אלמונימי

shlomikli

New member
אלמונימי

1. אז מה אם הבגיניסט אישר??? מאז שרבין מת, בגיניסט הפך להיות אלוהים? כל כך אופייני לשמאלנים!!! לאישור של מאן דהו אין שום משמעות, כמו גם לגירסא הייחודית והמעוותת שלך לגבי ההסטוריה. עברת השתלמות אצל תדי כ"ץ? סיפור האלטלנה הוא סיפור של קנאות עיוורת של השמאל לכבוד שלו ולאהבה העצמית שלו. ההגנה הפגינה חוסר עקבות מוסרי בצורה מוחלטת ומבהילה. שיא השיאים, הטאבו הכי גדול מאז חורבן המקדש: "יהודים לא נלחמים ביהודים!" באיזה קלות לוחצים אנשי ההגנה על ההדק כאשר בצד השני ישנם בסה"כ יריבים פוליטיים. כשזה מגיע לערבים... יש יסוריי מצפון אינסופיים. כאשר הדבר מגיע ליהודים... כל העקבות המוסריות אין קיימות. מה שמביא אותי למחשבה, באיזה צד באמת נמצא השמאל? 2. בקשר לציונות- המדינה לא הוקמה ע"י ציונים שמאלניים במובן שאתה שייך לו. אנשים בדיעותיך לא נכללו מעולם בקונצנזוס הציוני. מרצ הייתה מפלגה ציונית בעברה, אבל זה חלף ונגמר ברגע שבו היא החליטה להצטרף לגורמים שאינם נמנים על ידידי המדינה, קיבלה מהם כסף לצורך פעילות פוליטית, ובכך הפכה בעצם למעין סוכן זר (לא מתוך שנאת המדינה, אלא מתוך טמטום). ההגדרה המעוותתת שלי לציונות היא האמונה שמדינת ישראל היא ביתו של עם ישראל (דהיינו העם היהודי), והוא בלבד זה שיקבע את עתידה, ולא טאלב אל צאנע או חוסנייה ג´בארה שעדיין אמורה להמציא הוכחות להזיותיה בדבר אונס פלסטיניות בידי מתיישבים. בנוסף הציונות היא גם הנכונות להגן על המדינה הזו מפני אוייביה, ולא לתמוך באוייביה (ז"א הרש"ף) נגד אזרחיה (ז"א מתיישבי יש"ע). קשה לקלוט, אבל כזו היא הציונות... 3. נחזור לרגע לחוק השבות- חסרים לך שטחים פתוחים? יש את בקעת הירדן , הרי יהודה , הרי השומרון ועם כל החישופים עוד מעט גם חבל עזה יהיה שטח פתוח . ואחח, כמה מהגרים אפשר להכניס לשם , יהודים חמים וציוניים שיבואו אלינו מאגנטינה וצרפת ורוסיה . אולי אפילו יאותו להחליף כאן אנשים כמוך. דע לך שכמה שאני משלם להם סל קליטה , אני מוכן לשלם לך כפליים סל פליטה. סע לך לצרפת , שם יש הרבה שמאלנים סנובים כמוך , הרבה מרחבים ,אין אספלט ואין חס ושלום עולים חדשים ויש שם המון ערבים ופלסטינים למקרה שתרצה להפעיל שוב את רגשות השנאה העצמית המפותחים שלך ולהתרפס קצת... 4. הנדל וקרצר- איך אתה היית מתנסח כנגד תומך ההסברה הפלסטינית שכידוע (ואם לא ידוע הגיע הזמן שיהיה) עושה שימוש לא חד פעמי ולא תדיר אלא קבוע בתעמולה נאצית בכל מקום אפשרי (בתי ספר , עיתונים , תמיכה ברעיונות נאו נאציים ) וגם מוציאה את האידאולוגיה הזו אל הפועל??? מצטער , אבל אני לא רואה יהודים כמו קרצר כמי שראוים ליחס אחר מאשר שנאה , שנאה טבעית ונורמלית של עם אל אויביו , גם אם הם במקרה מאותו עם. שים לב: לא מדובר בהצהרה הנוכחית של קרצר בלבד אלא גם בדבריו בעבר , בפעולותיו למען הפלסטינים , בקשריו עם ארגוני שמאל אמריקניים אנטי יהודיים והרשימה עוד ארוכה.

צביעות, צביעות, צביעות

כשנח לו- הוא משתמש במה שהודיתי בו בחצי פה ותוך ספק להוכחת דיעותיו. אבל 99% מהעובדות שאני מציין ואשר ממוטטים את כל מה שאמר- הוא לא מאמץ ולא מצטט. אין גבול לצביעות. נראה אותו מודה בגירסה האמיתית שהבאתי על אלטלנה. אם יש בו עדיין טיפת יושר.

שלומי

אני שוב מתנצל על העיקוב בתשובתי, זה באמת לא באשמתי, לו היו מקצים מתי מעט מן הדינרוס ששופכים על ההתנחלויות - באינטרנט ביישוב שבו אני גר, זה היה נמנע. 1. סתם רציתי להעיר שלא רק הבור מהשמאל הסהרורי מאמין בגרסה השמאלנית השקרית על נטישת עמדות - אלא גם האינטיליגנט מהימין השפוי. שלומי אתה כל כך קיצוני, מתי תבין שאינך מחזיק בכל האמת? 2. אני גם מבטיח לך שעמדותיו של ג´פרסון רחוקות כמזרח ממערב מעמדותיו של קלינטון - ובכל זאת, האם מופרך יהיה מצד המפלגה הדמוקרטית לטעון שהיא הממשיכה הערכית של המפלגה הדמוקרטית לפני 200 שנה? אין קשר, מה שקובע הוא סולם הערכים, אתה חייב לנפות את השינויים ע"י מרכיב היחסיות התרבותית. לו בן גוריון היה חי עוד 25 שנה הוא היה תומך נלהב של אוסלו ושל המדינה הפלסטינאית, אין לי ספק, אבל מנהיגי הציונות חיו בזמנם שהיה שונה בתכלית ממציאות חיינו - לכן שמאל כמו שלי התקיים, הוא פשוט לבש חליפה שונה. מה שכן, אתה התחמקת בצורה מעוררת התפעלות מהטענה שלי - אנחנו הרי לא דנו בחיבור של מר"צ למקורות הציונות אלא בגישה האנטי-ציונית שלך המעוניינת להפוך את ישראל, אני אחזור על זה שוב, למוסד גריאטרי לכרותי עורלה לא פרודוקטיבים. זו א-י-נ-ה ציונות. חוק השבות במתכונתו הנוכחית אינו ציונות. הוא אנטי-ציוני בעליל. 3. נו בוודאי אני יכול גם לכבוש את סיני מחדש ואת ירדן ואת סוריה ובעצם להקים פה מדינה בגבולות ההבטחה - ואז באמת יהיה פה המון מקום (אם כי לא בטוח שכלכלית נוכל עדיין לממן את אוכלוסיית הפראזיטים שאתה רוצה להביא לפה). מבחינתך זה בהחלט פתרון, אני כהומניסט לא מחזיק מההשקפה הקולוניאליסטית הזו. אגב, זה כאמור עדיין לא פתרון למימון הכלכלי (ולא רק הגיאוגרפי) של האוכלוסיה הזו. שאני אלך לצרפת? אני ציוני, אתה עוכר הרעיון הציוני- לך מפה אתה. 4. קרצר ניאו נאצי? האם זהו קרצר המעוניין בשיעבוד קולוניאלי של עם אחר לסיפוק שגיונותיו? האם קרצר הוא הגזען שאינו מוכן לספק זכויות שוות לזרים בארצו? התבלבלת עם כהנא שלומי. והתגובה של הנדל היתה למשפט הספציפי שאמר קרצר אז תפסיק לבלבל את המוח ברמיזות על עבר אפל ותתייחס לעניין.

shlomikli

New member
אלמונימי, אני הרי תמיד טענתי...

שיש שמאלן קיצוני שמחובר למציאות. אחרי שקראתי את ההודעה המופלאה שלך , כנראה שאני אאלץ להמשיך לחפש אותו.. אחזור כאן שוב ושוב על אותן אמיתות פשוטות שנבצר ממך להבין אותן. תחילת ההודעה שלך דווקא מצאה חן בעיני , אתה מודה שיש בך עקיבות (עקיב = קיצוני שדעתו מקובעת ) לגבי הכסף המושקע בהתנחלויות , הוא כאין וכאפס לעומת הכסף הרב האדיר והעצום שהושקע במפעל הקיבוצי הכושל שהוא בעצמו סוג של התנחלות היושבת על כפרי ערביים מגורשים (ויש בידי רשימת קיבוצים במקרה שתכחיש זאת) . אומנם אי אפשר היום להחזיר את כל הכסף המבוזבז הזה , אבל אם לא ירשו לקיבוצים לגזול את קרקע הלאום אלא ימכרו אותה אפשר יהיה בתקבולים להאכיל את הרעבים , לנייד את הנכים , לרפא את החולים לצ´פר את המתנחלים (מגיע להם!) ועוד ישאר כסף למע"צ ולש"ס. 1. אלמונימי, הכל חוזר אליך. שמאלני, אתה כל כך קיצוני, מתי תבין שאינך מחזיק בכל האמת? 2. ושוב- אני איני ציוני, ואתה - התומך בביטול חוק השבות - הוא ציוני... אני מניח שקראת את ספרו של אורוול 1984, אבל אתה בטח מאלה שהתפעלו מהשיטה הגאונית: "שקר הוא אמת"... אם תעיף סיסמאות, קלישאות ושאר ירקות לאוויר מספיק זמן, הם יהפכו לאמת, אבל אני לא צריך להוכיח את ציוניותי, שכן מה שאני אומר היום - נאמר כבר לפני ארבעים וחמישים שנה, ואפילו האנשים "שלך" (ב.ג, שרת, פרס ושאר מנהיגי שנות החמישים - אה, פרס עדיין מנהיג, פאדיחה לנו...) היו מקיאים דיעות כמו שלך החוצה מהמחנה, שכן רק הקומוניסטים של מק"י (לפני שחזרו אל השפיות בשנות הששים) התנגדו לזכות השיבה. חברה טובה לך, אלמונימי... לגבי הגלותיות - הגלותיות היא אותה הורדת ראש בפני הגויים שעשו בנו שפטים "לפני דקה" בתקווה שהפעם "לא יבוא להם"... בוודאי , לו בן גוריון היה חי היום הוא היה תומך נלהב של מסירת חלקים של ארץ ישראל לטרוריסטים , נגד עלייה יהודית ובעד ניהליזם פוסט ציוני שאתה מייצג . עשה טובה, לך קרא את ספר "אמרות בן גוריון" (קראתי אותו אצל חבר , אינני זוכר מי הדפיסו) - אח"כ תדבר - תפסיק לגרור את בן גוריון לפנטזיות המטורפות שלך.(אתה בטח גם תומך במדינת כל אזרחיה וגם מגייס לשם כך את שרת גולדה ודיין). הציונות הייתה בעד מדינה יהודית , בן גוריון עצמו תמך (כמובן) בחוק השבות שהיום אתה מכנה אותו אנטי ציוני. 3. מישהו קרא בהודעה שלי הצעה לכבוש את סוריה ? את סיני ? את ירדן ?! (אותה אני מייעד כמדינה לתושביו הזמניים של חבל כנען) , אבל למה לא , תמשיך לבנות תחנות רוח ימניות ולהלחם בהם - תמשיך לחשוב שאנחנו האויב ותמשיך להתעלם מהמחבלים הפלסטיניים, אל תתן לפיגועים לבלבל אותך. 4. הוא יהודי שתומך בתעמולה נאצית - פלשתינאית, והעבר כן רלוונטי - גם להנדל. אגב, מהודעתך משתמע שלא במרומז כי נאצי הוא מי ש"המעוניין בשיעבוד קולוניאלי של עם אחר לסיפוק שגיונותיו?" מכאן - שפרס שהקים התנחלויות (זה פשע מלחמה , לא?) הוא בעצמו נאצי. אני חושב שאלה הם דברים חמורים. אז ב. מיכאל אמר שהנדל הוא מטומטם , זאת ממש תגובה בוגרת ומנומקת היטב... ונסיים בברכת "שתי מדינות לשני העמים", "אנשים כבר לא מחייכים" ו"אל תרצחו את השלום"...

ראשית כל

א. אני לא קיבוצניק. ב. הקיבוצים הם מלח הארץ, בוני המדינה, גואלי אדמותיה - המתנחלים כהכללה (וכמובן שישנם יוצאי דופן) הם שמוקים מפונקים וגזלנים. מי שמשווה בין הקיבוצים לבין המתנחלים כאילו השווה את בן גוריון להנדל, שניהם היו פוליטיקאים אבל דב"ג היה ענק והנדל הוא דרדס. ג. אני מבין שכשנגמר לך מה לענות אתה מתחמק ופונה לנתיבים עקלקלים - אז אני מצטער אבל זה לא הזמן לדון בעתירתה של הקשת הדמוקרטית נגד הכוונה לחלק את הקרקע הלאומית במתנה ליושביה. ד. האנשים "שלי", הציונות בצורתה המקורית, היתה מקיאה מתוכה עולים המגיעים לארץ במטרה לחיות על חשבונה. הציונים "שלי" נגעלו וסלדו מתופעת "לחיות בגולה למות באיירץ הקויידש". זה התקשר אצלם ובצדק לגלותיות. לכן הגישה הזו כל כך מתאימה לך. ה. בן גוריון תמך בפשרה טריטוריאלית גם בחייו (אני מוכן להביא לך ציטוטים אם אתה רוצה). לגבי הבעיה הפלסטינאית, דב"ג לא זכה לראות בפרוץ האינתיפאדה ולכן אין לדעת איך היה מגיב - אך כמקים המדינה ומנהיג העם התחושה האישית שלי הוא שהיה לו החזון והיכולת להבין את מאבקם של העם הפלסטיני ומן הסתם היה תומך בפשרה עמו. אבל זו ספקולציה היסטורית. ו. קוראים לזה "א"י השלמה" זו אינה אמונתך שלומי? ז. קודם כל אמרתי ניאו נאצי ולא נאצי, שנית התנתי תנאי נוסף בהודעה ההיא (סירוב לתת למיעוטים זכויות שוות), ושלישית כהנא דיבר על "עול עבדות ומס" כלומר שיעבוד קולוניאלי, הקמת ההתנחלויות כשלעצמה היא קולוניאלית אך אין בה שיעבוד - לא הקמנו מחנות עבודה לפלסטינאים (עדיין). ח. העדפתי לצטט את ב. מיכאל משום שההתבטאות מעידה על בעליה שהוא כזה אפס שאין לי בכלל מה להוסיף.

למעלה