אלן קאר

דן דן 76

New member
אלן קאר

לפני שאני שם את כספי על קרן הצבי רציתי לדעת אם אני רק 50 אחוז רוצה להפסיק לעשן ו-50 אחוז רוצה להמשיך לעשן, משמע אני שסוע בנושא הסיגריות. האם אלן קאר עדיין יכולים לעזור לי? מה התנאים שלהם להחזר כספי? חייב להפסיק עם הרעל המסריח הזה אבל גם נהנה ממנו.

מה שאתה מתאר הוא מצב קלאסי של מעשן

אחרת מזמן כבר היית מפסיק. כי ברור שכדאי לך להפסיק... תרוויח המון מההפסקה. כל מה שאלן קאר ממחיש מציף ומטפל בו, שה"50%" הוא שיקרי, ואז אין לך בעיה לוותר עליו, כי ברור שה"50%" של לרצות להפסיק הם מאוד אמיתיים ומבטאים מצוקה ומועקה מתמדת שהדבר הזה מכניס אותנו אליו. מתחיל להתבהר? אנא שאל עוד, כדי שתוכל לקדם את עצמך להשגת המטרה...

דן דן 76

New member
פעם הפסקתי לעשן למספר חודשים

ואז הזדמן לי לטייל בסין, מיד שנחתתי בביג'ינג , ראיתי את כל הסינים מעשנים, אז אמרתי : למה לא? חזרתי לעשן. זה קרה בעבר שנסיעות לחו"ל שוברות אצלי את ההפסקות עישון, המשוואה בראש שלי היא נופש+סיגריות=הנאה אמיתית. קאר יוכלו לטפל בפיקסציה הזאת?

goodis

New member
אני לא עובד באלן קאר - אבל ממליץ עליהם.

ראשית אני מכיר כמה מהנפשות הפועלות לחיוב . שנית הם מתחייבים להחזיר לך כל הסכום אם 50% הרעים שלך ינצחו בופו של תהליך, ובלבד שתבוא לסדנאות חיזוק..... שלישית - באמת שאין הנאה אמיתית בדבר הזה (ואת זה אלן קאר יסבירו לך באריכות) רביעית - ניתן להשתמש ברגעי המשבר בתחליף טבק - מצמחים טבעיים ללא טבק וללא ניקוטין

התלבטות

דן שלום ההתבלטות שהצגת היא חלק מחייהם של רוב המעשנים - כולם רוצים להפסיק, כולם רוצים להמשיך. רוב האנשים שמגיעים לסדנה מגיעים במצב זה, בסוף הסדנה רובם מפסיקים אחרי שהם משנים את דעתם מקצה לקצה, אבל אינך חייב להחליט לפני שאתה מגיע, תוכל לבוא לנסות, אם אחרי הסדנה לא תפסיק תוכל להגיע לעוד שני מפגשי חיזוק בשלושת החודשים שלאחר מכן ואם למרות זאת לא תפסיק לעשן תקבל את כל כספך חזרה. פשוט לא? רמי אלן קאר

למעלה