אלן מסודי שוחרר

tristan79

New member
אלן מסודי שוחרר

גבירותי ורבותי - מהפך!!! השחקן הקונגולזי, שרק לפני מספר שבועות סיכם על חזרתו לקבוצה, שוחרר בשל אי הסכמה על סעיפים בחוזה. שחרור של מסודי מפנה מקום להחתמה של הזר החדש ביוואן ונכון לעכשיו נראה כי קיויו ואוקוצ'ה ישארו במועדון. בנוסף גם דווח על שחרור של סבסטיאן רוזנטל מהקבוצה (אבל ידיעה זו לא קבילה אישור רשמי של הקבוצה). במקביל דווח כי קווין פריינטה, קשר יהודי צרפתי בן 22, סיכם את תנאיו במועדון ויגיע יותר מאוחר היום להתרשמות בקבוצה.

אני בשוק../images/Emo3.gif

החזרה של מסודי לנתניה שרדה יותר ממה שחשבתי, מצחיק להיזכר בראיון שהיה לו בONE בו הוא אמר שהוא לא מאמין שיקרה לו שיבוש כל עוד דניאל יאמר הבעלים של מכבי נתניה. מסודי מן הסתם עדיף על קיויו\אוקוצ'ה, אבל לאור העובדה שאחד מהם נהפך לסוג של חבר של יאמר והשני הוא סוג של בן, קשה לראות אותם מחוץ למועדון בזמן הקרוב(אולי יש מצב שאני אוכל את המילים שלי... אבל אני נשאר בספק). מאוד מקווה שרוזנטל ונתניה יסכימו על פרידה משותפת כי אף אחד לא תורם שום דבר במערכת הזאת ועדיף שהיא תיגמר לפני פתיחת העונה.

avivtag

New member
ראיתי את הכתבות ואני לא מאמין

מסודי ודגו היו השחקנים היחידים ששוים משהו שהביאו הקיץ אז עכשיו משחררים את מסודי בשביל להשאיר את אוקוצה וקיויו המעפנים האלו לא יודע מי זה השחקן שהביאו למבחנים אבל הוא נשמע טוב כאילו שיחק בקבוצות טובות וחייבים להחתים אותו מהר כי הקבוצה תצטרך אותו לאופא

פרייאנטה שחקן מצוין

קשר טוב שיכול לשחק גם כפליימייקר ויכול לעשות את ההבדל בקישור של נתניה. לא ממש פרח בלבאנטה הספרדית, אבל פה הוא יכול להיות כוכב במונחים מקומיים. ההרשמה לאופ"א מסתיימת ב1.8 אז צריכים לבחון אותו היום ולסגור איתו מחר, אין זמן למרוח עכשיו, זה מה שקורה כשמושכים זמן עם שני זרים חלשים, בסוף אתה צריך להביא חיזוק ברגע האחרון. אני עדיין לא מבין למה היו צריכים לשחרר דווקא את מסודי - קישור של דגו, פרייאנטה ומסודי יחד עם שכטר או טאזמטה וחלוץ אמיתי במקום שני הליצנים היה יכול להיות חוליה התקפית משובחת.

tristan79

New member
סגל הקבוצה ממשיך להצטמצם

חן עזרא, ריף מסיקה, אלון וייסברג ואלון בדט - נופו נכון לעכשיו מסגל הקבוצה הבוגרת והועברו להתאמן עם קבוצת הנוער של המועדון. יש סיכוי שלפחות לגבי שניים מהם (עזרא ומסיקה) מהלך זה יגרום להם לבקש מהמועדון להשאילם לקבוצה אחרת לעונה הקרובה. עדיין רוחשות שמועות לגבי סגל הזרים בקבוצה - מתיאוס לא ממש מרוצה מצמד החלוצים קיויו ואוקוצ'ה (ואם אני לא טועה הוא לא היחיד שחושב ככה, נכון?). בגלל שמחר נסגרת הרשמת השחקנים למשחקים באופ"א שני השחקנים ישארו כרגע במועדון, אבל יש סיכוי שבעוד מס' שבועות אחד מהם יוחלף.

חבל ששוב פעם שחקני נוער מקומיים לא הולכים

לקבל הזדמנות בקבוצה למרות פוטנציאל שיש להם. טוב, שיהיה להם בהצלחה בליגה הלאומית כי זה נראה שהם אולי יהפכו לוילנר או קובי חסן הבאים

למעלה