אלמן חדש

שושנטה

New member
אלמן חדש

בן קרוב ל-60, התאלמנתי לאחרונה. דתי לאומי. מתעניין בקבוצת תמיכה. אשמח להצעות, תודה

משתתפץת בצערך

תוכל לקבל פרטים אצל העובדת סוציאלית בביטוח לאומי הקרוב אליך יש באונברסיטת חיפה סדנאהלעיבוד האבל שאחד החברים בפורום הלך אליה זה מתאים אם אתה בצפון אם אתה במרכז יש קבוצות נוספות , יש קבוצות באגודה למלחמה בסרטן בגבעתיים לאילו שהאשה נפטרה מסרטן ויש קבוצה בויצו בפתח תקוה ואפשר לבדוק במרכז הקהלתי תמיד יודעים על קבוצות תמיכה בסביבה העוס עצמה בביטוח לאומי יכולה לעזור בשיחות תמיכה אם אין קבוצת תמיכה באיזור אם אתה שייך לקהילה של מתפללים בציבור זה גם יכול לעזור למצוא קבוצה המתפללת בציבור במקום תפילת יחיד בבית קהילת המתפללים תדע לתת לך את התמיכה החברתית שנותנת קבוצת התמיכה

הגבתי להודעתך אמש נפלאות דרכיו של

אתה כיום נמצא בתקופה קשה ביותר ועלייך לדעת שעוד יהיו ימים קלים יותר ,זה מסע שכל אחד עובר בדרכו. הבחירה להצטרף לקבוצת תמיכה היא בחירה בחיים ,אתה יכול לפנות לביטוח לאומי לעיתים הם מקיימים קבוצות תמיכה בנוסף במאמרי הפורום תמצא קטגוריה של קבוצות תמיכה לאיבוד השכול וספרים . התמודדות לא קלה וכל הכבוד לך על הדרך טלי

גלין2

New member
שלום לך

מבינה אותך, אני אמנם אלמנה וותיקה כבר 5 שנים. אך החור שנפער בליבי עדיין לא נסגר, ונראה לי שלא יסגר לעולם. במיוחד לפעמים כשאני רואה זוג מחובק ואז עולים כל הזכרונות של המגע החם והאוהב הזה. לפני 5 שנים כשנכנסתי לאתר הזה כתבתי ובכיתי ומאד עזר לי שיכולתי להתבטא בלי מעצורים. לזה התכוונה הים הרגוע שכתבה לך על הדרך הנכונה. וזה לא שאני בדיכאון , אני יוצאת בכל פעם שחברים מזמינים אותי וגם אם לפעמים לא מתחשק לי אני בכל זאת יוצאת כדי שלא ישכחו אותי ושידעו שאני תמיד מעונינת .אני יוצאת לטיולים בקבוצה קבועה פעמיים בחודש ומאד נהנית. וגם עושה פעיליות שונות שלא עשיתי עם יקירי כי איתו לא הייתי זקוקה למאום. אם אהבת את אישתך היא תהיה איתך לעולם היא בגופך ובנישמתך ואתה תמשיך לחיות איתה בליבך וגם אם תכיר בבוא העת אישה אחרת , זכרה של הראשונה ישאר איתך ןלא יפריע לך לפתוח פרק חדש. מעט גברים נכנסים לאתר הזה ודווקא מעניין לשמוע מה עובר על גבר אלמן והאם הקשיים שלך הם כמו שלי. אני מקווה שיש לך כבר ילדים נשואים ונכדים ויש לך בהם נחמה..

למעלה