אלמנה שבוע

• פותח הנושא rrr66
  • פורסם בתאריך

hani31

New member
לאסתי

נכון , אלמנה, מילה מאוד קשה וכואבת מילה שמביעה מצב נתון שנכפה עלינו . שמחה לשמוע שאת מרגישה כך . הגיל לא צריך לעצור את החיים אשמח לשוחח שלחי לי מסר.

אלמנה שלוש שנים

איך אפשר להתגבר על הכאב הנורא , הילדים שלי נותנים לי כח להמשיך מאז שבעלי נפטר התחברתי ללימודי קבלה , ונמורולוגיה , יש אתרים של הידברות , וקבלה לעם באינטרנט. לי זה עוזר .

ALIZ58

New member
לטרופ את העולם

אני מבינה אותך ,,אני אלמנה בת 52 שנתיים אלמנה,,עם ילדים שעוד לא נשואים אבל כמוך בהתחלה רציתי לטרופ את העולם לחזור להיות נערה,,בגיל 18 -20 שנה לבלות להנות לרקוד,רק לא לחשוב כל הזמן על העצב והצער,, כי העולם לא אוהב אהשים בוכים ומסכנים,,הוא בורח מהם ולא מחזק אותם היום האלמנות מתנהגות אחרת,,לא כמו לפני 20 שנה ואני שמחה שהיתה לי עם חברה במצבי שהכרתי בחוג ,,אלמנות,, ויצאנו ביחד ולא הרגשתי שאני עושה משהו מוזר ,,כי היתה לי שותפה,, אולי במקום עבודתי דברו מאחורי גבי אולי פתחו את עינים אבל את הקשיים שלי אף אחד לא חש ולא ידע

rrr66

New member
אלמנה שבוע

קשה לי אפילו לכתוב את המילה אלמנה- אני? אלמנה? מה זה? מה עושים עם זה? אז כן, אני אלמנה טרייה רק שבוע. בעלי היקר השאיר לי שני בנים אחד בן שנתיים וחודשיים והשני רק בן שלושה שבועות. הקושי הוא ההתמודדות עם הבן הגדול ששואל איפה אבא? "אני רוצה את אבא שלי" - זה גומר אותי

SABI123

New member
היי

אני התלמנתי לפני חודש הוא השאיר אותי עם שתי בנות גדולות ובן בו שנה וארבע . אני אשמח להיות איתך בקשר ואולי נחזק אחת את השניה אם את מעונינת לי קוראים חגית ואני מירושלים

kampf

New member
היי rrr../images/Emo201.gif

כן המילה הזו אלמן/אלמנה ..... מי היה מאמין שנאמר את זה עלינו..... אהה .... הזוי. משתטף בצערך. אני כבר שנתיים וחצי אחרי אבל כל פעם שמישהו חדש מגיע לפורום , הכל חוזר היום הארור הזה, השבעה, החודש , השנה. אבל ...בכל זאת עבר כבר זמן ונכון שהכאב והזכרון נשאר ואני רוצה לומר לך ולעודד אותך קצת. החיים ממשיכים ולא ניתן לעצור אותם צריך לקחת אותם בשתי ידיים ולהמשיך קדימה , אין לך ברירה אם זה בגלל הילדים וכמובן גם בשבילך. "אנחנו לא אשמים במה שקרה" קחי לך את המשפט הזה כמשפט מפתח. אני גם התחלתי לכתוב בפורום כבר בשבוע שאחרי מות אשתי,, ברוכה הבאה למשפחה.האנשים פה מדהימים תשתמשי בנו ,נשמח לעזור לך. ותנסי לישון ותבכי... זה מותר. שגב

../images/Emo24.gif

לכתוב את התואר "אלמנה" היה אחד הדברים הכי קשים ...אני אלמנה? וכמו ששגב כתב ..הזויי... כל התארים שמלווים אותנו נתנו לנו בזכות ..בזכות לימודינו ..בזכות הבחירות שלנו ...ופתאום נופל עלינו תואר שאף אחד לא רוצה בו ... נזכרת אך חשבתי שהעולם נגמר עבורי....ובחוץ החיים נמשכים ....אך ? היתכן? כן אין בררה.. לומדים לחיות מחדש ..מה שקרה לא באשמתינו ועם מה שיש חיבים להתמודד. למצוא את הדרך לטוב ביותר עבורך עבור ילדייך ...זכרי שמגיע לך את הכי טוב ,וכשאת תמצאי את הדרך להיות מאושרת כל סבבתך תושפע מכך לטובה.
שולחת לך חיבוק כח ומזמינה אותך לכתוב ,לפרוק את אשר על ליבך .. ותוכלי לפנות אלי גם במסרים רק טוב טלי

בוררר

New member
היי לך

היי לך הגעת למקום הנכון ספרי בת כמה את בני כמה הילדים תהי חזקה חיבוק חזק

שולחת לך חיבוק

אין הרבה מה לומר , ואולי זה קצת מרגיז לשמוע את המילים : תהיי חזקה , אבל כמובן שלצערי יש לי " קצת ניסיון" התאלמנתי לפני שנתיים וחודש והיו לי שני קטנים, בן שלוש וחצי ושבעה חודשים ורק רציתי למות יחד איתו, לא רציתי אפילו לראות את הילדים בהתחלה , אבל החיים באמת חזקים וחייבים להמשיך עם הילדים הלאה , ברור שברגע הזה החיים נראים כאילו שנעצרו עבורינו , ולאנשים אחרים החיים ממשיכים , אבל האמת שגם אצלינו הם נמשכים, פשוט כי אין ברירה אחרת. הגעת למקום הנכון פה , כולם יתמכו ויעזרו לך (לפחות בחלק הנפשי) זה עוזר המון לכתוב תחזיקי מעמד ותשמרי על הילדים שלך כי רק את נשארת להם כרגע

למעלה