אלמוני

• פותח הנושא UH60
  • פורסם בתאריך

UH60

New member
אלמוני

אני לא מבין מה הבעיה של כל אלה בקשר לאנטנה בבוכמן, גם אני גר בשכונה והייתי עושה בדיוק אותו דבר. אין דום בעיה בניצול הזדמנות עיסקית

א מ צ י ה

New member
ומה עם פגיעה בשכנים?

פגיעה גם בבריאותם וגם בערך נכסיהם. ואם אני מחליט להקים נגריה בבית שלי (לא עסק, אלא רק בשבילי), לא נדרש לי שום אישור. אבל אני פוגע באיכות חייהם של השכנים שלי וזכותם להתנגד ולנסות למנוע ממני זאת באמצעים החוקיים העומדים לרשותם.

Angel972

New member
אתה מכיר את השיר Killing me softly

זה בדיוק מה שאתה עושה למשפחה שלך ולשכנים. אני מאחל לך רק בריאות איש ...

רחלילי

New member
לאנשים כמוך אני מציעה תמיד

לשים כמה אנטנות ליד המיטה שלכם בלילה, לך ולמנכלים של חברות הסלולר. לכל אלה שזה לאנראה להם מסוכן (כל עוד זה ליד בתים של אחרים). אתה גר בשכונה או משכיר בית לחברה של האנטנה?!

kalah

New member
כשהיא על חשבון בריאות אחרים חביבי

ועוד איך יש בעיה. בעסקים אתה משתמש במושגים עסקיים-כלכליים,שהם שיקולים רבים אבל בריאות ושכנות,ואיכות חיים לא מהווים חלק מעולם העסקים. וכשאתה שוקל מול אינטרס עיסקי לאדם אחד .אחד בלבד,את הפגיעה העתידית לכמה וכמה משפחות על ילדיהן,בבריאות,בערך הבית,בשלוות הנפש שתיגזל מהן בגלל הדאגות -זה כבר לא הזדמנות עיסקית,זו במקרה העדין תאוות בצע מכוערת (שאני לא אנקוט מפורשות את דעתי עליה) ולא למעלה מזה.

מאמיה

New member
עסק בבית מגורים

צריך לקבל אישור להפעלתו. לפיכך ההזדמנות העיסקית הזו אשר פוגעת בשכנים לא אמורה להיות חוקית. מעבר לכך זה עניין של יחסי שכנות תקינים ברמה הכי בסיסית. למזלי שכניי, אפילו אלו שלא גרים בדירתם, עושים את המקסימום כדי להתחשב בכל תושבי הבניין. מספיק חלאה אחד כדי להרוס את איכות החיים של כל השכנים בבניין. עכשיו השאלה מה יותר חשוב לך כאדם - הכסף או האנשים שסביבך. כשרק הכסף מעניין את האדם, האנשים שסביבו נפגעים - לא רק שכנים, גם אישה, ילדים, הורים אחים וחברים. אני מעדיפה להתגבר על הזדמנויות עסקיות שפוגעות באנשים אחרים.

א י ו ש י

New member
הזדמנות עסקית שפוגעת בבריאות../images/Emo12.gif

אם לך לא איכפת להחשף לקרינה ולהיות חולה (שלא נדע
) זה לא אומר שאחרים צריכים לסבול את זה יש הבדל בין עסק שהוא משרד/קליניקה/גן וכד' לבין מפגע בטיחותי/בריאותי שפוגע בסביבה ממש

falash

New member
יש לי עוד הזדמנות עיסקית בשבילך !!!

שים קו מתח גבוה ליד האנטנה הסלולרית בחדר השינה של הילדים ותקבל ביטוח בריאות הכולל טיפולי הקרנה, כימותרפיה, השתלות בחו"ל וחלקת חבר ב- 50% הנחה .... תזדרז כי מבצע כזה זה פעם בחיים (והחיים קצרים, אתה יודע). (הכל נכתב בהומור וסרקאזם אז נא לא להעלב יותר מדיי)

למעלה