אלמסיח כאם חקאן קאםםם

maruan

New member
אלמסיח כאם חקאן קאםםם

כמה שהקדוש ברוך הוא אוהב אותי אני יושב בכסא גלגלים אני משותק ברגליים כבר 15 שנה לפני לשושה חודשים הייתי במצב אנוש בטיפול נמרץ ברמב"ם הריאותצ שלי קרסו הייתי מונשם אלמסיח יסוע סאענדי ואני לא יודע איך לגמול לו אחרי שהוציא אותי ממה שהיה לי אני אומנם עדיין יושב בכסא גלגלים אבל המצב שלי לא כמו שהייתי בטיםול נמרת תודה לאל על הברכות שזכיתי להן אני חי בנס אלוקי ואני מאמין ומרגיש הוא כבר כאן ואנחנו בסוף כי כול הסימנים מראים זאת רוצה לבקש לא לאבד תקווה הוא כבר כאן וזה לא סתם דיבור בכבוד רב ובאהבת יסוע אל מסיח מרואן גהשאן חיפה נ.ב אלי אלמסיח מעא לא לפחד עליו

maruan

New member
מרגש לקרוא באתר תפוז על יסוע אל מסיח אני מאד

אני מאוד גאה בזה שהגה את רעיון יפה וןה להאיר לאנשים את הדרך ואת החשיכה אתם האור לאנשים שחיים בחושך חזקו ואמצו כי ירבו כמוכם בכבוד רב ובאהבת יסוע אל מסיח מרואן גהשאן

michaeld1

New member
שלום מרוואן. סלאם אלמסיח. ברוך הבא../images/Emo140.gif

אהלן פיק באלפורום. היוזמה והרעיון מאחורי הקמת הפורום הוא של שיפרד (שכבר הגיבה להודעה מטעמך). מברך אותך על אמונתך החזקה. תהיה בטוח שיסוע מענא. והוא אחסאן טאבייב. אלמסיח קאם.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמרואן סלאם אמסיח מעאק../images/Emo39.gifברוך הבא

לבית האור
יסוע הוא הרופא של כולנו..איפה שהרפואה הקונבנציונלית נעצרת..יסוע בא ובהאהבה רבה..עושה ניסים .. ואלוהים אוהב אותך..תודה לאל על המצב שבו אמונתך נמצאת..
חזק ואמץ יקר..
מהיום אתה נמצא בתפילותיי
ספר לנו קצת עליך ועל אמונתך?...הקשר איך התחיל עם ישוע המשיח.

maruan

New member
כמה שאני שמח להיות נוצרי והדרך שלי היא דרך

דרך יסוע אלמסיח כול הדרך מלאה קוצים החיים לא קלים אלא יפים מי שישרוד זה הבן אדם שיש לו אימונה והאימונה היא יסוע אלמסיח מת למעננו על הצלב ושפכו את דמו והעלילו עליו לא היה צריך לסבול ככה אבל הכול למעננו סבל מי שמאמין ביסוע אל מסיח הוא בר מזל כמו שאני תודה לאל שניצלתי פעמיים מהטיפול נמרץ הייתי במצב אנוש קריסת מערכות ובגלל שאני מאמין בו אני כול הזמן הזכרתי לו את ההבטחות שלו כול מן אמן בי ולו מאת פסיחייה לא צריך לאבד תקווה לא בא להגיד בדברי שאני צדיק או לא יודע מה אני הבן אדם הכי הכי מלא חטאים אני חוטא 24 ש ביממה אבל אני תמיד מצטער על זה ומתנצל בפני הקדוש ברוך הוא זאיי מבאולו הוא רחמן ויש לו לב רחב וגדול רוצה לאחל לכול אחד ואחת מכם יום פורה יום מתוק מדבש שקט והכי הכי רגוע שיש שיהיה לכם בכבוד רב ובאהבת יסוע אלמסיח מרואן גהשאן

maruan

New member
ערב טוב ערב שקט והכי הכי רגוע שיש שיהיה לכם

בס"ד למען האמת אני אוהב כול אחד שמאמין ביסוע אלמסיח ואם הייתי יודעים מה קרה לי לא הייתי מאמינים שאני עדיין מקליד וכותב לכם הידיים שלי היו משותקות הריאות שלי קרסו הייתי מחובר לאינספור מכשירים מוניטור לב אייבקים שמחדירים לי תרופות לורידים והייתי מונשם וזונדה ותודה לאל הנסיון שעברתי לא היה ארום אבל הרגשתי שזה היה חודשים וזה היה בעצם 43 יום בטיםול נמרץ מונשם מה שאני בא להגיד לכן א משנה דרגת השפל שיכול להגיע אליה הבן אדם לא לאבד תקווה תמיד להאמין שהוא שם והוא קיים והוא משגיח עלינו והשטן הוא זה שרוצה שאנחנו נסבול ונעבור את שבע מדורי הגיהנום לא לאבד תקווה אנחנו בעצם באחרית הימים בסוף כול הסימנים מראים שאנחנו בדרך לגאולה והמשיח בדרך אלינו לגאול אותנו מכול הדברים הלא טובים תחזיקו מעמד חזקו ואמצו בכבוד רב ובאהבת יסוע אלמסיח מרואן גהשאן סלאם אלמסיח מעאקו

maruan

New member
יש תפילה יפה אצל היהודים אני תמיד אומר אותה

מקווה שהיא תמצא חן בעינייכם למען האמת היהודים היקרים אונרים אותה על מי שמת אני אומר אותה תמיד אז היא מתחילה ככה>>>>> יתגדל ויתקדש שמה רבא בעלמא די ברא כרעותא וימליך מלכותא ויצמח פורקנה ויקרב משיחה ואמרו אמן בחייכון וביומיכון ובחיי דכל בית ישראל בעגלא ובזמן קריב ואמרו אמן יהא שמייה רבא מברך לעולם ולעולמי עלמיה יתברך וישתבח ויתפאר ויתרומם ויתנשא ויתהדר ויתעלא ויתהלל שמה דקודשה בריך הוא לעלא כו מן ברכיתא ושירתא תשבחתא דאמירן ואמרו אמן יְהֵא שְׁלָמָא רַבָּא מִן שְׁמַיָּא, חַיִּים וְשָׂבָע וִישׁוּעָה וְנֶחָמָה וְשֵׁיזָבָא וּרְפוּאָה וּגְאֻלָּה וּסְלִיחָה וְכַפָּרָה וְרֶוַח וְהַצָּלָה, לָנוּ וּלְכָל-עַמּוֹ יִשְׂרָאֵל, וְאִמְרוּ אָמֵן. [אמן] עֹשֶׂה שָׁלוֹם בִּמְרוֹמָיו, הוּא בְּרַחֲמָיו יַעֲשֶׂה שָׁלוֹם עָלֵינוּ, וְעַל כָּל-עַמּוֹ יִשְׂרָאֵל, וְאִמְרוּ אָמֵן. [אמן] : בכבוד רב ובאהבת יסוע אל מסיח מרואן גהשאן

maruan

New member
אני אומנם גהשאן אבל לא ממגאר אני מחיפה הם

קרובי מש]פחה שלנו אבל אנחנו לא מתעסיקים עם שמן זית הם כן המשך ערב נעים שיהיה לך

הבנתי:)

הם מכינים שמן זית מעולה. אני אוהבת את השמן שהם מכינים הכי הרבה:)

nOway1

New member
תודה רבה לך ! אבל>>>

אתה יכול לתרגם את זה לערבית ! ותודה לך !

salt of earth

New member
קשה ג'ורג' זאת בעברית מקראית

או שזה נראה כמו ארמית? לא יודעת
מרואן אפשר לתרגם...

nOway1

New member
לא נורה !! אבל >>

אתם יכולים להגיד לי מאיפה לקוחה .. אם מהתנ"ך ..תגידו לי מאיזה פרק ו פסוק ו תודה רבה :D

salt of earth

New member
אל מסיח קאם ... חקאן קאם

ونحن شهود على ذلك اهلا اخ مروان للمنتدى ... خبرتك مع الرب يسوع شافي الكل مؤثرة كتير حقا هو يستطيع ان يشفينا من خطايانا واسقامنا حيث لا يستطيع الباقي ان يفعلوا ذلك كما هو شفى المشلولين والمريضين فهكذا هو يشفينا وهو دائما معنا يرعانا ويحمينا وكما اسلفت وقلت: ان كان الله معنا فمن علينا
كما تقول الترنيمة التي كتبتها القديسة تريزا الصغيرة: يسوع انت الهي... حبك شافي الوحيد ... انت حبيب نفسي ابدا ... يسوع انت من اريد http://rannem.com/rannem2/04.mp3 ועוד שיר מקסים של זיאד שחאדה (הוא מפה?) שמילותיו אומרות: ربي راعي وسلامي http://www.mp3-tranem.net/Audio/Hymns/Hani_Romani/Yar3ani/Attakilu%203alaik.mp3 מקווה שתיהנה איתנו בפורום, כי כולנו פה מתאחדים בשם ישוע אל מסיח ...

lion 7

New member
נדמה לי הוא מסוריה

אם הוא מכאן היינו שומעים עליו שמות חדשים עבורי. חלק מוכר ממצריים אולם זאת היא באמת הפתעה כאן http://www.mp3-tranem.net/Mp3cd/SH/Sham3a.htm#MaAbhak

salt of earth

New member
יש הרבה שמות חדשים

וכל כך הרבה להקות חדשות ו مرنمين וקשה לעקוב אחריהם, בנוסף ל مرنمين יש גם זמרים רגילים שגם שרים שירי דת.

למעלה