה ביקורת אבל

היא דחתה אותם ואת דעתם הם ניסו להעיר אותה ולומר לה איך היא מתנהגת והיא עצמה עיניים ונפנפה אותם הדבר היחיד שאני מאוכזבת מג'קי זה ההישארות שלו עם נופר מצד שני אני מבחנה אותו כי הוא מאוהב והיא נותנת לו מסרים כפולים אלעד חבר טוב שלה ולמד איתה בתיכון יש להם חברים משותפים לכן הוא בסדר איתה כל כך

אני לא חושבת שג'קי מאוהב ו/או שאלעד חבר

אם ג'קי היה באמת מאוהב בדבילית, אז קודם כל הוא היה יותר שבור מהמשחקים שלה. הייתה לזה השפעה עליו. הוא גם היה מנסה טקטיקות נוספות כדי לכבוש אותה, למשל. הוא לא עושה את זה. כל המחוות שלו אליה הן חיצוניות. לא היה לו אפילו רגע אחד של חשבון נפש אמיתי. גם בשיחות שלו עם אנשים שמנסים לעזור לו, הוא לא מנסה להגיע למסקנה שתקדם אותו בסיפור הזה. דבר נוסף שמאוד חשוד בעיני, זה שהוא בתכל'ס לא סובל אותה. לא מסכים עם ההתנהגות שלה, לא מתחבר לאנשים שהיא מלקקת להם, הוא אפילו לא מתרגש כשהיא מתחילה להתנהג כמו פסיכופטית. אבל מה, הוא מדקלם כמה משפטים לא קשורים, כמה מחמאות ריקות, מוודא שהיא יודעת שהוא בצד שלה ופונה לענייניו. גם אלעד שיש לו ביקורת די עניינית על האנשים בבית והוא יודע לזהות דברים, ועובדה שהוא מצליח להתחמק מכל סכסוך, או מטלה בבית. הוא אשכרה לא עושה כלום. אם כבר הוא עושה רק נזק ומקלקל להם דווקא. והנה גם הוא מחזיק מנופר, משום מה. את דנה הוא שונא. אבל נופר אפילו גרועה מדנה. היא שפל המדרגה במלוא מובן המילה. אם הוא היה חבר שלה, הוא היה מתבייש להיות מזוהה איתה. כי חבר רואה מה טוב ומה לא. אבל הוא לא "רואה". וזה מעניין.

גברי 22

New member
המשהו הזה זה שהיא עמוק בהפקה...

ואם מישהו מהם ילכלך עליה בחדר האח הגדול הוא ייצא רע בעריכה כי נופר מקורבת עוד מלפני התוכנית לאנשים בהפקת קופרמן

ההפקה נפלה על הראש לקדם דפוקה כמו נופר?

אני באמת לא מבינה. לפי איך שהיא נראית ונשמעת הם פשוט אספו אותה מהרחוב. מה הם מרוויחים מזה שהם מקדמים אותה?

גברי 22

New member
שהם מדרדרים את הנוער בישראל...

שכל הנוער בישראל מעריץ דפוקה כמוה, זה מבטיח לקופרמן דור שלם של אנשים דפוקים שמעריצים ערסית ונוער כזה דפוק שהפח הגדול מגדל מבטיח לקופרמן עוד 100 עונות הרבה יותר הזויות מזאת. הרי יכלו להכניס אנשים איכותיים, אולי לא היה רייטינג אבל לפחות היה מסר לתוכנית במקום זה הביאו אישה עשוייה מסיליקון ,עציץ שמתיימרת לחקור מוח(ולה בעצמה כנראה אין מוח)ערס מגמגם בשם עמיר, גמד גס רוח וכן הלאה... בקיצור חבורה של אנשים שזה המסר שרוצים להעביר לאנשים זה הדוגמא כדי שהדור הבא יהיה גם דפוק ויצרוך את התוכנית הזאת ודומות לה ...

זה עדיין לא הגיוני כל כך

עובדה שעונה שעברה הנוער העריץ דווקא מסרים חיוביים. אלירז היה דמות שדיבר על ערכים, אסרטיבי אבל לא פרייאר, ישר כמו פלס מים ובעל התנהגות מכובדת ביותר. זה הכניס המון כסף. לבטח יותר מהעונה הזאת. לא הגיוני להחליף סוס מנצח. דבר נוסף, אני לא בטוחה שהנוער מעריץ אותה בכלל. הסיבה היחידה שהצדיקה את קיומה בתוכנית זה ג'קי. לאחר ההתנהגות המפגרת שלה לג'קי, קרנה ירדה לגמרי. לא סובלים אותה. ואחרון-אם רצו אליל/ת נוער, לא חסר פוטנציאל לכאלה. למשל אלין שכבשה את לב כולם בשקט שלה ובחינוך המעולה שלה ובמידות הטובות שלה, למה לקחת בעונה הזאת מישהי גרועה הרבה יותר ממעיין חודדה? וללכת על זה מראש במודע? למעיין חודדה גם לא היה שכל והייתה לה ג'ורה, פתיל קצר ומצב פסיכיאטרי גבולי. לפחות למעיין לא היה פרצוף של רוצחת כמו לנופר. והיה לה גם קול יותר נעים. אני באמת לא מבינה את זה. עובדה שאפילו תומר שנכנס במוצהר כמעריץ שלה, בורח ממנה לאחר יום במחיצתה. משהו מוזר פה.

גברי 22

New member
תראו מה נופר ודנה גרמו לליהיא ופרידה

מסכנות ליהיא ופרידה המכשפות דנה ונופר פשוט ממוטטות אותם נפשית ואפשר להגיד שחוץ מעתי כולם נטשו את ליהיא ופרידה כולל ליעוז

אתה רציני?

במשך חודשיים פרידה מארגנת עליהום על דנה בגלל שהיא "ראתה לה בעינים" שהיא חומרית ואין בה כלום. יצאה עליה על כל שטות, ריכלה מאחורי גבה ועוד. ולא רק על דנה, גם שאר הדיירים סבלו מפרידה; יורם, יגאל, עמיר, שירן, סיוון, נופר ואפילו אלעד! כולם רבו עם פרידה!!! אבל היחידה שהעזה לענות לפרידה ולהעמיד אותה במקום זו דנה. ואני מצדיעה לה על כך. ולגבי ליהיא - סלח לי, הבחורה בוגדת בארוס שלה מול כל מדינת ישראל, מקיימת יחסי מין מול כל המדינה, מארגנת חרם על בחורה מסכנה שלא עשתה לה כלום (ליאם) ויורדת הכי נמוך שיש. עליה אין לי רחמים וכל מה שיגידו עליה מקובל עליי.

למעלה