אלמן טרי

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifמירי מחבקת אותך

ומאחלת לך ימים קלים ... לשבת ולבכות על מה שהיה ומה אם הינו עושים ... לא יעזור בכלל , גם אני כעסתי על רופאו של אישי , כשהתלונן שלא מרגיש טוב במקום לבדוק אותו שלח אותו לעשות דיאטה ... וכך שסרב לבסוף ללכתץ לרופאים ונותר סובל כואב ,עד שליבו נדם ... ומה ששמעתי מאותו רופא היה "הכתובת היתה על הקיר למה לא בא להבדק כבר כמעט שנה?" אבל מאבק בהם לא יעזור את כוחותי גיסתי לשקום משפחתי היקרה ... ולך נותרו שלושה פרחים ..נצנים לגדל ,לחנך, ולעשות הכי טוב שאת יכולה למענם. ובכדאי שיהיו לך כוחות אליהם עליך לדאוג קודם כל לעצמך ,כי רק אם את מרגישה טוב , שלמה בהחלטותיך ,שלמה עם עצמך תוכלי לתת לאחרים ... אז בראש וראשונה דאגי לפנק ולטפח את עצמך ,עם כל הקושי שבדבר. זכרי: גם כשהולכים להנשים משהו קודם לוקחים אויר בכדאי שיהיה מה לתת .... מחזקת אותכם טלי.

emmy5

New member
מירי ,לחץ בחזה יכול להיות ,כל דבר

לבעלי היו דקירות בכף היד ,מעל .. האמת שהוא היה אחרי כמה התקפי לב דומים .בקש שאקח אותו לבית חולים .. שם צחקנו ודברנו . בקש שאביא לו סיגריות (הוא כבר ישים אותם מתחת הכרית) ונעלי בית.כשחזרתי ,כבר לא היה .. קבל דום לב .זה היה בערב ל'ג בעומר . הילדים היו על יד המדורות . הבן הגדול ,אמר "אבא הלך" לאן הוא הלך ?הלך הביתה? קשה לאמין שבן אדם הולך על הרגלים שלו ,והוא כבר איננו . מה יש לכאוס? זה היה רצון ה' מרי ,לך אני מאחלת ,שתגדלי את הילדים שלך ,בבריאות ומזל ..עכשיו רק את וה' שומרים עליכם

סיגלי41

New member
מתי זה קרה?

גם אני ילדתי בקיסרי את השלישית. קשה לחזור הביתה אחרי לידה כזאת ואף אחד לא מטפל בך.... הרופאים טועים. הם תמיד טעו ולעולם יטעו...הם בני אדם בסך הכל. הבעיה היא, שהם (בעיקר הבכירים מבינהם) חושבים שהם חצי אלוהים. המשפחה והחברים עוזרים לך? שאי ברכה. סיגל

kampf

New member
אלמן טרי

שלום שמי שגב התאלמנתי לפני 3 שבועות מאישתי שהיתה בת 35 נפתרה סתם כך אחרי מחלה בת 10 ימים.

yamkachol

New member
משתתף בצערך ובכאבך.

כן, זה כואב, ועצוב, ונורא ואיום - ואתה בתקופה הכי קשה, שהכאב של האובדן מאוד חזק, וממושך. התמודד עם החיים. אשתי התאבדה לפני שנתיים. למדתי לחיות אחרת - בלעדיה - ולבד עם חמשת ילדינו האהובים והיקרים. במותה - אני מרגיש שהיא ציוותה לנו את החיים. נחיה אנו בשמחה - עד כמה שניתן, ונתמודד עם החיים - זה מה שהיתה רוצה. זו תקופה, לא קצרה - קשה מאוד ואתה תעבור גם אותה. האם אתה מקבל עזרה מעו"ס? כל טוב לך. חגי

בית חם

ברוך הבא יקירי, בכל פעם שמצטרף מישהו חדש ל מיד מתגלגל תחתיו שרשור של קבלת פנים מאירה ומחבקת... כזה הוא הפורום הזה, קבוצה של אנשים חמים, שחווים ביום-יום התמודדויות לא קלות כלל, עם סיפורים כואבים ותחושת הזדהות... כאן כולם מבינים. גם אני, לצערי , נכנסתי לסטטוס, שלא מתוך בחירה, מוצאת עצמי אבודה בתוך מציאות כואבת, אנחנו כאן, תמיד טלי .

../images/Emo16.gif

קשה לומר במצב הזה ברוך הבא , אבל ברוך אתה בבואך יש פה קבוצה חמודה שתקבל אותך בהבנה , תוכל לספר מה שכואב איך אתה מסתדר ? האם נותרו גם ילדים מקשר הנישואים הזה? ספר לנו מה עובר עליך

סיגלי41

New member
כל כך צעירה...

שגב שלום, חבל שאתה צריך אותנו... אבל זה באמת עוזר, השיתוף הזה. יש לכם ילדים? נותר לך תסכול מהטיפול בה? אגב, אם אפשר לשאול, מדוע בחרת בכינוי הזה - kampf - יש לו אסוציאציות מאד מסוימות... תרגיש טוב!!

kampf

New member
יש לי 3 ילדים 4,8,11

יש לי 3 ילדים :4 עומר,8 עדי,11 נועה. לגבי התסכול ? -מרירות גדולה והכזבה ממערכת הבריאות שהבטיחו רק טוב ולא נתנו לנו אפילו לחשוב על האופציה שהגענו אליה בסוף. תסכול רב על למה היא מיהרה ללכת ולהשאיר אותי ואת הילדים לבד. לגבי הKAMPF זהו שם המשפחה שלי "קמפף" שם שמלווה את המשפחה דורות רבים ואין לא שום קשר ל "קאמפף" שלהרבה אנשים זה עושה אסוציאציות לא נעימות.

התמודודות לא קלה לפניך

אבל אנו שורדים !! ונשארו לך 3 פרחים מזכרת פורחת ממנה ... למענך ולמענם אתה חייב למצוא את הכוחות להתמודדויות .... שתראה ימים קלים ויפים יותר
טלי.

סיגלי41

New member
גילאים דומים לשלי...

אני כל כך מצטערת בשבילך. זה קשה מאד עם ילדים כה קטנים, ביחוד האחריות הכבדה של הורה יחיד והצורך להתמודד גם עם האבל שלהם. אצלך הקטן או קטנה(?) יזכרו את ההויה של אמא וזו נחמה מסוימת. אצלי הקטנה היתה בת שנה כשנפטר אביה ולה, הגעגוע להויה הלא מוכרת של האבא, קשה מאד. אני מצטערת על הנושא של השם. כל הכבוד לך על החשיפה. רובנו פה מסתתרים מאחורי כנויים. בקשר למערכת הבריאות. כדאי לך לדבר על זה עם מישהו, כדי שלא תשא גם את המשא הזה על כתפיך. עדיף דווקא מישהו מהמערכת.

../images/Emo24.gif

מבינה את הכאב שלך על האובדן בטוחה שלא ניתן לה הבחירה היתה נשארת עמכם אבל לעיתים זה קורה ואנחנו מאבדים את היקרים שלנו בטרם עת קח את הזמן שלך לכאוב , אבל תזכוןר שהילדים זקוקים לך ועליך לנווט אותם הלאה , אז זמנך קצר מאד כי איך שאתה תשרוד ,זה יתן את הטון לשיקום המשפחה שבניתם באהבה , ואת המשך החיים נורמלי שלהם עלי אדמות ,למרות ועל אף האובדן החיים ממשיכים ויש התפתחות טבעית של הילדים סביב בעבורם אתה צריך להתחזק , ולהסתכל קדימה על החיים

emmy5

New member
משתתפת בצערך../images/Emo24.gif

שלא תדע יותר צרות!!!

למעלה