אלמנטרי ווטסון איך לגשת לבחינה בתאוריה ולהצליח
G Gימל New member 8/2/02 #2 בוקר טוב אפרים שמח שחזרת אלינו בריאה ושלמה שמחה ותוססת כתמיד ואל תאמיני להנחיות הנהיגה בכביש החוף בחצות תמיד כדאי להיות זהירים שבעתיים לא חשוב לאיזה כוון את\ה נוסע\ת
בוקר טוב אפרים שמח שחזרת אלינו בריאה ושלמה שמחה ותוססת כתמיד ואל תאמיני להנחיות הנהיגה בכביש החוף בחצות תמיד כדאי להיות זהירים שבעתיים לא חשוב לאיזה כוון את\ה נוסע\ת
G Gימל New member 8/2/02 #4 תקע בשופר גדול אומרים לנו בראששנה ובכיפורים אז אם הוא גם מסיע, ולא רק תוקע זה יופי ככה מגיעים רחוק, ללא ספק שבתשלום
תקע בשופר גדול אומרים לנו בראששנה ובכיפורים אז אם הוא גם מסיע, ולא רק תוקע זה יופי ככה מגיעים רחוק, ללא ספק שבתשלום
א אפי לוג New member 8/2/02 #5 תפסיק לתקוע עוד לא סיימנו נטיעות דובשבט מה אתה ממהר לכיפורים? תרועה תקיעה שברים
G Gימל New member 8/2/02 #6 בעונה הזו של השנה אני תמיד מוכן לדלג על השאלה הכמעט נצחית ההולכת ומתקרבת איפה אתם בסדר? אז אני, ואנחנו, תמיד בסדר לא חשוב איפה, מתי כבר יבינו אתזה?
בעונה הזו של השנה אני תמיד מוכן לדלג על השאלה הכמעט נצחית ההולכת ומתקרבת איפה אתם בסדר? אז אני, ואנחנו, תמיד בסדר לא חשוב איפה, מתי כבר יבינו אתזה?
M magy New member 9/2/02 #7 אני בסדר אנחנו בסדר כולם בסדר... בא לי גם להתפלרטט, אבל אין לי לשון....... שבת שלום מנחה קבוצות לפני הסדר איך להשלים עם חלקים במשפחה לכבוד החג....
אני בסדר אנחנו בסדר כולם בסדר... בא לי גם להתפלרטט, אבל אין לי לשון....... שבת שלום מנחה קבוצות לפני הסדר איך להשלים עם חלקים במשפחה לכבוד החג....