אללל תמחקו בבקשה!

Feel The Sun

New member
אללל תמחקו בבקשה!

השיר מוקדש לכל הפצועים שנמצאים כרגע בבית חולים... נטלי ושאפי, החלמההה מהירההה! יובל מוריה והכי חשוב.. מורן-חיה... תהיו חזקים בבתי חולים האלה, אנחנו איתכם! :) "חשבת שתוכל חשבת שזה קל אסור לך לומר מילה שבוי בנפשך ואין לך מזל לא אין לך בכלל הם לא יראו בחסרונך, זה רק תלוי בך יום אחד אתה תהיה גדול יום אחד תעוף ולא תיפול לך אסור יום אחד אתה תראה הכל חשבת שתוכל, חשבת שזה קל אסור לך לומר מילה גם אם קצת קשה, כי זאת הם לא יודעים אותך לא מבינים הם לא יראו בחסרונך, זה רק תלוי בך תדע יום אחד אתה תהיה גדול יום אחד תעוף ולא תיפול לך אסור יום אחד אתה תראה הכל אם יש משהו בפתח ויש עוד סימן יש לך זמן יש עוד סימן יום אחד אתה תראה הכל..."

../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif *מחזיקה אצבעות*

הם יהיו בסדר, וגם מורן תהיה בסדר את תראי מירבי, אנחנו נמשיך ללכת ונמשיך לתמוך לא משנה מה!! ואני אביא לך את המדים שלך יהיה טווווב! *ראית אפילו לא קראתי לך בשמך האמיתי .ק.*

Feel The Sun

New member
חח טוב בדוק חפרת אפילו כאן! :)

חח סתם זונת מבצעים שלי.. אני מצפה למדים הסקסים שלי עד סוף השבוע, וזאת פקודה! אחרת אני מקפיצה אותך לבסיס!! חחחחחח וברור שיהיה טוב... זאת מורני, ואין עליה! :)

Mortza

New member
יהיה בסדר../images/Emo70.gif

המצב משתפר לאט לאט
וברור שנמשיך ללכת ולבקר... עד שכולם יצאו מהבתי חולים

kooka

New member
../images/Emo24.gif

גם בלי להכיר..שולחת לכולם חיבוק והרבה אהבה..כיף לבנות האלו שיש להן חברות תומכות כמוכן..יהיה טוב..תהיו חזקות ואופטימיות...רק אושר

למעלה