אלן קר

דן דן 76

New member
אלן קר

שלום דיברתי שלשום עם בחורה מאלן קר. אני שוקל ברצינות לשלם את הסכום המדובר ואני רחוק מלהיות עשיר. מה שהכי מעניין אותי, זה אם שיטת הגמילה הזו תפסיק את המאבק, הפסקתי כמה פעמים לעשן ותמיד אני נאבק בעצמי לא לקנות סיגריה בשקל בקיוסק. זה מתחיל בסיגריה עד שאני חוזר לעשן את הכמות הרגילה והמגעילה שלי. המאבק העצמי הזה יופסק בשיטת אלן קר?

הגרייי1

New member
כן, המאבק יפסק.

בשיטה הזו אין מאבק, אתה באופן די מיידי הופך להיות: לא מעשן מאושר. במידה ומשהו מתפקשש, וכן קשה לך, מגיע לך סדנאות חיזוק. מומלץ.

קשתית9

New member
שלום דן דן,

כשהגעתי לאלן קאר לא היה לי ספק שאוכל להפסיק לעשן. כן כן, בדיוק ככה. הרי להפסיק לעשן זה כבר היה דבר שהצלחתי המון פעמים בעבר: לחודש, לשבועיים, לארבע שנים אפילו. אבל זה לא מה שהגעתי בשבילו לאלן קאר. הגעתי כי הבטיחו לי שאני לא ארצה יותר לעשן לעולם, לא ארצה באמת, לעולם, בעומק מובן המילה- לא ארצה לעשן. והייתי סקפטית נורא: "לא ארצה?! קאט דה בולשיט. זה לא יקרה. יותר הגיוני זה לזכות בלוטו, אפילו. תעשו לי טובה... כבר הייתי שם...". אבל זה קרה. אני כבר לא רוצה יותר לעשן. זה בטח נשמע לך הזוי. זה אולי אפילו גורם לך לרצות באופן מעצבן לעשן עוד סיגריה. זה עולה 1800 שקל. הכל נכון, אני יודעת. אבל אם אתה אוהב את עצמך, לך על זה.

דן דן 76

New member
אני מכור בצורה כזאת מגעילה

לסיגריות המחורבנות האלה. אני מקווה רק שאני לא ב10% שהשיטה לא עבדה עליהם. כן קשתית, אני אוהב את עצמי.....אבל כן......זה נשמע הזוי.

כמה דברים דןדן-

קודם כל בעניין הכסף- אני לא יודעת איזה סיגריות אתה מעשן וגם לךא מצויה במחירים של היום (תודה לאל!...) אבל חישוב קטן יראה לך שאם חפיסה שלך עולה 15 ש"ח ואתה מעשן אחת ליום- הרי שמהרגע שתפסיק אתה חוסך כמעט 6000 ש"ח לשנה... מזה תקציב לעצמך את הסכום הנידרש לסדנה ועם היתר תבלה... מה אתה אומר?... שנית בעניין המאבק- לא יהיה מאבק. זה קורה בקלות בלתי נתפשת,ואני לא התקרבתי לפיצוציה שלנו איזה שנה או יותר, וכשכן התקרבתי- זה היה כדי לקנות מיץ גזר וממתק לאחיין שלי... לך על זה דןדן.פנק את עצמך...

דן דן 76

New member
מבחינת הכסף אתה צודק

העניין הוא שתמיד כשהפסקתי לעשן הרגשתי שאני בעונש - כאילו חזרתי לגיל בית ספר והמורה העמידה אותי בפינה. מקווה שזה לא יחזור אחרי הסדנא, תודה, דן דן

אני אשה...וראיתי את החתימה שלך

וגם את העולם שלך המרתק, אתה יכול להיעזר בכלים שיש ברשותך, הם עוצמתיים ויכולים לחזק אותך...

דן דן 76

New member
רות, הפסקתי לראות

את הפסקת העישון כעניין של גמילה מחומר ממכר פיזית והתנהגותית. בחודשים האחרונים התחלתי לראות את זה כאתגר רוחני. עם זאת לאורך השנים הרבות שאני עוסק בתורות המזרח בכלל ובבודהיזם בפרט, ומצליח להבין אותם וליישם אותם בחיי היום היום, במקביל אני ממשיך להכשל בכל הנושא של גמילה מעישון ומההתמכרות לסיגריות. Sad but True

בוודאי שאתה נכשל ../images/Emo13.gif

אם הייתי יוצאת מהסדנה של אלן קאר במחשבה שזה אתגר רוחני - גם אני הייתי נשברת
יומיים אחרי הסדנה השיפוץ של השכנים שלי גרם לחור בתקרה שלי, חודש אחרי הסדנה התקרה שלי דלפה מים מהשיפוץ שלהם, חודש וקצת אחרי הסדנה בגלל פאשלה של בעלי נתקענו בחצי הדרך מהצפון לירושלים בלי דלק ובלי כסף לדלק, בין לבין היתה תקופת מבחנים, אתמול שברתי את האצבע ברגל....... בכל אחד מהרגעים האלה, אילו הייתי רואה בהפסקת העישון אתגר, הייתי מהר מאוד מגיעה למסקנה שזה לא הזמן לאתגרים ומדליקה סיגריה
אבל לא, יצאתי משם בהבנה שזה בכלל לא אתגר, בהבנה שבאף אחד מהרגעים האלה סיגריה לא הייתה מסייעת לי בשום צורה, שבעצם מזל שהפסקתי לעשן כי כל אחד מהרגעים האלה היה הופך להיות הרבה יותר מעצבן אם בנוסף לכל הייתי צריכה להתמודד גם עם הרצון להדליק סיגריה. אז כן, שום מאבק. למען הסר ספק - אני חושבת שכישלון בשיטות אחרות לא רלוונטי לסיכוי הצלחה בשיטה הזו. כל הקושי והמאבק מוכרים לי מנסיונות העבר, ניסיון אחד גרם לדיכאון קשה וכמעט נגמר בהתאבדות, ניסיון שני בהוראת הרופא עם זייבן כמעט הרג אותי ממחסור באוכל ובשינה וגרם לי צלצולים באוזניים שלא עזבו אותי שנים. אמא שלי הפסיקה לעשן באמצעות "כוח רצון" לפני יותר מ-20 שנה ועדיין מתה לסיגריה, חברים שהפסיקו לעשן עם מדבקות, מסטיקים וכל השאר לא מבינים איך יכול להיות שכ"כ קל לי וממשיכים להיאבק גם אחרי שנה.... וואלה, אמרתי לאמא שלי - מה זה שווה? אם הבחירה היא בין לעשן לסבל - אני לגמרי בעד לעשן! עדיף למות וליהנות בדרך מאשר לחיות עד 120 ולסבול על הדרך! אני לא בקטע של סבל, אם לא היה לי סבבה לגמרי כבר מזמן הייתי מדליקה סיגריה, אם הייתי חושבת שזה יעשה לי את החיים יותר סבבה מזמן הייתי מדליקה סיגריה. אני פשוט..... לא רוצה
כלום, שום מאבק, וזה ההבדל האחד המשמעותי לעומת כל השיטות האחרות - לא בדיוק מפסיקים לעשן, יותר מדויק לדעתי להגיד שלא מעשנים יותר כי לא רואים שום סיבה לעשן. באמת, ממליצה לגמרי ומכל הלב על הסדנה הזאת - כשתצא משם תבין עד כמה האמת דווקא ממש לא עצובה, אפילו מאוד משמחת

כפיים מקושקשת! איזה יופי

כתבת את הדברים! מדוייק לגמרי (אני מרגישה את אותו דבר רק עם הספר) לא רוצה. מיותר לגמרי. שבת מבורכת!

אתה יודע מה? זה אפילו לא גמילה...אספר לך משהו

בצעירות חייתי ביפן כמה שנים טובות\ והיה לי מכר יפני שכשאמרתי לו שקשה לי להפסיק לעשן- הוא אמר לי-מה קשה להפסיק? פשוט תפסיקי...להתחיל משהו- זה קשה!... אז עם הספר אני הרגשתי שאני פשוט מפסיקה. לא ניגמלת, לא נאבקת, לא מפעילה כוח רצון. פשוט מפסיקה ודי.

דן דן היקר וחברים נוספים

כמובן שקשה להבין לפני שחווים את החוויה איך יכול להיות שזה יעזור. יחד עם זאת, כל מה שנדרש מימך זה פתיחות ואמון בעצמך שכמו שעזר להמוני אנשים אחרים יכול לעזור גם לך. יש לך רק מה להרוויח
מקסימום במקרה הגרוע אפילו את הכסף תקבל בחזרה. שיהיה בהצלחה וכל טוב אורית

למעלה