אלן ריקמן!!!!!

milsh

New member
אלן ריקמן!!!!!

הפורום הזה לא אמור להיות רק עליו.. לא ראיתי הודעה אחת עליו.. דרך אגב אני חדשה פה.. ואני מתה על השחקן הזה!! (איך לא?) מקווה לראות פה קצת חיים.....

מלאכית16

New member
הפורום הזה...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

קצת מת... בערך כמו הקריירה של אלן
מממ...ברוכה הבאה!
אנחנו נהיינו כבר פורום די חברתי...למרות שעכשיו אנחנו טיפה בתרדמת

milsh

New member
כן שמתי לב..

שהוא קצת בתרדמת.. והקריירה של אלן לא מתה
(או שאני פשוט לא רוצה להאמין בזה) טוב נו הוא בן 60+ חחח אבל עדיין שחקן מצויין לא? (כן!) מה הכוונה ב"פורום חברתי"?.. שהוא לא קשור לאלן יותר=\.. ?

פורום חברתי

כי אין כ"כ מה לדבר עליו ניראה לי, עכשיו כשהוא לא עושה כלום.. אז הפורום יותר בקטע של אוף טופיק >< ניראה לי

גם בתור פורום חברתי../images/Emo54.gif

קצת מת... אוי....היו זמנים...(לפני כשנתיים) שהפורום הזה היה חי... כתבת הודעה יום אחד, ויום אחרי היא כבר הייתה עמוד או שניים אחורה... נו שוין. הילה, כמה קיציס הצליח להוציא ממך ילדה גאונה שלי?!

מלאכית16

New member
אם מישהו...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

היה נכנס קצת יותר לפורום (*אהמ שירשור יומולדת שפתחו למישהי לפני שנים ואני בספק אם היא כבר ראתה אותו אהמ*) אולי הוא היה זז יותר
בכל מקרה, בגדול אני די מאוכזבת מהציון שלי. לפני שעשיתי את הפסיכו ציפיתי לציון הרבה יותר גבוה, אחרי שעשיתי את הפסיכו (שהיה מ-מ-ש קשה) ציפיתי לפחות... אבל בסוף קיבלתי באמצע - 690. ואני בערך מרוצה...ואני הולכת ללמוד בבאר שבע השנה, באוקטובר...וזהו...

את לא מתכוונת אלי, נכון?!../images/Emo54.gif

את יודעת, אף אחד לא הגיב בכל מיקרה, אז אמרתי לעצמי "נו, אני לא אצא פארשית- אם כולם לא גיבים- אז גם אני לא!". זה שמדובר ביומולדת שלי זה פרט שולי וקטן

מלאכית16

New member
פיכסה עליך!../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

ואם כולם יקפצו מהגג!?!?! ובכלל, מישהי הבטיחה לי שרשור "בהצלחה בפסיכומטרי" שאותו אני חוששת שאני כבר לא אזכה לראות
בקיצור, את איכסה פיכסה....

ketas

New member
לא נכון ../images/Emo3.gif

יש לנו שרשור מפואר בנושא חלומנות אלן (שלוש הודעות!) ויש לנו שרשור-ענק בנושא הסרט החדש וממש ממש שרשורפלצת בנושא היותו של אלן הדבר הסקסי בעולם. זה לא רע בשביל הפורום הזה!
אבל העיקר שאנחנו נהנים
וברוכה הבאה כמובן

matron

New member
גם אני חדשה!

אלאן ריקמן הוא שחקן ממש טוב! לא הייתי מאמינה שעכשיו הוא בן 60+! הסרט היחידי שראיתי שהוא שיחק בו, זה כמובן, הסרט הנצפה ביותר, הארי פוטר! הוא משחק את סורווס סנייפ כל כך טוב! אני מתה לראות אותו בספר השישי כשהוא הורג את דמבלדור! בכל אופן, מקווה להשתלב בפורום!

ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אם תצליחי להחיות את הפורום מי אני שאעמוד בדרכך

Thestral

New member
אם יש דבר אחד שלמדנו../images/Emo108.gif

מפוקימון, זה שאחד יכול לעשות את ההבדל
אני אשתוק עכשיו

מלאכית16

New member
זה מה שקורה..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

כשמנהלים את פורום פוקימון יותר מידי זמן

Thestral