יש לי אלמון הודי בגודל בינוני ששתלתי בשנה שעברה. הוא התאושש יפה מהחורף, מצמיח עלים חדשים ללא הרף, רק מה- לא פורח. יש לכם מושג מה יכולה להיות הסיבה? הוא נמצא בחצי צל- בהמלצת המשתלה.
אחרת חבל על הכסף ועל הזיהום. סימני מחסור בברזל הם עלה בעל צבע בהיר עם עירוק כהה יותר. צבע העלים לא נראה נורמלי. ברזל לתינוקות- הרבה יותר יקר וחבל. לא יודעת את יעילותו לצמחים.
את הצמח! המינון תלוי בגודל הצמח לערבב את כמות הברזל בדלי מים ולהשקות את הצמח עים התמיסה לא על יבש! לא לתת ברזל לצמח צמא יום לפני כן להשקות היטב-ולאחר נתינת הברזל לישתוף את השיח ולתת לתמיסה לישקוע באדמה{השקיה קצרה נוספת לצמח}
הלוואי ש... הקוויס קוואליס שלי היה נראה כך!! אצלי אמנם פורח, אבל גודלו הפיזי קטן יחסית. מדי פעם ענפים היוצאים מה"גזע" מתנוונים. מישהו הצליח פעם לעשות ייחורים? אני לא! אשמח לשמוע אם כן ואיך. רעיה