אלמה כזאת מגעילה

כמה מילים על הפרק המדהים של היום

איזה חמוד דנילו!!! איך הוא אמר שהוא רוצה את הילדים שלו ושהוא הולך לאחותו איזה חמוד! ואיזה צבועה אלמה היא חזרה אליו רק בגלל הילדים!!! ואיזה חמודים אדו וקמילה היום שהם התסכלו על הכוכבים איזה יפים הם! אפילו עם הקרחת קמילה מדהימה!! ראיתי תמונות שלה באתרים והכל והיא פשוט מהממממת! אניא שים בהזדמנות תמונה.. אהההההההה ואיזה מטורללת קלרה אבא לה.. וזהו! :)

princesa2

New member
וואי היא באמת יפה איזה תמונה מהממת

אהבתי את הפרק של אתמול בערב במיוחד הקטע עם דנילו שבא לקחת את הילדים מאלמה אבל שמחתי וגם ידעתי שאלמה בסוף תסלח לדנילו והם יחזרו להיות ביחד. הם באמת מתאימים אחד לשני. הם זוג מקסים. מה שכן לא סבלתי את קלרה כשפצעה את פרדי והרגיזה את אלנה פחדתי שאלנה תאבד את התינוקת בגלל קלרה. טוב שלא קרה כלום לאלנה ולתינוקת שבבטן שלה. ואיריס ממש ריגשה אותי כשהיא באה לאלנה והן התחבקו ואיריס בכתה.

קפיטו

New member
דנילו

באמת חמוד....ואלמה צבועה, חזרה אל דנילו ככה סתםם, רק בשביל הילדים, היא נבהלה... וחוץ מזה קמילה מהממת אמיתית, במיוחד כשהיא שמה מטפחת, היא ממש מתוקה! עם כזה יופי, מי צריך שיער בכלל?

spiralla m

New member
לדעתי אלמה התגעגעה אליו, והיא רצתה

לחזור גם בלי קשר לתינוקות, אבל היא לא רצתה למחול מכבודה....

קפיטו

New member
גם אני חשבתי שכך

זה יהיה, אבל אני רואה שהיא דווקא התעצבה כשהיא שמעה בקשר לתינוקות, רק כשהוא איים שהוא לוקח אותם היא פתאום התרככה..

אלמה כזאת מגעילה

היא כ"כ מגעילה,אינטרנסטית,צבועה...איך היא חזרה לדנילו רק בגלל התינוקות זה הרג אותי....ואני מזה שמחתי שדנילו ככה דחק אותה לפינה והיא כזה נלחצה ולא ידעה מה להגיד......ואיזו מסכנה מרסלה...!!!....

קפיטו

New member
לא בדיוק

היא גם אוהבת את דנילו, אבלה אי בעיקר נלחצה מהאיומים שלו...

ElinorL

New member
היא גם לא יכלה לאבד שוב את התאומים

זה היה יוצא יותר מידי טראומתי בשבילה וגם היא אהבה את דנילו וראתה את הצד האבהי שבו ובגלל זה היא סלחה לו...

למעלה